تجمعات اعتراضی و حماقت تازه منافقین

Eterazmonafegh

بسیاری از شهرهای کشورمان طی روزهای اخیر، شاهد حضور برخی از اقشار مستضعفی بود که زیر فشار اقتصادی و موج بیکاری که طی سال‌های اخیر گریبان کشور را گرفته است، گرد آمده بودند و خواهان توجه دولتمردان به اوضاع معیشتی دشوار خود شدند. واقعیت هم این است که عواملی همچون «سوء مدیریت»، «تورم»، «تبعیض درآمدی»، «حقوق‌های نجومی»، «عزم دولت بر حذف یارانه 30میلیون نفر»، «تصمیم بر گران کردن بنزین، برق و...»، بهانه‌های خوبی برای ایجاد احساس نارضایتی در مردم هستند.

این ماجرا، هرچند به‌گفته مقامات دولت فاقد مجوز بود، اما همانند تجمع‌هایی که هرچند وقت یکبار روبه‌روی مجلس شورای اسلامی تشکیل می‌شود، از جنس مطالبه‌گری اقتصادی و عدالت اجتماعی بوده و هدف آن درخواست از مسئولان برای توجه به اوضاع زندگی اقشار و گروه‌های مختلف و به‌طور خاص طبقات مستضعف جامعه بود، مسئله‌ای که در شعارهای اولیه برخی این تجمعات (مخصوصا در روز پنجشنبه) خود را نشان داد، اما ماجرا زمانی آغاز شد که به‌ناگاه مثل همه اعتراضات مردم ايران، ضد انقلاب و منافقین با ورود منسجم و هماهنگ بین مردم عادی، جنس شعارها را تغییر دادند و تجمعات صبغه‌ای «سیاسی» گرفت.

ضدانقلاب با حضور بین مردمی که مطالباتی اقتصادی داشتند، تلاش کردند با ضرباهنگی یکسان شعارهایی «نامعمول» و «هنجارشکنانه»‌ داده و فضا را تغییر دهند، موضوعی که موجب تشویق سران آمریکایی به حمایت از آن‌ها شد. در همین راستا بود که ترامپ در واکنش به «کامنت‌هایی»‌ که برخی‌ها به‌زبان فارسی زیر پیام‌های وی در توئیتر نوشته بودند و از وی درخواست حمایت کردند، در پیامی توئیتری به‌صراحت از ضدانقلاب حمایت کرد و خواهان احترام به مردمی شد که چند روز پیش آن‌ها را «ملت تروریست» خطاب کرده بود.

ماجرا به توئیت ترامپ ختم نمی‌شود و حتی وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای حمایت خود را از آنچه «معترضان»‌ می‌خواند، اعلام کرد. این موضوع برای آمریکایی‌ها چنان مهم شد که حتی اعضای ارشد کنگره آمریکا همچون پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و تد کروز عضو سنای آمریکا نیز با ترامپ همصدا شده عملکرد دولت ایران را محکوم کردند. حالا تجمعات رفته رفته به سمتی می‌رود که نه‌تنها تمرکز از مطالبات اقتصادی به مواردی «هنجارشکنانه» و خارج از عرصه اقتصاد و عدالت اجتماعی کشیده شده، بلکه برای رسانه‌های خارج‌نشین ضدانقلاب فرصتی بی‌بدیل برای جولان‌دهی و «آشوب‌افکنی» فراهم شده است.

رضا ربع پهلوی و سرکرده پیر سازمان تروریستی منافقین نیز، دوباره آفتابی شده و خواستار تغییر جهت اعتراض اقتصادی به ناآرامی و آشوب سیاسی شدند. شبکه ها و کانال‌های وابسته به گروهک تروریستی منافقین نیز با هدف تحریک بیشتر طرفداران خود برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در ایران به انتشار بیانیه‌هایی ساختگی از سوی مسعودرجوی روی آورده اند. این در حالی است که سال‌هاست از مسعود رجوی هیچ خبری نیست اما در فتنه 88 چندین پیام بدون تصویر از او منتشر شد و امروز نیز بعد از 8 سال دوباره پیام‌هایی منتسب به او منتشر شده است. ظاهرا پای فتنه که به میان می‌آید مسعودرجوی هم از لاک خود بیرون می‌آید و خط‌دهی منافقین را برعهده می‌گیرد.

در این چند روزه، بیش از صد مورد شایعه سازی دروغ و خبر پراکنی غیر مستند نیز توسط این رسانه ها منتشر شده است. دروغ خروج سه هواپیمای پر از طلا و... بخشی از سناریوی عملیات روانی منافقین است. منافقینی که روزگاری خون مردم را در خیابان‌های شهر جاری می‌کردند، با دروغ بافیِ رسانه ای و تهییج مردم به سمت خشونت سعی در ایجاد خیانتی تازه دارند. از طرفی باید خدا را شکر نمود که دشمنان ما را آن قدر احمق قرار داده که قادر به فهم این مسئله نیستند که مردمی که حماسه ساز رویدادهایی چون نه دی هستند، هرگاه احساس کنند دشمن فرصت طلب، مجالی برای هجمه به انقلابشان یافته است، با ورود به هنگام، در کنار انقلاب و نظام اسلامی خود، مردانه خواهند ایستاد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31