دولت آلبانی از پیامدهای حضور منافقین غافل است

636532733578905387

 گزارش بنیاد جیمزتاون تأکید می‌کند، با توجه به ظهور داعش و دیگر گروه‌های اسلام‌گرای افراطی در منطقه و تهدیدات فزاینده‌ای که از ناحیه این گرو‌ها متوجه منطقه است، حضور گروهک منافقین در آلبانی ممکن است در بلندمدت پیامدهایی جدی برای آلبانی در پی داشته باشد؛ موضوعی که دولتمردان این کشور از آن غافل‌اند و در صورت وقوع، آمادگی و توان رویارویی با آن را نخواهند داشت.

به گزارش سرویس بین‌الملل پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، اندیشکده آمریکایی بنیاد جیمزتاون، در گزارشی پیامدهای حضور گروهک تروریستی منافقین در آلبانی و تهدیدات بالقوه آن بر امنیت این کشور را بررسی کرده است.

در این گزارش که در شماره 19 از دوره شانزدهم مجله اینترنتی «تروریسم مانتیور»، وابسته به بنیاد جیمز تاون، منتشر شده است، پس از اشاره به سابقه فعالیت‌های تروریستی گروهک منافقین در داخل ایران و نیز علیه قدرت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، ازجمله ترور دیپلمات‌ها و تجار آمریکایی در دهه 50 شمسی، از تعهد منافقین به کنارگذاشتن اسلحه و شیوه‌های خشونت‌آمیز به عنوان شروط آمریکا برای خارج‌کردن نام این گروه از فهرست تروریستی خود و از لابی گری‌های گسترده رهبران و حامیان آن به عنوان عاملی تأثیرگذار در این امر یاد کرده است.

براساس این گزارش، که در تاریخ 12اکتبر2018 به قلم ابی اسپاهیو، تحلیلگر آلبانیایی مسائل غرب بالکان و آسیای مرکزی، بر روی وب‌سایت بنیاد جیمزتاون قرار گرفته است، دولت ایالات متحده پس از بیرون‌آوردن گروهک منافقین از فهرست تروریستی، از تعدادی از دولت‌ها مانند رومانی، که مقصد موردعلاقه گروه در آن مقطع بود، درخواست کرده بود تا آن را در خاک خود بپذیرند.

به گفته اسپاهیو، از این دولت‌ها تنها آلبانی، که به ایالات متحده به دلیل حمایت‌هایش در جریان جنگ کوزوو و پیوستن آلبانی به ناتو و اتحادیه اروپا احساس دین می‌کرد، به درخواست آمریکا پاسخ مثبت داد. بنابراین، براساس توافقنامه‌ای که بین آمریکا و دولت آلبانی به امضا رسید، از سال 2013 اعضای گروهک منافقین به تدریج و در قالب گروه‌هایی چندصد نفره وارد خاک آلبانی شدند.

 به گفته اسپاهیو، در تابستان 2016 بزرگترین کاروان از پناهجویان گروهک منافقین با حدود 1900 نفر و با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل وارد تیرانا شد. اسپاهیو می‌افزاید واشنگتن در این توافقنامه متعهد شده است برنامه‌های رهاسازی از افراط‌گرایی و بازسازی شخصیتی را بر روی اعضای منافقین اجرا کند.

طبق گزارش بنیاد جیمزتاون، در حال حاضر گروهک منافقین در کمپی مجهز و حفاظت شده در مانز، حومه تیرانا، ساکن است و از این محل، به اقدامات خود برای سرنگونی حکومت ایران ادامه می دهد.

این گزارش تأکید می‌کند، با توجه به ظهور داعش و دیگر گروه‌های اسلام‌گرای افراطی در منطقه و تهدیدات فزاینده‌ای که از ناحیه این گرو‌ها متوجه منطقه است، حضور گروهک منافقین در آلبانی ممکن است در بلندمدت پیامدهایی جدی برای آلبانی در پی داشته باشد؛ موضوعی که دولتمردان این کشور از آن غافل‌اند و در صورت وقوع، آمادگی و توان رویارویی با آن را نخواهند داشت.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

مطالب پربازدید بخش خبر

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان