42 شهید و 80 زخمی، قربانی دسیسه غرب برای نابودی وحدت مسلمانان شدند

099342

ساعت 8:20 صبح 26مهر1388 حادثه تروریستی پیشین سرباز در حالی رخ داد که فرمانده‌های سپاه در حال تدارک برگزاری همایش وحدت میان عشایر شیعه و سنی کشور بودند. عامل انتحاری که با لباس محلی در بین جمعیت مخفی شده بود، با انفجار کمربندش تعداد زیادی از مردم بی‌گناه و عده‌ای از کودکان حاضر در مراسم را به شهادت رساند؛ در این حادثه تروریستی و انتحاری گروهک ریگی تعداد زیادی از فرمانده‌هان سپاه از جمله سردار نورعلی شوشتری، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه قدس زاهدان و رجبعلی محمدزاده فرمانده سپاه سیستان‌وبلوچستان و سردار علی علویان فرمانده تيپ دوم صاحب‌الزمان(عج) سپاه ثارالله به شهادت رسید.

شهید سردار علی علویان در تاریخ 4فروردین1335 در شهر بابک متولد شد. وی در خانواده‌ای ساده‌زیست پرورش یافت. پدرش دامداری داشت و کشاورزی می‌کرد. مادرش خانه‌دار بود. آن‌ها چهار خواهر و سه برادر بودند. علی فرزند دوم خانواده بود. او تحصیلات خود را تا مقطع كارشناسی ارشد علوم نظامي از دانشكده فرماندهي و ستاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد.

علی خدمت سربازی را در ایرانشهر گذراند. همزمان با خدمت سربازی‌اش انقلاب شد. او در صحنه‌های مبارزه عليه رژيم ستم‌شاهی، حضوری فعال داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اوايل سال 1359 به عضويت سپاه پاسداران درآمد. او در سال 1360 ازدواج کرد. ثمره این ازدواج پنج دختر و دو پسر است.

با شروع جنگ تحميلی برای دفاع از ميهن، راهی مناطق جنگی جنوب شد. او خدمت در جنگ را از رده‌ فرماندهی دسته آغاز كرد، وی در سمت فرماندهی گردان رزمی در عملیات‌های مختلف از جمله کربلای چهار و پنج، بیت‌المقدس، والفجر هشت، مرصاد و... حضوری فعال داشت.

او پس از دوره دفاع مقدس در مسئوليت‌هايی از جمله فرماندهی عمليات‌ها و معاونت هماهنگ‌ كننده تيپ دوم لشكر ثارالله در برقراری امنيت در منطقه جنوب شرق کشور، خدمات ارزشمندی از خود به جای گذاشت.
پس از مدتی به ‌منظور برقراری امنيت در مرزهای ايران اسلامی، عازم استان سيستان‌وبلوچستان شد و با راه‌اندازی تیپ عملیاتی امام‌علی(ع) ابتدا به عنوان جانشين فرمانده و پس از مدتی به عنوان فرمانده این تيپ عملیاتی خالصانه در اين منطقه خدمت كرد و بارها توطئه‌های شوم تروریستی دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را برهم زد. 
سردار علويان پس از چند سال در سیستان‌وبلوچستان، به عنوان فرمانده تيپ دوم صاحب‌الزمان(عج) سپاه ثارالله استان كرمان انتخاب شد و تا زمان شهادت در اين مسئوليت برای برقراری امنيت در استان سيستان‌وبلوچستان تلاش کرد.

سرانجام سردار شهید علی علویان در تاریخ 26مهر1388 به همراه سرلشگر پاسدار شهید نورعلی شوشتری و تعدادی از فرمانده‌های سپاه و سران و ریش‌سفیدان طوایف و عشایر، در منطقه پیشین شهرستان سرباز توسط گروهک تروریستی ریگی به شهادت رسید.

آنچه در ادامه می‌خوانید، شرحی است بر گفت‌وگوی بنیاد هابیلیان با همسر شهید علی علویان(بتول علویان):

«با هم نسبت فامیلی داشتیم. پسرعمو و دخترعمو بودیم. سال 1360 به خواستگاری آمد. علی روحیه‌ای آرام داشت، بااخلاق و مهربان بود. به فامیل‌ها احترام می‌گذاشت. همه این‌ها باعث شد به او جواب مثبت بدهم.

چند روز بعد از عقدمان به جبهه رفت. علی درعملیات بیت‌المقدس به شدت مجروح شده بود. او را به بیمارستان شیراز منتقل کرده بودند، وقتی متوجه شدم با خانواده علی به بیمارستان شیراز رفتیم. همین که او را در آن وضعیت دیدم، شروع به گریه کردم. اشکم بند نمی‌آمد.

او پس از دوره دفاع‌مقدس، دو سال در مسئولیت فرماندهی سپاه شهر بابک خدمت کرد و بعد از آن از سال 1371 تا 1381 به سیرجان منتقل شد. از سال 1381 به بعد هم در سیستان‌وبلوچستان بود. بعدها دوباره به سیرجان منتقل شد؛ ولی باز هم برای ماموریت به زاهدان می‌رفت.

به یاد دارم درجه نظامی او سرهنگ بود. من به او گفتم تو با این همه خدمت چرا پیگیر ترفیع درجه نیستی؟ علی به من گفت: «انشاءالله درجه اصلی که شهادت است را خدا به من بدهد.» هیچ‌وقت دنبال مقام دنیایی نبود. نماز را اول وقت می‌خواند. اهل نماز شب بود. وقتی خانه بود، خانوادگی برای شرکت در نماز جمعه می‌رفتیم. اگر مشکلی در فامیل پیش می‌آمد، برای حل و فصل موضوع علی را واسطه قرار می‌دادند.

از دو ماه قبل از شهادت رفتارش تغییر کرده بود. خیلی آرام و کم‌حرف شده بود. ما باغ پسته داریم. علی به همکارانش گفته بود: «زمان برداشت محصول، به خانواده من کمک کنید.»

کسی منظور او را متوجه نشده بود.

آخرین بار که او را دیدم، به شهر بابک آمده بود. چند روزی را خانه بود و بعد عازم ماموریت زاهدان شد. سه روز بعد به شهادت رسید.

شرح حادثه:

قرار بود برای ایجاد وحدت میان شیعه و سنی در پیشین سرباز همایش برگزار کنند. زمانی که سردار شوشتری و همراهان در حال بازدید از صنایع دستی مردم محلی بودند، عامل انتحاری گروهک جندالله با لباس محلی بین جمعیت آمده بود. این حادثه تروریستی 42 شهید و بیش از 80 زخمی بر جا گذاشت. در این حادثه علی نیز به شهادت رسید.

خبر شهادت:

از شبکه خبر حادثه تروریستی پیشین سرباز را زیرنویس می‌کرد. تماس گرفتم، علی جواب نداد. از طریق همکارانش پیگیر شدم، گفتند که علی زخمی شده و در بیمارستان است. حال عجیبی داشتم. فردای آن روز، دختر کوچکم آماده شد تا به مدرسه برود که برادر شوهرم گفت: «مریم خانم امروز به مدرسه نمی‌رود. آنجا متوجه شدم که علی به شهادت رسیده است.»

مراسم تشییع با استقبال مردم در سیرجان و شهر بابک انجام شد. شهید در گلزار شهدای شهر بابک به خاک سپرده شد.»


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان