شریکان دزد و رفقای غافله، در خلیج فارس چه می خواهند؟

785336429

تروریست ها در کنار هم جمع شده اند و می خواهند یک یگان تامین امنیت برای خلیج فارس تشکیل دهند. یک یگان حفاظتی برای عبور و مرور کشتی های نفتی و تجاری. گویی تاریخ دوباره تکرار شده است. تاریخ اتحاد دزدانی که به بهانه تامین امنیت، همراه کاروان ها می شدند و در بزنگاه نشان می دادند معنی شریک دزد و رفیق غافله چیست.

پس از آنکه بریتانیا اقدام به راهزنی دریایی در جبل الطارق کرد و نشان داد که هنوز هم توانایی خود در تروریسم دریایی را حفظ کرده است، نوبت به نوچه های منطقه ای لندن و واشنگتن رسیده است تا برای تشکیل یک ائتلاف ظاهری اعلام آمادگی کنند. ائتلافی که هدفش، در اختیار گرفتن امنیت شاهراه تبادل انرژی است و طبیعتا تهران نخواهد گذاشت چنین ائتلافی، نقش کشورمان در حفظ امنیت تنگه هرمز را به مخاطره بیندازد.

پیشنهاد تشکیل چنین ائتلافی را ایالات متحده آمریکا داده است. کشوری که خودش از سال 67 تاکنون نقش مهمی در بی ثبات سازی خلیج فارس داشته و اکنون با طرح ایده شکل گرفتن یک یگان حفاظتی در خلیج فارس، بار دیگر می خواهد همان نقشی را در این منطقه برعهده بگیرد که پیش از اینها بریتانیا برعهده داشت و اما با رشادت های ایرانی ها، مجبور شد از جنوب کشور عقب بنشیند.

همراهان واشنگتن و لندن در تشکیل این یگان تروریستی در دریا، معلوم است که کدام دولت ها هستند. عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین. البته هنوز هیچ یک به طور رسمی گامی در این راستا برنداشته اند، اما شاید بدشان نیاید به دروغ، خود را حامی تجارت آزاد در این منطقه نشان دهند.

سوابق هریک از این کشورها در حمایت از گروه های تروریستی برکسی پوشیده نیست. بنابراین از همین حالا می شود حدس زد که نتیجه شکل گیری این یگان چیست: شکل گیری یک نیروی وابسته که می خواهد ناامنی را با خود به خلیج فارس آورده و مهمترین شریان انرژی جهان را بی ثبات کند.

برای تحلیل وضعیت هر یک از این کشورها فقط کافیست نگاهی به کارنامه آنها در حمایت از تروریست ها داشته باشید. مثلا بحرین، دولتی است که همدستی آن با القاعده واضح است. به تازگی شبکه الجزیره فاش کرد که سازمان اطلاعات بحرین برای از بین بردن رهبران مخالف در این کشور و همچنین انجام عملیات داخل خاک ایران با القاعده همکاری کرده است.

براساس این گزارش، سازمان اطلاعات بحرین یکی از سرکردگان القاعده را برای تشکیل یک هسته ترور برای از بین بردن معارضان این کشور اجیر کرده است. براساس اسناد منتشر شده از سوی الجزیره، سه مقام امنیتی این کشور نیز با مجوز مستقیم حمد بن عیسی پادشاه بحرین در این طرح مشارکت داشته‌اند. لیست ترور شامل رهبران سیاسی معارضان بحرینی و در راس آنها «عبدالوهاب حسین» بوده است. این گزارش می‌گوید که پادشاه بحرین شخصا مداخله کرده و از عربستان سعودی خواسته است که «محمد صالح» لیدر این تیم ترور که در ریاض زندانی بوده آزاد شود تا از سوی بحرین به خدمت گرفته شود.

الجزیره در ادامه می‌نویسد که پادشاهی بحرین جریان گروهک انصار الفرقان را نیز به خدمت گرفته است تا به جاسوسی و عملیات در داخل خاک ایران مبادرت کند. اما نیروهای ایرانی «هشام البلوشی» را در سال 2015 طی یک عملیات در جنوب شرق ایران کشتند.

این تنها بحرین نیست که سوابق تروریستی خاصی دارد. عربستان و امارات نیز هر یک کارنامه ای سیاه در حمایت از تروریسم دارند. با این حال نکته مهم این است که این کشورهای حامی ترور، چطور مدعی می شوند که می خواهند امنیت را در خلیج فارس به ارمغان آورده و چه کسی ادعای آنها در این زمینه را باور می کند؟

بدعتی که لندن در توقیف نفتکش گریس وان ایران گذاشت و با زیرپا نهادن همه اصول حقوق بین الملل، اقدام به توقیف یک نفتکش ایران کرد، به خوبی نشان می دهد که تروریست ها چه خوابی برای امنیت منطقه دیده اند و چطور می خواهند خلیج فارس را نیز مانند سوریه، صحنه بی ثباتی و هرج و مرج کنند.

دود این هرج و مرج البته به چشم همه واردکنندگان و صادرکنندگان نفت خواهد رفت. با این حال فعلا جهان چشم خود را بر روی رفتارهای تروریستی آمریکا و انگلیس و نوچه های آنان بسته و باید منتظر بود و دید که فرجام همراهی های دزدانه این دولت ها چه خواهد بود


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31