لانه اشرف؛ نمادي از تراژدي تروريسم در خاورميانه

Ashraf Iraq Camp

پرونده آنان که خود را ناجي خلق مي دانستند و اما کابوسي براي مردم ميهن خويش شدند، پيامي آشکار براي همه کساني است که هنوز گمان مي کنند، هدف، وسيله را توجيه مي کند و آرمان هايي به ظاهر جالب توجه مي تواند به پشتوانه «ترور»، به واقعيت نزديک شود.

داستان تلخ منافقاني که با تفکرات التقاطي ناشي از شلختگي ذهني و ايدئولوژيک، در اوج دفاع ايرانيان از وطن خويش تن به سرسپردگي دشمن خارجي سپردند و مرغ تفکرات همسايه بعثي را غاز شمردند و با شهرک سازي در قلب کشور بيگانه، گمان کردند مي توانند تفکرات تعصب آميز خود را در دل جهان رو به تغيير و ترقي، چونان ظرفي شيشه اي در مسير پرفراز و نشيب تاريخ به سلامت به اتوپياي خيالشان برسانند، نشان از آن دارد که هيچ گاه بار کج تروريسم به مقصدي که معدود رهبران اين جريان ها خبر از آن مي دهند، نرسيده و شکست، نتيجه محتوم حرکت هايي است که بدون تکيه بر اراده عمومي و با پشتوانه خيالي شبه ايدئولوژي هاي سست و بي پايه سرانجام به موزه مي پيوندد.

هرچند حکايت شکست سازمان منافقين مربوط به امروز و ديروز نيست و همان زمان که آنان به روي هموطنان خود سلاح کشيدند، با دست خود سقوطشان را رقم زدند، اما تخليه کامل اردوگاه اشرف که خبري خوش محسوب مي شد، براي خانواده 17 هزار شهيدترور و تمامي ملت ايران که سال ها شاهد رفتارهاي ضدانساني اين گروهک تروريستي بودند، تير خلاصي بود بر تبليغات بي پايه آناني که در تمام اين سال هاي تبعيد خودخواسته و خيانت به ميهن تلاش مي کردند خود را زنده به نمايش گذاشته و هيبتي دروغين براي اربابانشان ايجاد کنند.

اکنون اما در اوج رفتارهاي تروريستي ديگر گروهک ها در منطقه، بد نيست تا افرادي که مي پندارند با قتل برادران و خواهران خود مي توانند حرف خويش را به کرسي بنشانند، از سرنوشت ديگر گروهک هاي تروريستي مدعي آزادي خلق درس گرفته و به دگماتيسم فکري و تروريسم رفتاري در سپهر سياسي منطقه خاتمه دهند، چراکه فرجام ترک ميز گفت وگو و روي آوردن به منطق سست سلاح، تنها مرگ تاريخي و منفور شدن در پيش چشم ملت هاست.

تروريسم، چه در ايران باشد، چه در افغانستان، چه در سوريه و چه در عراق، ويروسي قابل انتقال است که هيچ کشوري از آن در امان نيست. چنين است که اکنون ملتي پايان کار لانه اشرف را رقم مي زند که زماني حکمرانان قبلي آن خود حامي ساکنان اين اردوگاه شيطاني بودند. بنابراين تا دير نشده، ديگر کشورهاي منطقه نيز بايد به حمايت هاي خود از اين ويروس مهلک که از صدها سلاح هسته اي و شيميايي براي تمدن بشري مهلک تر است، پايان دهند و لانه هاي ترور را در هرکجاي خاورميانه از ميان بردارند که اگر دير شود، اين غده سرطاني منطقه را دچار مشکلاتي جبران ناپذير بيش از آن که امروز شاهد آن هستيم، خواهد کرد.

 

 

 

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31