غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی آفریقاست تا به منابع آن دست یابد

Vahdatt

آفریقا قاره آینده است. این جنگ، جنگ منافع است. درست است که در خاورمیانه نفت و گاز وجود دارد، اما منابعی نیز مانند اورانیوم وجود دارند که صرفاً در آفریقا یافت می‌شوند. غرب چطور می‌تواند به این منابع دسترسی داشته باشد؟ با ایجاد بی‌ثباتی و جنگ، با ایجاد ترس. وقتی ترس ایجاد شد، همین غرب با پیشنهاد امنیت مراجعه خواهد کرد و با ایجاد امنیت ثروت ما را به غنیمت خواهند برد.

آنچه در ادامه می‌خوانید مصاحبۀ هابیلیان با عباس جمعه، مبلغ مذهبی و رئیس شورای ائمه جماعت در کنیا است.

به نظر شما در شرایط فعلی که قدرت های غربی با حمایت از گروه های تروریستی به دنبال ایجاد تفرقه در امت اسلام است، وحدت میان مسلمانان چه جایگاهی دارد؟

پیش از هر چیزی اتحاد نقش بسیار زیادی دارد، همه باید با یکدیگر متحد باشیم. به‌محض اتحاد، مبارزه با دشمنان مشترک آسان خواهد شد. در حال حاضر جهان با جنگ نرم روبرو است. این مسئله متأسفانه برای نسل جوان جذابیت‌هایی دارد. نسل جوان از این طریق مجذوب غرب می‌شوند. غربی‌ها وقتی دیدند نمی‌توانند با اسلام مقابله کنند با ظهور جهانی‌شدن و اینترنت و فیس‌بوک و مثل آن‌ها روش نوینی ابداع کردند. در واقع جوامع ما مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفته است.

در زمانی که غرب به دنبال ایجاد تفرقه است ما باید جوامع مسلمانان را آگاه کنیم و به آن‌ها دشمن واقعی را معرفی کنیم. کسانی که با ما در قبله و قرآن مشترک هستند و ماه رمضان را روزه می‌گیرند دشمن ما نیستند. دشمن کسی است که بین ما تفرقه ایجاد می‌کند و تفاوت‌های شیعه و سنی را مطرح می‌کنند. ما در اسلام مشترک هستیم، دشمن واقعی کسی است که از اسلام هراس دارد چرا که اسلام بیشترین رشد را در سراسر جهان دارد.

این دشمن کیست؟

غرب. و افرادی که در منطقه از آن‌ها حمایت می‌کنند. افرادی که به اسم مسلمان هستند اما از منافع غرب حمایت می‌کنند. این‌ها مدافع اسلام نیستند. اسلام دین صلح و اتحاد است. اجلاس‌های زیادی دراین‌باره در جهان برگزار می‌شود اما این اجلاس اهمیت ویژه و زیادی دارد، به‌خصوص در این زمان که داعش شکست‌هایی در سوریه، عراق و دیگر کشورها متحمل شده است.

همان‌طور که اشاره کردید، غرب با استفاده از تهاجم فرهنگی کشورهای اسلامی را هدف قرار داده است. آیا می‌توانیم بگوییم که غرب از طریق ایجاد داعش و اسلام هراسی به سایر افراد غیرمسلمان هم حمله کرده است؟

بله. همین‌طور است. غربی ها با یک تیر دو نشان را می زنند. آن‌ها از مسلمانان برای مبارزه با یکدیگر استفاده می‌کنند و تصاویری مانند کشتن افراد بی‌گناه را در تلویزیون هم نمایش می‌دهند. غیرمسلمانان با تماشای این تصاویر از دین اسلام نفرت پیدا می‌کنند.

غرب تلاش می‌کند بین مسلمانان تفرقه ایجاد کند و غیرمسلمانان را دشمن مسلمانان کند. اسلام دین صلح است و برای تمام جهان رحمت می‌خواهد. آن‌ها می‌دانند که افراد بی‌شماری به اسلامی روی آورده‌اند؛ چطور می‌توانند مقابل این مسئله بایستند؟ کشتن مسلمانان به دست یکدیگر و حمله به غیرمسلمانان از پیوستن افراد بیشتر به اسلام جلوگیری می‌کند. در نهایت همه از مسلمانان می‌ترسند و حتی در وسایل نقلیه عمومی نیز از آن‌ها هراس دارند.

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، پس از شکست داعش در سوریه و عراق، این تروریست ها به آفریقا کوچ خواهند کرد. نظر شما در این رابطه چیست؟

در واقع فعالیت این عده پیش‌تر در آفریقا آغاز شده است. ما بوکوحرام و الشباب را در کنیا داریم که مشکلات زیادی برای دولت ایجاد کرده‌اند. مسلمانانی که در کنیا و در صلح زندگی می‌کنند در حال حاضر و به خاطر این گروه‌های تروریستی مانند الشباب مشکلات متعددی پیدا کرده‌اند.

آفریقا قاره آینده است. این جنگ، جنگ منافع است. درست است که در خاورمیانه نفت و گاز وجود دارد، اما منابعی نیز مانند اورانیوم وجود دارند که صرفاً در آفریقا یافت می‌شوند. غرب چطور می‌تواند به این منابع دسترسی داشته باشد؟ با ایجاد بی‌ثباتی و جنگ، با ایجاد ترس. وقتی ترس ایجاد شد، همین غرب با پیشنهاد امنیت مراجعه خواهد کرد و با ایجاد امنیت ثروت ما را به غنیمت خواهند برد.

آینده بوکوحرام را در کنیا و آفریقا چطور می‌بینید؟

به عنوان یک کنیایی می‌گویم که دولت ما توانسته آن را مدیریت کند و آن‌ها را از جامعه دور نگاه دارد. ما در کنار هم و در کنار جوامع مدنی تلاش می‌کنیم که صلح‌طلبی اسلام و مبارزه اسلام با تروریسم را نشان دهیم. هر کسی هم از این گروه‌ها پیروی کند توسط دولت دستگیر و به زندان منتقل می‌شود و جامعه هم آن‌ها را پذیرش نمی‌کند چون به عنوان یک کشور و همه به دنبال صلح هستند.

برنامه نیروی دفاعی کنیا برای مبارزه با گروه‌های تروریستی مانند الشباب که امروز در مرزهای سومالی مستقر هستند، چیست؟

سومالی اکنون درگیر تروریسم است و دولت ما تصمیم گرفته که وارد مرزهای این کشور شود. این گروه‌های تروریستی به روستاهای ما حمله می‌کنند و مردم را به قتل می‌رسانند؛ به همین دلیل دولت تصمیم گرفت نیرو به آنجا اعزام کند و از مردم کنیا محافظت کند. در کنیا از مرزها به شدت مراقبت می‌شود و همه‌چیز تحت کنترل است.

در پایان اگر نکته ای خاصی دارید، بیان کنید.

ملت ایران و ملت کنیا مشترکات زیادی دارند تا با یکدیگر تعامل داشته باشند. باید ارتباطات و روابط افزایش یابد و ملاقات شهروندان از کشورهای از کشورهای یکدیگر می‌تواند به نفع هر دو کشور باشد.از برادران ایرانی می‌خواهم با توجه به رابطه خوبی که میان ایران و کنیا وجود دارد، به کنیا بیایند و از جاذبه‌های زیبای طبیعی کنیا استفاده کنند.


مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان