تروریسم ضد مردمی (2)

Terorisme Zed Mardomi

کتاب حاضر که قسمتهایی از آن قبلاً در نشریه داخلی دفتر سیاسی درج گردیده است، شامل بخشهای مختلفی است و در عین اینکه می تواند بصورت مستقل مورد مطالعه قرار بگیرد فصول مختلف یک بحث کلی را تشکیل می دهند.

در «شرایط و عوامل تغییر مشی» به بحث پیرامون ارزیابی های سازمان از اوضاع که در تصمیم گیری برای ورود به مرحله نظامی موثر بوده پرداخته شده و نادرستی این ارزیابی آشکار گردیده است.

در بحث «در تدارک یک راهپیمایی شورشی توده ای! (30 خرداد)» علاوه بر اینکه مختصری از تهیه مقدمات ورود به مرحله نظامی توسط سازمان سخن رفته، پیامدهائی از مسئله انتخاب مشی مسلحانه توسط سازمان و در مورد اتخاذ برخی تاکتیکها نظیر ایجاد فاجعه 7 تیر یا راهپیمایی مسلحانه 5 مهر بحث شده است. همچنین نمونه ای از درگیری های ذهنی افراد فعال سازمان پس از شکست تاکتیک های مسلحانه آورده شده است.

در «محملی بنام وجود رعب و شکستن آن» درباره نحوه برخورد منافقانه سازمان با عناصر خودی بحث شده است و اینکه سوالات هواداران به چه نحو مسکوت مانده و با برخوردهای خاصی در عین اینکه جواب داده نشده مسئله خاتمه می یابد.

همچنین از تلاش سازمان برای جا داشتن در معادلات امپریالیستی و به قدرت رسیدن از آن طریق صحبت شده است.

در «اقلیت، در تلاش برای مداخله انقلابی در جنبش!» از انفعال و گیجی و عدم پایبندی به اصول مشخص سازمان چریکهای فدائی خلق (اقلیت) در برخورد با مسئله منافقین و حرکت نظامی آنها صحبت شده است، این بحث بخوبی نشان دهنده وضعیت «اقلیت» از ابتدای مرحله نظامی تا زمان موضع گیری علیه شورای مقاومت، می باشد.

در «منافقین و حزب دموکرات کردستان» که ضمن آن نحوه برخورد دو جریان با یکدیگر و همچنین به مناسبت از ماهیت هر یک از دو جریان بحث شده است عناوین زیر را داریم «سابقه جریان وحدت»، کوشش برای برپایی «جبهه متحد»، «نخستین گامها: در راه اتحاد با فدائیها»، «تشکلی از غیر مارکسیستها – غیر خط امام، با محور منافقین»، «حرکت در خط آمریکا: اتحاد با لیبرالها، اتحاد با حزب دمکرات» که ضمن سه عنوان اخیر در مورد اینکه مرکزیت سازمان ابتدا می خواست با حرکت در خط شوری به قدرت برسد ولی با ندیدن زمینه، طی تحولاتی سازمان را در خط آمریکا به حرکت وا داشت، بحث شده. عناوین بعدی عبارتند از:

«آغاز شکل گیری جبهه آمریکایی با سه پایه بنی صدر – حزب دمکرت – منافقین»، مسئله ای بنام آلترناتیو «مختصری از حزب دمکرات و مواضعش در آستانه پیوستن به شورای بنی صدر-رجوی» که ضمن عنوان اخیر از زبان خود قاسملو و حزب دمکرات در شرایطی که مذاکره برای پیوستن به شورای مقاومت در جریان است نزدیکی و اظهار تمایل این حزب به محافل و عوامل امپریالیستی و ضد انقلابی نظیر حزب سوسیالیست فرانسه و قاسمی و بختیار آورده شده است. در ادامه عناوین دیگر عبارتند از «جلاد خلق کرد، متحد خلق کرد یا دکانی به نام خلق کرد»، «تاخیر در رسمیت یافتن پیوستن به شورا»، «مسئله خومختاری»،«مسئله گروههای ضد انقلاب منطقه ای مخالف حزب دمکرات-کومله»، «مسئله دوستان حزب دمکرات و رقبای شورای مقاومت-بختیار» که از رقابتهای منافقین با سلطنت طلبان و بختیاریها در جذب حزب دمکرات و جلب نظر امریکا و غرب صحبت شده است.

در فصل «سازمان پیکار و منافقین» که بخش مفصلی است که بدلیل اینکه پیکار و منافقین درگیری های زیادی با هم داشته اند و ضمن بیان آنها ماهیت طرفین روشن می شود طولانی ترین قسمت را تشکیل داده است، با نقل اختلافات و اشتراکات این دو جریان و وحدت هایشان با یکدیگر دیدگاههای هر دو گروه بخصوص منافقین در مسائل مورد اختلاف روشن شده و در کل پوشش دروغین مسلمان نمائی منافقین دریده شده و ماهیت بینشی شان آشکار گردیده است.

در عناوین مربوط به این فصل گرچه اغلب سازمان پیکار مطرح است ولی در متن درعین حال چهره منافقین از زوایای مختلف افشا می شود.

عناوین مربوط عبارتند از: «مختصری از سابقه روابط دو سازمان»، «قرابتهای ایدئولوژیک پیکار و منافقین»، «پیکار، قلب و مرکزیت پرولتاریای جهان! »، «آنارشیسم پر ادعای پیکار و مسئله جنگ داخلی»، «آشنایی بیشتر با پیکار از دیدگاه منافقین»، «پیکار-منافقین و مسئله لیبرالها»، «تحلیل پیکار از شکل نیروها و طرح آلترناتیو در شرایط حاد شدن درگیری لیبرالها و خط امام»، «آلترناتیو حزب جمهوری اسلامی»، «آلترناتیو کمونیستی»، «آلترناتیو لیبرالی»، «اختلاف در آنچه می خواهد جانشین شود»، «مهمترین علل واقعی اختلافات»، «همراه با پیکار در مرحله نظامی»، «نمونه ای از رقابت پیکار با منافقین در جنایات».

در فصل «اوضاع سازمان منافقین، یک سال پس از ورود به مرحله نظامی»، حال و روز سازمان در ابعاد سیاسی تبلیغاتی و تشکیلاتی در آن نقطه زمانی بازگو گردیده است.

فصل «آخرین وضعیت» در واقع آخرین مطالب راجع به منافقین قبل از چاپ این مجموعه است که شامل چند قسمت «خط ایجاد رعب در مردم به قصد یاس و انزوای آنان»، «ترویج خط ضد انسانی خودکشی بعنوان یک عمل قهرمانی»، «خط شکنجه»، «خط تطهیر امپریالیسم و محو زیرکانه ادعاهای گذشته» و «بمب گذاری در اماکن عمومی»، می باشد.

بخش ضمیمه که به خود افشاگریهای منافقین و دیگر ضد انقلابیون اختصاص یافته و ضمن آن از کپی برخی اسناد و نشریات منافقین و دیگر ضد انقلابیون استفاده شده شامل قسمت های زیر است «نمودی از روابط سازمان با محافل امپریالیستی قبل از فرار رجوی – بنی صدر به پاریس»، جلوه هایی از خط اصلی سازمان – شبه دمکراسی و سوسیالیسم مبتذل اروپائی»، «نمونه هائی از اعترافات منافقین به جنایات خود»، منافقین در چشم و دل طیف ضد انقلابیون راست».

در این فصل جوی که منافقین در خارج کشور در آن بسر برده و در آن ادامه حرکت میدهند تصویر شده و مطالعه این قسمت به تنهائی و بدون توضیح، آشکارا چهره منافقین را معرفی میکند، چهره ای که حتی از ادعاهای سابق خود سازمان در آن اثری یافت نمی شود و در آخرین قسمت تصویری از «عاقبت سازمان» ارائه شده است.

والسلام-آبان ماه 61

دفتر سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی


تروریسم ضد مردمی (۱)


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29