خارج كردن منافقين از ليست تروريست‌ها، اعلان جنگ با ايران است

Mko Us Support1

"فينان كانيگام" نويسنده و متخصص مسائل خاورميانه، اقدام دولت واشنگتن در حذف نام منافقين از فهرست گروه هاي تروريستي را "جنگ پنهاني" با ايران دانست.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "پرس تي وي"؛ كانينگام طي يادداشتي به تحليل اقدام اخير وزارت خارجه آمريكا در خارج كردن نام گروهك منافقين از فهرست گروه هاي تروريستي پرداخته و گفته است؛ اقدام واشنگتن در حقيقت، تائيد كامل ترورها و كشتار افراد توسط منافقين در ايران است. اين اقدام يادآور رويكرد جنگي مداوم واشنگتن در قبال ايران است.

اين نويسنده منتقد در ادامه، براي روشن شدن تحليل خود، گفته است؛ تصور كنيد يك شبكه تروريستي در آمريكا هست كه مسئول قتل عام صدها هزار غير نظامي در طول چندين دهه است. اين گروه خود را وقف نابودي دولت آمريكا كرد و در بمبگذاري در مراكز شهري، آدم ربايي، كشتار اعضاي نيروهاي امنيتي كشور و ترور دانشمندان و قتل بازرگانان و خانواده هاي مردم عادي، دست داشته است.

حالا تصور كنيد كه دولت ايران سياست جديدي اعلام مي كند كه اين گروه غير مشروع را يك موجوديت تروريستي تلقي نمي كند.

اين سياست به آن معنا است كه شبكه مذكور در گردآوري پول در ايران جهت تامين هزينه عمليات هاي تروريستي خود عليه غير نظاميان آمريكايي و لابيگري براي حمايت سياسي در ميان نمايندگان و سفراي ايران، آزاد است.

مي توانيم به سادگي نتيجه گيري كنيم كه در چنين حالت دور از ذهني، دولت آمريكا فورا عليه ايران اعلان جنگ مي كند و آن كشور (ايران) را بيرحمانه بمباران خواهد كرد و رسانه هاي وابسته غربي هم اين انتقام را صحيح خواهند دانست.

با اين وجود، اين سناريوي حمايت از تروريسم، وقتي پاي سياست واقعي آمريكا در قبال ايران به ميان مي آيد، ديگر دور از ذهن و شدني نيست.

همين چند روز قبل، هيلاري كلينتون وزير خارجه آمريكا رسما منافقین را از فهرست رسمي تروريست هاي خود خارج كرد.

علي رغم تغيير عقيده ظاهري دولت آمريكا، مجاهدين خلق بدون شك يك گروه تروريستي است. اصطلاح "گروهك تروريستي" به درستي (از سوي دولت) اطلاق مي شود.

از سال 1980، منافقین خود اعلام كرده اند؛ 40 هزار ايراني را كه به دليل "وفاداري" به جمهوري اسلامي (يعني چونكه شهروند جمهوري اسلامي هستند) آنها را اهداف مشروعي مي دانسته، ترور كرده است.

برآوردهاي حداقلي از تعداد تلفات حدود 17 هزار است كه اين رقم به نسبت جمعيت ايران، معادل مرگ 150 هزار آمريكايي است كه 50 برابر كشته شدگان در حادثه 11 سپتامبر است.

این گروهک همچنين براي هدف خود، نابودي جمهوري اسلامي ايران، با قدرتهاي خارجي نيز ساخت و پاخت كرده است.

قابل توجه ترين آن بين سالهاي 1980 تا 1988 بود كه ايران با تجاوز صدام حسين، تحت حمايت آمريكا مواجه بود و در اين سالها، منافقين به عنوان ارتش فرعي در پشت خط به مردم كشور خود خيانت مي كرد.

به همين دليل، اين گروه در داخل ايران از هيچ حمايت مردمي برخوردار نيست. اين گروه نمي تواند مدعي شود براي مردم مبارزه مي كند تا به فعاليت هاي خود تحت عنوان "چالش آزادي" يا "شورش" مشروعيت ببخشد.

در واقع، درست تر آن است كه اين گروه را يك نوع فرقه تروريستي بناميم تا يك جنبش سياسي. از سال 2003، این گروهک حتي در داخل ايران هم هيچ پايگاهي نداشته و خارج از عراق عمليات خود را به صورت مخفيانه انجام داده است.

دولت هاي غربي چطور مي توانند با چهره اي مبهوت اين بازي را به راه بيندازند؟

منافقین و ديگر گروه هاي تروريستي ايران مانند گروهك (ريگي) منتسب به القاعده، در طول 10 سال گذشته عليه شهروندان غيرنظامي فعالانه دست به خشونت زده اند. حتي مقامات واشنگتن نيز به آن اذعان دارند.

درپي ترور مصطفي احمدي روشن در روز 11 ژانويه سال جاري به وسيله بمب مغناطيسي، 5 مقام آمريكايي در رسانه هاي جريان اصلي فاش كردند كه اين ترور، كار منافقين با همدستي موساد اسرائيل بوده است.

از سال 2007، 5 دانشمند هسته اي ايراني ترور شده اند. منافقین و موساد، قويا در تمامي اين قتل ها دست داشته اند.

اينكه چرا مقامات آمريكايي از چنين فعاليتهاي این گروهک اطلاع موثق دارند، بسيار ساده است. دليل آن اين است كه دولت آمريكا و سرويس اطلاعات نظامي آن، به همراه موساد و ام اي سيكس (MI6) از اين فعاليتهاي تروريستي حمايت مي كنند.

در دوران رياست جمهوري جورج بوش، سران كنگره، براي تامين و تجهيز منافقين و ریگی، 400 ميليون دلار بودجه تصويب كردند. طبق گفته سيمور هرش، روزنامه نگار آمريكايي، فرماندهي عمليات ويژه مشترك آمريكا، طي سالهاي 2005 تا 2009 اعضاي منافقین را به طور سري در صحراي نوادا آموزش مي داد.

اين آموزش ها شامل استفاده از سلاح و مواد منفجره در عمليات خرابكاري، يا به طور خلاصه در تروريسم بود.

در طول اشغال عراق توسط آمريكا پس از سال 2003، به منافقین در يك تاسيسات اختصاصي به نام اردوگاه اشرف در عراق مصونيت و محافظت داده شد. پس از خروج نيروهاي آمريكايي از عراق، اين اردوگاه بسته شده است.

بنابراين، "آتش بس" طنز بسيار بدي است، اما دليل اصلي اينكه چرا آمريكا منافقين را از فهرست تروريست ها خارج كرده، رايزني شديد شخصيت هاي نظامي و سياسي آمريكا در طول چندين سال و همچنین دریافت رشوه براي اتخاذ چنين تصميمي است.

از جمله اين افراد عبارتند از: جيمز وولسي مدير سابق سيا، تام ريج، وزير سابق امنيت داخلي، رادولف گيولياني شهردار سابق نيويورك و جان بولتون نماينده سابق آمريكا در سازمان ملل متحد.

همه اين مقامات ارشد و بيشتر طبقه حاكم آمريكا، از واشنگتن خواسته اند نام منافقین را از فهرست تروريست ها حذف كند، آن هم در زماني كه مقامات آمريكايي مي دانند كه اين گروه در ترورهاي ايران دست داشته است. اين اقدام واشنگتن در حقيقت تائيد كامل ترورها در ايران است.

اخيرا بعضي از تحليلگران، قصد داشته اند رد لفاظي هاي جنگي اسرائيل عليه تهران از سوي واشنگتن را تعبير و تفسير كنند. اما حذف نام منافقين از فهرست تروريست ها توسط واشنگتن، نشانه اين است كه هنوز هم جنگ "نظم" روز است.

اختلافات ظاهري اخير ميان واشنگتن و تل آويو فقط يك واريانس تاكتيكي به خاطر انتخابات آينده آمريكا است، تا يك اختلاف واقعي در رويكرد خصمانه در قبال ايران.

اعلام اين خبر _ حذف نام منافقين از فهرست تروريست ها توسط واشنگتن _ فقط چند روز قبل از سخنراني محمود احمدي نژاد در شصت و هفتمين اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل متحد، مسئله اي تصادفي نيست.

اين اقدامات در شرايطي اتفاق مي افتد كه ايران ماه گذشته با موفقيت ميزباني 120 كشور عضو جنبش عدم تعهد را در تهران برعهده داشت و اين عقيده وجود دارد كه اين اقدام واشنگتن به رياست ايران بر گروه "نم" و تاكيد آن بر نياز فوري در تجديدنظر در ساختار شوراي امنيت سازمان ملل و دمكراسي بيشتر در سازمان ملل متحد، جهت پايان دادن به سلطه سياسي آمريكا بر آن، ارتباط دارد.

با توجه به حضور آمريكا در "شوراي امنيت" كه از تروريسم در ايران حمايت مي كند و به قربانيان تروريسم اجازه برگزاري جلسات استماع دادگاه نمي دهد، چنين تجديدنظري در ساختار شوراي امنيت، قطعي است.

رابطه نزديك واشنگتن با گروه تروريستي منافقین، اين حقيقت را نشان مي دهد كه چه كشوري "كشور شرور" است.

كاخ سفيد، مدتها با لفاظي هاي خود، سعي كرده ايران را چنين كشوري نشان دهد، اما در واقع منافقین حلقه هاي گروه هاي تروريستي و مزدوران واشنگتن، از كونترا گرفته تا القاعدة را كه كارهاي كثيف آمريكا در سراسر جهان را انجام مي دهد، به هم پيوند مي دهد.

درست همانند قضيه منافقین، با گذشت زمان نام القاعدة نيز رسما توسط واشنگتن از فهرست تروريست ها حذف خواهد شد.

بله، تناقض ها همچنان برقرار است و رابطه واقعي واشنگتن با جهان تروريسم اين طور است.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31