افشای ارتباط منافقین و گروهک “فعالان حقوق بشر”

Rajavi Keiva

ارتباطات گسترده گروه‌های مدعی حقوق بشر فعال علیه ایران با گروهک‌های تروریستی نظیر منافقین، ماهیت این گروه‌ها را بیش از پیش مشخص می‌کند.

 

به گزارش شبکه ایران، پس از آنکه دادستانی تهران با انتشار یک اطلاعیه به افشای نقش سازمان منافقین در کنترل و هدایت گروهک "مجموعه فعالان حقوق بشر" که در داخل کشور فعال بود، پرداخت، اسناد جدیدی در خصوص ارتباطات و دریافت کمک های مالی گروهک فعالان حقوق بشر از سازمان منافقین منتشر شده است.

 

این اسناد گویای ابعاد جدیدتری از کمکهای منافقین به این گروهک است که از پست الکترونیکی سردسته این گروهک به دست آمده است.

 

متنی که در ذیل می‌آید، درخواست "کیوان رفیعی"، دبیر کل "مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران" به گروهک تروریستی منافقین است که از طریق ایمیل ارسال شده بود:

 

با سلام و تحیت

 

بدینوسیله اینجانب کیوان رفیعی، بعنوان دبیر کل "مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران " ارگانی حقوقی و مستقل ، فعال در حوزه ایران ، درخواست رسمی خود را به نمایندگی از مجموعه، مبنی بر افزایش کمک های مالی از مبلغ 600 دلار در ماه به میزان 1600 دلار با قید فوریت برای تامین نیازهای جاری مجموعه خدمت شما ارسال می‌کنم.

 

این درخواست افزایش هزینه با عنایت به ارتقای سطح فعالیتهای مجموعه و همینطور تحولات اخیر در ایران انجام می گیرد.

 

موفق و پیروز باشید

کیوان رفیعی 24

آذر 1388

 

تبصره: با توجه به علنی بودن نیروهای مجموعه در داخل کشور و شرایط امنیتی حال حاضر خواهشمندم با رعایت تمام نکات امنیتی نسبت به درخواست اقدام شود.

 

بر این اساس، "کیوان رفیعی" پس از درخواست کمک مالی از منافقین و دریافت پاسخ مثبت از جانب آن‌ها، لیست برنامه‌ها و اهداف بلند مدت و همچنین ریز هزینه های خود و گروهش برای فعالیت بر علیه جمهوری اسلامی ایران را به سران منافقین ارسال می کند.

 

به گزارش فارس، متن نامه کشف شده از پست الکترونیکی کیوان رفیعی، بدون دخل و تصرف و با همان ادبیات به کار برده شده به شرح ذیل منتشر می شود:

 

سلام

 

امیدوارم حال شما خوب باشه

 

البته مایل بودم قبل از ارسال این نامه صحبتی مستقیم میسر میشد که حسب محدودیت زمانی به ارسال این نامه با قید فوریت اقدام میکنم.

 

جمال گفت که شما دوست قدیمی هستید که خب من از این موضوع مطلع نبودم ، ایدی ها و اسامی در گذر زمان به نوعی عوض شده و جز از طریق دادن آشنائیت شناخت به سادگی میسر نمیشه بهرحال موضوع مورد اشاره را اینطور آغاز میکنم از فعالیتهای مجموعه و روندی که گروه تا این شرایط طی کرده ، محدودیتها و شرایط تا حدودی مطلع هستید.

 

گردآوری و معرفی مسئولین مجموعه که به نوعی رفرم در کاربود، ما دنبال به دست آوردن فضا و توان بالقوه ای در داخل و خارج کشور هستیم.

 

مسلما سیستم با وضعیت حال حاضر چون هنوز کارهای اجرایی ندیده و همچنین پیچیدگی اجماع گرایشات متضاد مسئولین در حال تجزیه و تحلیل برخورد است ، فکر نمیکنیم خیلی به ما وقت برای تداوم این وضع بدهند بنابراین ما زمان زیادی برای اجرایی کردن خیلی از برنامه ها نداریم. که نیازمند تامین منابع مالی مناسبی هست ، این هزینه علاوه بر هزینه جاری ماهانه مجموعه است.

 

همچنین جدای از این دو موضوع ما پروژه هایی را به صورت بلند یا کوتاه مدت در نظر برای اجرا داریم .

 

در خصوص هزینه جاری ، (حداقل هزینه 563 دلار ماهانه):

 

1- این هزینه ها شامل ، ایاب و ذهاب مسئولین ، هزینه های مختلف تماسهای تلفنی ، فکس ، اجاره هاست و دومینها ، خرید مستمر دومین برای رفع فیلترینگ و غیره است . این موارد ماهانه برای تضمین حیات مجموعه مورد نیاز است.

 

2- در خصوص هزینه های برنامه های جاری و اولیه در شرایط کار باز فعلی در داخل کشور (2920 دلار)

 

3- برگزاری یک همایش حداقل با حضور 60 نفر اعم از مسئولین مجموعه و تعدادی از فعالان حقوق بشر . 400 دلار

 

4- چاپ حداقل 15000 جلد کتابچه های آموزشی با موضوعاتی همچون آشنایی با حقوق بشر ، حقوق شهروندی ، حقوق دانشجو و امثالهم با جلد گلاسه ، قطع a5 ، سی صفحه ای و توزیع آن در اقصی نقاط کشور می باشد ، بدیهی است در صورت تامین منابع مناسب امکان افزایش تیراژ وجود دارد. 1200 دلار

 

5- چاپ کارتهای عضویت و گزارشگری ، مرحله اول 200 عدد ، بصورت pvc به دلیل ملاحظات امنیتی ، 240 دلار

 

6- چاپ کارتهای ویزیت.1000 عدد 10 دلار

 

7- کمک هزینه اعضا اجرایی داخل کشور ،500 دلار

 

8- ملاقات با خانواده های زندانیان ، هر ملاقات حداقل 70 دلار

 

9- تامین یک عدد پرینتر رنگی ، تولید یک بنر تبلیغی، تبلیغات رسانه ای حداقل 500 دلار

 

10- در خصوص پروژه ها (هزینه سنگین و نامشخص)

 

11- تولید مستمر آثار هنری همچون موسیقی در خصوص موضوع حقوق بشر ، (نمونه آن روی سایت موجود است) هر تراک تولید در داخل کشور 500 دلار

 

12- در اختیار گرفتن حداقل 20 نشریه دانشجویی با تامین هزینه های ماهانه آنها ، ماهانه 4000 دلار

 

13- برگزاری تجمعات داخلی ، هزینه نامشخص

 

14- برگزاری کنفرانس مطبوعاتی در خارج کشور با حضور باطبی و تعدادی از اعضای مجموعه ، هزینه نامشخص

 

15- ثبت مجموعه به عنوان نهاد مشاور در سازمان ملل پس از ثبت قانونی آن در خارج ، هزینه نامشخص

 

16- برگزاری مسابقات همراه با جوایز، همچون مسابقه وبلاگ نویسان مدافع حقوق بشر یا امثالهم ، هزینه نامشخص

 

17- راه اندازی گروهی برای رفع فیلترینگ و مبارزه با آن جهت کمک به گردش آزاد اطلاعات ، نامشخص

 

و بسیاری موارد و پروژه های دیگر

 

این یک کلیات است، چنانچه ابهام یا نکته ای داشتید بنده در خدمتم

ارادتمند رفیعی

 

گفتنی است چند روز پیش، دادسرای عمومی و انقلاب تهران در اطلاعیه‌ای، رابطه گروهک موسوم به "مجموعه فعالان حقوق بشر" با گروهک تروریستی منافقین را افشا کرده بود.

 

در این اطلاعیه آمده بود که این شبکه (مجموعه فعالان حقوق بشر)، ابتدا در سال 1384 توسط دو عضو این گروهک‌ به نام‌های صادق نقاش کار و بهروز جاوید تهرانی از عناصر دستگیر شده در ماجرای هجده تیر ماه 1387 تاسیس گردید و مدیریت آن به اعضای ناشناخته این گروهک به نام‌های کیوان رفیعی، اجمال حسینی و احمد باطبی سپرده شد.

 

در سال 1387 افراد مذکور با همکاری برخی گروهک‌های ضد انقلاب از کشور متواری می‌گردند و پایگاه های این شبکه را در آمریکا و برخی کشورهای غربی و یکی از کشورهای همسایه راه اندازی نموده و سپس از طریق فضای مجازی، اقدام به عضو گیری در سراسر کشور می‌کنند و با تمرکز بر روی یکی از جریان‌های دانشجویی، عناصری از این جریان به نام‌های «س.ح» و «م.پ» را جذب می‌نمایند.

 

هم‌زمان به منظور تسهیل و گسترش فعالیت‌های این شبکه، در اقدامی هماهنگ از سوی برخی از کشورهای اروپایی، نام گروهک‌ منافقین نیز از لیست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا خارج گردید.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31