معرفی کتاب‌های دبیرخانه دائمی ائتلاف جهانی علیه تروریسم

Ketab Hamayesh

مجمع جهانی صلح اسلامی در همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم  از چهار جلد کتاب منتشر شده با عناوین تروریسم، مفهوم شناسی و مبانی نظری، تروریسم، آسیب شناسی، بازیگران و ساختارها،تروریسم فرهنگ و رسانه،صلح عادلانه، راهکار مقابله با تروریسم  بازنمایی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) مجمع جهانی صلح اسلامی، به عنوان یک سازمان مردم نهاد از طریق «دبیرخانه دائمی ائتلاف جهانی علیه تروریسم برای صلح عادلانه» با هدف همفکری در جست و جوی راه های مقابله با تروریسم در پیگیری اهداف «کنفرانس بین المللی ائتلاف جهانی علیه تروریسم»، با همکاری بیش از 140 نفر از نخبگان علمی و فعالان عرصه های بشردوستانه از ایران و 62 کشور جهان موفق شد 140 مقاله علمی برای غنی سازی حوزه محتوایی این مقابله فراهم کند و در میان آنها تعدادی از مقالات برگزیده، آماده سازی و در قالب 4 عنوان کتاب که از سرمایه های علمی کشور و جهان اسلام برای تبیین مفهومی تروریسم و راه های مقابله با آن است؛ منتشر کرد.
بدون شک این گونه تلاش ها و تراوشات علمی می تواند به معرفی دقیق تروریسم در ابعاد مختلف پرداخته و راهکارهای عملی مقابله با این پدیده نامیمون و شوم را رقم بزند.
این 4 عنوان کتاب در چهار محور تنظیم و در دسترس همگان قرار گرفته، موفق به توسعه گفتمان مقابله با این پدیده شوم شده است. اکنون در نظر است این کتابها به جمع حاضر و سایر نخبگان بازنمایی و معرفی شود تا ضمن اطلاع رسانی به شما فرهیختگان مورد اهتمام، بهره برداری و بازخوانی قرار گیرند.
کتاب اول با عنوان: تروریسم، مفهوم شناسی و مبانی نظری به رشته تحریر درآمده است.
«تروریسم» به عنوان اساسی ترین چالش فراروی صلح، عدالت و امنیت در جهان درآمده است. این پدیده شوم آنچنان گسترده و فراگیر شده است که امنیت، آبادانی و حتی استقلال کشورها را به مخاطره انداخته است. به طوریکه کمتر کشوری را می توان در دنیا پیدا کرد که از اثرات این پدیده شوم در امان باشد. از این رو این پدیده نیازمند علت شناسی و تبیین نظری است.

در همین راستا کتاب حاضر در دو فصل به موضوع فوق پرداخته است:
• در فصل اول تعداد 9 مقاله به: مفهوم شناسی و گونه شناسی تروریسم اختصاص یافته
• و در فصل دوم 11 مقاله به : مبانی نظری و علت شناسی تروریسم اختصاص یافته است.
در این کتاب نویسندگان و متفکران مختلفی قلم زده اند. از آن جمله: «آیت اله محمدعلی تسخیری» مشاور مقام معظم رهبری در جهان اسلام، «دکتر جیمز بترینگ» از انگلستان، دکتر «احمد راسم النفیس» استاد دانشگاه از مصر و ناشر مجله النداء؛ دکتر «سیدیحیی رحیم صفوی» استاد دانشگاه از ایران؛ «لیدی برتون» نویسنده و فعال مدنی از آمریکا؛ «سید زید زمان حمید» تحلیل گر دفاع استراتژیک از پاکستان؛ و «دکتر ویکتوریا بریتن» نویسنده روزنامه گاردین.
کتاب دوم: تروریسم، آسیب شناسی، بازیگران و ساختارها، در سه فصل با 25 مقاله تدوین و نگارش شده است.
فصل اول: به آسیب شناسی نظام حقوق بین المللی علیه تروریسم پرداخته است.
در فصل دوم: تروریسم، صلح و نظم جهانی مورد بررسی قرار گرفته و
در فصل سوم این کتاب: تروریسم و حقوق بین المللی کیفری به رشته نگارش درآمده است.
دراین کتاب ارزشمند به دقت قوانین بین المللی و نقش سازمان های جهانی در فرآیند مقابله با تروریسم مورد نظر اندیشمندان این حوزه چون:
«دکتر عباسعلی کدخدایی» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، «دکتر می الخنسا» استاد حقوق بین الملل از لبنان و رئیس ائتلاف جهانی مبارزه با بیکیفری، «پروفسور چاندرا مظفر» رئیس جنبش بین المللی صلح عادلانه از مالزی، «دکتر سیدفضل اله موسوی» رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، «دکتر سینتیا مک کینتی» نماینده سابق کنگره آمریکا، «دکتر مسعود شجره» مدیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی در لندن را می توان نام برد.
کتاب سوم : تروریسم فرهنگ و رسانه است.
جهان امروز مملو از پدیده های تأثیرگذار بر آرامش و امنیت مادی و معنوی انسانها شده است. رسانه های گروهی و ابزارهای جدید به دلیل ماهیت، دامنه تاثیر، شیوه عمل و پیامدهای آن به شدت مورد توجه هستند. گروه های تروریستی و تروریست های دولتی که نیات شوم خود را در تسلط بر جهان و منابع آن می بینند ابزارهای فناوری، رسانه های نوین و عرصه های فرهنگی را در همین راستا به خدمت می گیرند و گونه ای از تروریسم یعنی تروریسم فرهنگی را هم رقم زده اند و همچنین با دامن زده به جریان تقابل فرهنگی و عملی نمودن سناریوهای

سلطه فرهنگی، امکان همزیستی و صلح عادلانه در جهان را به شدت تهدید می کنند.
به دلیل اهمیت این موضوع، کتاب حاضر با 14 عنوان مقاله تلاش نموده به بررسی جوانب مختلف این موضوع نو و مهم بپردازد.
این کتاب گرانبها با اهتمام متفکرانی چون: حضرت آیت الله محمدحسن اختری، دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع)؛ استاد عبدالحسن صالح السلطان، سردبیر روزنامه کویتی «الدار»؛ دکتر محمدرضا دهشیری، دانشیار دانشکده روابط بین الملل؛ دکتر استر جیوس کاتی از برزیل؛ دکتر فواد ایزدی، عضو هیئت علمی دانشگاه مطالعات جهان؛
آقای حسن عابدینی از ایران؛ استاد مظرالبکاء مسئول شبکه الغدیر از عراق، دکتر دیوید هوانیسیان، استاد دانشگاه ملی ایروان؛ دکتر ابراهیم متقی، استاد دانشگاه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به انجام رسیده است.
کتاب چهارم با عنوان: صلح عادلانه، راهکار مقابله با تروریسم نوشته شده است.
بدون شک شناخت گفتمان و مفهوم صلح عادلانه و تاکید بر نقش ادیان آسمانی به عنوان راهکاری برای مقابله با تروریسم و ابعاد مختلف آن محسوب می شود. در کتاب صلح عادلانه که در دو فصل: «تروریسم و افق صلح عادلانه» و «صلح عادلانه، کرامت انسانی و ائتلاف جهانی» تدوین شده؛ در این کتاب نویسندگان و متفکران مختلفی به ارائه دیدگاه و اعلام نظر پرداخته اند. از جمله این اندیشمندان: دکتر امام محمد العاصی، امام جمعه واشنگتن از آمریکا؛ پروفسور آلیشا کابزودو، مدیردفتر صلح بین المللی ژنو از اسپانیا؛ دکتر شیخ حسن علی التریکی، مدیر شورای فرهنگ و تبلیغات اسلامی لندن؛ دکتر هانس اوکو، استاد دانشگاه و مدیر اجرایی گفت و گوی بین ادیان در شوراهای جهانی کلیساها؛ دکتر حجت اله ایوبی، رئیس موسسه فرهنگی اکو از ایران؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد سالار، عضو کمیته علمی ائتلاف جهانی علیه تروریسم؛ پروفسور ماسیمو دوسانتی، رئیس کمیته بین المللی آموزش برای صلح از ایتالیا؛ دکتر نادر ساعد، استاد دانشگاه از ایران.


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

مطالب پربازدید بخش خبر

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان