« تئوریسین تساهل و تسامح یا مروج خشونت »

30khordad02

بنی صدر که با آرای مردم به ریاست جمهوری اسلامی ایران رسیده بود ، کمتر به این فکر بود که موکلانش یعنی مردم از او چه می خواهند ! وی هرگز نخواست این نکته را مد نظر خود قرار دهد که رئیس جمهور مردم است و باید برای آنها کار کند .

او شعار مردم سالاری سر می داد ، ولی در عمل در خدمت گروه های مخالف نظام بود ، گویا رسالت وی در این پست حساس باز گذاردن دست گروه های معاند و مخالف نظام اسلامی بود .

او امکانات کشور را در اختیار آنها قرار می داد و حتی با استفاده از قدرت خود گروه های مخالف نظام را مسلح می کرد و حتی در مواقع لازم از آنها حمایت سیاسی می کرد ، پدیده زشت و جدیدی که کمتر در عالم سیاست اتفاق افتاده بود ، یعنی رئیس جمهور کشور از گروه های برانداز نظام حمایت کند .

البته بعدها که نقاب از چهره بنی صدر کنار رفت و وابستگی وی به سازمان سیا روشن شد ، حکمت حمایت های وی از گروه های سیاسی مخالف نیز بر همگان روشن شد ، چرا که وی با همدستی گروه های معاند در صدد براندازی نظام اسلامی و حاکمیت یک رژیم متکی به غرب برآمد .

بنی صدر برای تحقق اهداف خود تا آنجا پیش رفت که موجبات آزادی 50 نفر از کودتاچیان را بدون مجوز دادگاه فراهم کرد ، این حرکت بنی صدر مورد اعتراض حجت الاسلام و المسلمین ری شهری حاکم شرع دادگاه انقلاب اسلامی وقت قرار گرفت .* روزنامه انقلاب اسلامی ، 3 آذر 59 ، ص 11

وی در شرایطی که حزب های دمکرات و کومله در کردستان مردم را قتل عام می کردند در حمایت از تحرکات حزب دمکرات گفت : " خود مختاری بله ، تجزیه طلبی نه ."

این موضع گیری جهت دار بلافاصله مورد استقبال احزاب کومله قرار گرفت ، حزب دمکرات طی بیانیه ای دیدگاه بنی صدر را مثبت و در جهت حل مسالمت آمیز مسئله کردستان و گامی به جلو ارزیابی کرد .* روزنامه کیهان ، 20 اردیبهشت 58

بنی صدر به صراحت هر چه تمامتر دامن گروهک ها را از ترورهای انجام گرفته مانند ترور سرلشکر قرنی و شهید مطهری و .... پاک کرد و گفت :

" به نظر من مارکسیست های واقعی در این ترورها دخالت نداشته اند ، این اعمال و به طور کلی وقوع چنین حوادثی از سوی صهیونیست ها و ساواکی ها صورت گرفته است ."

روزنامه کیهان ، 17 اردیبهشت 58

وی در مصاحبه ای خواهان اعطای آزادی ! به گروه های مارکسیستی شد و گفت :

" آنها خطری برای ما ندارند .... ولو این که سوء استفاده هایی هم بشود ، با این که چهار تا کتاب هم انتشار بدهند باید آزاد باشند ." روزنامه کیهان ، 22 شهریور 58

 

یکی از موارد شفاف حمایت بنی صدر از گروه های معاند ، حمایت وی از محمد رضا سعادتی عضو سازمان منافقین بود ، سعادتی متهم بود که به دستور این سازمان ارتباط محرمانه ای با جاسوس روسی داشته و ضمن مبادله اطلاعات و اخبار ، مدارک محرمانه و حیاتی مملکت را به نامبرده تحویل نموده تا در برابر آن وسایل فنی مخصوص جاسوسی و کسب اطلاعات سری از طریق جاسوس روسی در اختیارش قرار داده شود .* وی سرانجام پس از محاکمه علنی به ده سال حبس محکوم شد .

روزنامه کیهان ، 22 شهریور 58

 

روزنامه انقلاب اسلامی به مدیر مسئولی بنی صدر با انعکاس گسترده دادگاه سعادتی و چاپ تیترهایی از دفاعیات وی و ایجاد جو کاذب تلاش کرد دادگاه این عضو سازمان منافقین را یک دادگاه غیر عادلانه و در راستای محاکمه اندیشه و تفتیش عقاید جلوه دهد.

بنی صدر در راستای تقویت گروهک های مخالف نظام و حمایت سیاسی از آنها دست آنان را در برگزاری میتینگ ها و اجتماعات علیه نظام اسلامی باز می گذاشت تا با لشکر کشی سیاسی ، نظام را تحت فشار قرار داده و به آنها امتیاز بدهد .

به عنوان نمونه در یکی از میتینگ هایی که توسط نهضت آزادی در ورزشگاه امجدیه تهران انجام گرفت ، آقایان دکتر یزدی ، سحابی ، بازرگان و صباغیان سخنرانی کردند

روزنامه انقلاب اسلامی با انعکاس جانبدارانه این مراسم حزب الله را به چماقداری متهم کرد و نوشت :

" هواداران مجاهدین خلق در جلوی جایگاه با آرامش نشسته بودند و شعاری نمی دادند ، ولی حزب الله با شعارهای " حزب الله می رزمد ، ایران می لرزد " قصد آشوب و به هم زدن مراسم را داشتند .

شعارهایی که در این مراسم داده می شد از این قرار بود : " درود بر بنی صدر ، سلام بر بازرگان " ، " درود بر بازرگان ، چریک پیر ایران " ، " صدا و سیمای ما از انحصار حزبی آزاد باید گردد " ، " مرگ بر مخالف بنی صدر ."

روزنامه انقلاب اسلامی ، 9 اسفند 59

در میتینگ دیگری که در زمین چمن دانشگاه تهران برای بزرگداشت مصدق برگزار شد و گردانندگان آن نهضت آزادی و جبهه ملی و دفتر هماهنگی مردم با رئیس جمهور و دیگر گروهک های مخالف بودند ، از بنی صدر به عنوان سخنران دعوت شده بود .

وی در یک نطق غیر منطقی و تحریک کننده با تجلیل بیش از حد از مصدق و حمله به نهادهای انقلابی مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی با نشان دادن برخی کارت های افراد وابسته به سپاه و برخی از ارگان های انقلابی آنها را به آشوب طلبی و چماقداری متهم کرد .

و صریحاً هنگام سخنرانی اش از گارد ریاست جمهوری خواست تا مردمی را که علیه سیاست های غیر اصولی او شعار می دادند ، دستگیر نمایند .

روزنامه انقلاب اسلامی ، 16 اسفند 59

در این مراسم گروهک های مخالف نظام شعارهایی علیه دستگاه قضایی و حزب جمهوری اسلامی ، صدا و سیما و برخی از شخصیت های برجسته مانند دکتر بهشتی سر می دادند و بنی صدر نیز با سکوت خود به گروهک ها میدان می داد و گاه نیز پس از شعار مرگ بر بهشتی می گفت : " اول هدایت ، آنگاه اگر نشد مرگ ." روزنامه کیهان ، 16 اسفند 59

بهزاد نبوی پس از وقوع این حادثه به عنوان سخنگوی دولت اظهار داشت :

" از جمع موجود در این روز و از دست زدن ها و سوت کشیدن های پی در پی کاملاً مشخص بود که چه جمعی هستند و حتی در این جمع یک بار الله اکبر گفته نشد . روزنامه کیهان ، 16 اسفند 59

 

وی سپس میتینگ مزبور را مرتبط با سازمان منافقین دانست و گفت :

" با بررسی تحلیل های درون گروهی سازمان مجاهدین خلق طرح آنها دو مرحله ای است ، اول از طریق رئیس جمهوری نیروهای خط امام را از صحنه خارج کنند و در مرحله بعد خودشان جای او را بگیرند . شعارهای از قبل تعیین شده و سازمان یافته " ما همه سرباز توایم بنی صدر " و " بنی صدر بنی صدر اذن تهاجم بده " و .... نشانه همین امر است ." روزنامه کیهان ، 16 اسفند 59

 

رابطه بنی صدر با گروهک های محارب و مخالف نظام اسلامی به اندازه ای تنگاتنگ شده بود که آیت الله خامنه ای در مراسم عدم کفایت سیاسی بنی صدر از اشتراک موضع اعضای نهضت آزادی با بنی صدر در مخالفت با حضور طرفداران اسلام فقاهتی در شورای انقلاب خبر دادند و گفتند :

" نامه ای در دست است که از نزدیکی و همکاری مستمر بنی صدر و مسعود رجوی حکایت می کند ، در این نامه آمده است آخرین حرف ما این است که اگر شما امکانات کافی برای ممانعت از چماقداری ندارید ما با تمام قوا آماده همکاری هستیم و قادریم طی مدتی کوتاه با کم ترین آسیب در نخستین تجربه اعم از میتینگ یا راهپیمایی ، چماق و چماقداری را از صحنه اجتماعات جارو کنیم ."

روزنامه کیهان ، 31 خرداد 60

این همکاری نزدیک از همان روزهای قبل از انتخابات وی به ریاست جمهوری نیز وجود داشت ، تا جایی که وی می گفت : " تنها کسی که غیر از خود من در میان مردم رأی می آورد آقای مسعود رجوی است ." روزنامه کیهان ، ص 13

همکاری آنها تا آنجا پیش رفت که پس از عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا و در دستور کار قرار گرفتن طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور ، سازمان منافقین با همکاری وابستگان نزدیک بنی صدر در خیابان های تهران با دشنه ، سر و دست می بریدند و یا خانم بنی صدر و خانم غضنفرپور برای گروه آنها دست تکان می دادند ، در این ماجرا بیش از 290 نفر مجروح شدند . روزنامه کیهان ، ص 13

آقای هاشمی رفسنجانی بهترین دلیل عینی عدم کفایت سیاسی بنی صدر را رابطه ارگانیک بنی صدر با گروهک های منافقین ، پیکار ، اقلیت فدایی خلق و .... دانست و گفت :

" مکرر از لبان مقدس امام شنیدم که امام متأثر بود از این که رئیس جمهور با این گروهک های محارب آشوب طلب و برانداز روابط ارگانیک برقرار کرده ، یک روز در حضور امام و جمع ما و آقای بازرگان و بنی صدر ، امام با اوقات تلخی به بنی صدر گفتند از جرایم شما این است که با این گروهک های ضد اسلام رابطه دارید .

بنی صدر گفت : چه رابطه ای ؟

امام فرمودند : آنها را مسلح کرده اید !

بنی صدر در پاسخ گفت : به اینها اسلحه داده ایم که خودشان را حفظ کنند ، چون جانشان در خطر بود !

امام فرمودند : به جهنم که جانشان در خطر است ، شما چه کسی را حفظ کنید ؟ با اسلحه چه کسی ؟ ! " روزنامه کیهان ، ص 13

جالب است که نمایندگان وابسته به نهضت آزادی به عنوان مخالف طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور صحبت کردند و آقایان عزت الله سبحانی ، ابراهیم یزدی ، معین فر ، صباغیان ، سامی ، بازرگان ، یدالله سبحانی ، صدر حاج سید جوادی و خانم اعظم طالقانی به هنگام رأی گیری در غیبت غیر موجه به سر می بردند .

روزنامه کیهان ، 1 تیر 60 ، ص 3

همچنین گروه های منافقین ، پیکار و چریک های فدایی خلق با ایجاد آشوب های خیابانی سعی می کردند چنین وانمود کنند که مردم با طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور مخالف اند .

سرانجام نیز سازمان منافقین با ترور حضرت آیت الله خامنه ای ، انفجار حزب جمهوری اسلامی و به شهادت رساندن شهید بهشتی و یارانش ، از هم پیمان قدیمی خود حمایت کرد و از مخالفان بنی صدر انتقام گرفت .

خون شهیدان بزرگ انقلاب مهر تأییدی بود بر سلامت نظام اسلامی و همین خون ها بود که در نهایت به بیداری مردم و فرار بنی صدر انجامید.


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان