حمايت مالي اشغالگران از برخي رسانه هاي عر

گروه سياسي- محمود يوسف پور: نيروهاي آمريكايي در عراق از برخي رسانه هاي اين كشور حمايت مالي مي كنند.گيلان المترفي، عضو انجمن حمايت از حقوق روزنامه نگاران عراقي در مشهد، در پاسخ به اين سؤال خبرنگار ما كه آيا از سوي پنتاگون به رسانه هاي

عراقي پول داده مي شود تا در راستاي اهداف اشغالگران قلم بزنند، گفت: برخي از روزنامه هاي خود فروخته با كمك منابع مالي آمريكا و رژيم صهيونيستي در راستاي اهداف آنها قلم مي زنند.وي تأكيد كرد: آمريكا علاوه بر تأمين مالي برخي از نشريات عراقي، به طور مستقيم نيز تعدادي از رسانه هاي پرتيراژ را در اختيار خود دارد.گيلان المترفي در بخش ديگري از سخنانش درباره وضعيت نشريات عراقي در نشست مشترك با جمعي از خبرنگاران و اعضاي هيأت مديره خانه مطبوعات خراسان گفت: عراق با توجه به سياستهاي خصمانه صدام تا قبل از حمله آمريكا و همپيمانانش تنها 5 نشريه داشت كه فقط در اختيار سياستهاي رژيم بعثي بود و مردم هيچ نشريه اي براي بيان ديدگاههاي خود نداشتند.وي تعداد كنوني نشريات موجود عراق را 178 نشريه ذكر كرد و گفت: از آنجا كه بسياري ازاين نشريات در خدمت اشغالگران هستند، از مردم كشورشان فاصله گرفته اند.

علي العبودي، مدير تحريريه الولاء نيز گفت: نشرياتي كه با هدف تنوير افكار عمومي فعاليت مي كنند، از سوي گروههاي تروريستي و نيروهاي اشغالگر به شدت تحت فشار هستند، به طوري كه تاكنون 67 نفر از اصحاب مطبوعات در عراق شهيد شده اند و سه روز پس از ورود ما به ايران يك نفر از همكارانمان توسط منافقين تروريست ربوده شده است.

گفتني است، هيأت مطبوعاتي عراق كه با فراخوان كانون "هابيليان" و معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري مشهد به اين شهر مقدس سفر كرده است، عصر روز گذشته از بخشهاي مختلف روزنامه قدس بازديد كرده و با اعضاي تحريريه اين روزنامه، گفتگو كردند.

روزنامه خراسان

در جلسه مشترک خانه مطبوعات خراسان و جمعي از دست‌اندرکاران رسانه‌هاي عراقي مطرح شد؛نشريات عراق پس از صدام به 26 برابر افزايش يافته است

رئيس هيئت مديره خانه مطبوعات خراسان رضوي گفت: مطبوعات ايران کاملا آزاد هستند و اطلاع‌رساني در فضايي شفاف و بي‌دغدغه صورت مي‌گيرد.

سيدجلال فياضي روز سه شنبه در نشست مشترک جمعي از دست‌اندرکاران رسانه‌هاي عراقي و رسانه‌هاي خراسان در مشهد افزود: اين پديده با پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي در فضاي اطلاع‌رساني کشور حاکم شد.

وي گفت:‌در خراسان رضوي 130 نشريه فعاليت دارند که در آنها 1500 خبرنگار و روزنامه‌نگار شاغل مي‌باشند و از اين تعداد 600 نفرشان عضو خانه مطبوعات هستند.

فياضي افزود: براي ارتقاء سطح آگاهي‌هاي عمومي زائران و بخصوص مسلمانان عرب‌زبان نسبت به حرم مطهر امام رضا(ع) و شهر مشهد نشريه حرم وزائر توسط آستان قدس رضوي به دو زبان فارسي و عربي منتشر مي‌شود.

 

Jornal1385

يکي از اعضاي انجمن حمايت از حقوق روزنامه‌نگاران عراق نيز گفت: در دوران حاکميت رژيم ديکتاتوري صدام حسين، فقط پنج نشريه در عراق وجود داشت، اما دو ماه بعد از سقوط اين رژيم 187 روزنامه و نشريه، دراين کشور فعال شدند.

«گلان المطرفي» افزود: البته بسياري از اين نشريات، چون از طرف اشغالگران تامين مي‌شوند، از مردم فاصله گرفته‌اند و در خدمت آنها هستند.

وي همچنين افزود: از سوي ديگر نشريات مردمي که با هدف تنوير افکار عمومي فعاليت مي‌کنند، از سوي گروههاي تروريستي و قواي اشغالگر تحت فشار هستند و تاکنون 67 نفر شهيد نيز تقديم کرده‌اند.

وي ضمن اشاره به تشکيل انجمن وکلاي دفاع از حقوق روزنامه‌نگاران، بعد از سقوط رژيم صدام، گفت:‌اين کانون به جايي وابسته نيست و تمايل دارد، حوزه فعاليتهاي خود را درخارج از عراق نيز گسترش دهد.

در ادامه اين جلسه يک روزنامه نگار و مدرس زبان اسپانيولي گفت: فضاي مطبوعاتي عراق در خصوص انفجارهاي داخلي و هتک حرمت عتبات عاليات و حرمين شريفين بسيار تند و اين اعمال را محکوم مي‌کنند.

«جبار خزرجي» افزود: مردم ومطبوعات عراق معتقدند، اين اعمال تروريستي در راستاي اختلاف بين مسلمانان صورت مي‌گيرد و گروههاي تروريستي در پشت اين قضايا نقش اصلي را دارند.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31