دروغ‌های رسانه‌ای، ریشه اصلی شکست سناریوی تداوم بی‌ثبات‌سازی ایران

Teroor Resane1259

دستگاه رسانه‌ای ضدایرانی که در چهل سال گذشته از هیچ تلاشی برای تضعیف جمهوری اسلامی دریغ نکرده است، در دوره جدید تحرکات ضدایرانی خود می‌کوشد تا به بهانه افزایش قیمت بنزین و حوادثی که در پی آن رخ داد، فشار بر ایران را افزایش داده و با احیای اغتشاشات خیابانی، بار دیگر شهرهای مختلف کشورمان را دچار ناآرامی و التهاب کند.

اوج این تلاش‌ها، گزارش رویترز درباره وقایع اخیر در ایران بود که با اغراقی عجیب، خبر از کشته شدن 1500 نفر در این اعتراضات می‌داد! این گزارش که به وضوح سناریوی کشته‌سازی در ایران را دنبال می‌کرد، دو روز پیش از مراسم چهلم کشته‌شدگان اغتشاشات، تحریکی واضح بود برای ایجاد هیجانات و احساساتی که می‌تواند به تکرار خونریزی‌ها منتهی شود.

رسانه‌های غربی که خود نقشی مستقیم در ایجاد درگیری‌های اخیر داشتند، با مظلوم‌نمایی و استفاده از «فیک نیوز» می‌خواهند پرچم‌دار دفاع از حقوق قربانیان اعتراضات شوند. آنها با نادیده گرفتن نقش اراذل و اوباش در تخریب اموال عمومی و قتل‌عام مردمی که حتی در اعتراضات بنزینی حضور نداشتند، طوری وانمود می‌کنند که گویی آنها هستند که به دنبال احقاق حق خانواده کشته‌شدگان بوده و سیستم سیاسی در ایران اراده‌ای برای رسیدگی به وضع این قربانیان ندارد.

این دست دروغ پردازی‌ها تاکنون بارها از سوی رسانه‌های بیگانه تکرار شده است. فقط رویترز، رسانه‌ای که مدعی اعتبار جهانی است، در ماه‌های گذشته ده‌ها خبر علیه کشورمان به دروغ منتشر کرده است؛ دروغ‌هایی که دولت آمریکا را نیز گاه واداشته که تکذیبشان کند!

بنابراین به روشنی می‌توان دریافت که شبکه دروغ‌پردازی غربی که ناامید از ادامه التهاب‌آفرینی و بی‌ثبات‌سازی ایران شده، به روش‌های جعلی روی آورده است تا شاید از این طریق بتواند بار دیگر آشفتگی سیاسی در کشورمان به وجود آورد.

مدتهاست که این رسانه‌ها تلاش می‌کنند تا وضعیت ایران را تبدیل به وضعیت سوریه یا لیبی کنند و با تکرار سناریوهایی که در لبنان یا عراق طراحی کرده‌اند، کشورمان را دچار مخاطراتی سازند.

همه این تلاش‌ها تاکنون با حضور به موقع مردم در صحنه خنثی شده و راه به جایی نبرده است. با این حال در دور تازه فشارها، غربی‌ها با از یاد بردن تحریم ایران از سوی آمریکا و فراموش کردن نقش فشار اقتصادی علیه کشورمان در بحران معیشتی خانوارهای محروم، جمهوری اسلامی را متهم به برخورد با مردم معترض کرده و سناریوی تغییر نقش «شهید» و «جلاد» در دهه شصت را این بار در دهه نود تکرار می‌کنند.

دولت‌ها، رسانه‌ها و شبکه نفوذ غربی امیدوار هستند با استفاده از فضای بازی که معمولا در آستانه انتخابات در کشور ایجاد می‌شود، زمینه اعتراضات بنزینی را تا انتخابات فراهم کرده و از این طریق، جمهوریت نظام را به شدت هدف حملات تضعیف‌کننده خود قرار دهند.

این رسانه‌ها و نهادهای حقوق بشری اگر واقعا نگران وضعیت مردم ایران و حقوق طبقات محروم در کشورمان هستند، چرا به دولت آمریکا برای پایان دادن به وضعیت تحریم‌ها فشار نمی‌آورند؟ آنها چرا به دولت‌های اروپایی فشار نمی‌آورند که زیر بار تحریم‌های آمریکا نرفته و به بحران اقتصادی در کشورمان خاتمه دهد؟ آنها چرا دلیل اصلی اعتراضات مردم را که همان تحریم‌های دونالد ترامپ است، به مخاطبان جهانی خود نمی‌گویند و سعی می‌کنند با سانسور واقعیت‌ها، صحنه اعتراضات را به گونه‌ای متفاوت بازنمایی کنند؟

به نظر می‌رسد اگر در ایران اعتراضی به شرایط اقتصادی هست، که هست، ریشه در ناخرسندی نسبت به سیاست‌های آمریکا داشته باشد و برای همین است که معترضان به وضع موجود، همزمان در راهپیمایی‌های ملی علیه آمریکا نیز شعار می‌دهند.

رسانه‌های غربی یا باید این واقعیت که اعتراض مردم ایران نه به داخل که متوجه بیرون از مرزهاست، آشنا شوند یا اینکه در روزهای آتی و با حضور میلیونی مردم در راهپیمایی‌های نهم دی و 22بهمن با شوکی غافلگیرکننده روبرو شوند که برای مدتی طولانی آنها را سرخورده و منفعل خواهد ساخت.

مدت‌هاست که رسانه‌های غربی با وارونه‌سازی واقعیت‌ها در ایران و دروغ پردازی، حتی سفارتخانه‌ها و دستگاه‌های جاسوسی کشورهای خود را درباره کشورمان فریب داده‌اند و بنابراین باید گفت به نظر می‌رسد بار دیگر پروپاگاندای ضدایرانی رسانه‌های غربی، عامل شکست سناریوی بی‌ثبات‌سازی ایران خواهد شد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31