آرمان واهی (28)

بررسی عملکرد سازمان مجاهدین خلق (منافقین)

Dozd

5 ) طرح نفوذ نیروهای منافق به داخل ایران

با قطعی شدن حمله آمریکا به عراق ، سران منافقین زمینه را برای گسیل داشتن نیروهای خود به داخل کشور مورد ارزیابی قرار داده و در نظر داشتند تا کادرهای پایین خود را به داخل کشور نفوذ دهند تا بدین وسیله هم از مشکلات حضور آنها در عراق خلاص شوند و هم بدین ترتیب از وجود آنان در داخل کشور برای آینده بهره مند شوند .

منافقین با پیگیری این برنامه خود ، علت مخالفت ایران با جنگ عراق و آمریکا را هجوم گسترده نیروهای منافق به مرزهای غربی کشور ارزیابی کرده و بدین طریق اعضای پایین رتبه را برای این عمل توجیه می نمودند . البته منافقین خیلی زود به مسخره بودن این سیاست و برنامه خود پی بردند و از عملی نمودن آن خودداری ورزیدند .

در همین زمان یکی از سایت های وابسته به عناصر جدا شده از منافقین اعلام کرد که مسعود رجوی و دیگر سران سازمان قصد دارند با گسیل نیروهای منافق به مرزهای جمهوری اسلامی آنان را به قتلگاه برده و خود به همراه برخی از اعضای بلند پایه برای ادامه مبارزه به یکی از کشورهای اروپایی عزیمت کنند .

به موازات این برنامه ها گروهک منافقین به منظور آماده سازی زمینه برای متقاعد کردن آمریکا و انگلیس جهت حفظ پایگاه های نظامی و نیروهای مسلح خود در یک اقدام وسیع با جمع آوری امضا از هوداران با دروغ گویی و شایعه پراکنی این طور وانمود کرد که جمهوری اسلامی ایران درصدد حمله به آنان است و لذا باید این گروهک توان حمایت از خود را داشته باشد .

البته این اقدام منافقین نیز همانند دیگر اقدامات آنان در بحبوحه حمله آمریکا به عراق ناکام ماند و علت حقیقی آن را باید آشکار شدن ماهیت تروریستی این سازمان نزد افکار عمومی و ممانعت دولت ها از دادن امتیاز به این گروهک دانست .

6 ) تهاجم گروه های عراقی به منافقین

در چنین شرایطی هم زمان با حمله آمریکا ، منافقین نیز در معرض حملات پراکنده قرار گرفتند. کردهای مسلمان عراقی که سابقه همکاری گروهک تروریستی منافقین با ارتش بعثی صدام در نسل کشی مردم شمال عراق را در ذهن داشتند ، اغلب پایگاه های گروهک منافقین را هدف حملات خود قرار می دادند که بر اثر آن صدها تن کشته ، مجروح و یا اسیر شدند .منافقین برای در امان ماندن از تهاجم گوره های ضربت کرد عراق ، سعی می کردند که خود را به مناطق غربی عراق که نیروهای آمریکایی و انگلیسی تسلط بیشتری در آن مناطق داشتند ، برسانند . (1)

به گزارش خبرگزاری های خارجی حاضر در عراق بیشتر مردم مناطق استان دیالی از حضور منافقین به شدت خشمگین بوده و اعتراض و خشم خود را به اشکال مختلف ابراز داشته اند در چندین مورد افرادی از روستاهای پیرامون قرارگاه های منافقین با آنها برخورد کرده و حتی آنها را خلع سلاح نمودند . همچنین متعاقب یک درگیری پیش آمده بین نیروهای گروهک منافقین و اتحادیه میهنی کردستان ، تعدادی از منافقین به هلاکت رسیدند .

اساس سیاست اتحادیه میهنی کردستان در این زمان ضربه زدن هر چه بیشتر به منافقین و تدارکات آنها بود . حملات گسترده و پراکنده علیه نیروهای منافقین در خاک عراق و حوالی قرارگاه های آنان ، باعث شد که منافقین در یک سردرگمی نظامی و سیاسی، این اعمال که نتیجه طبیعی خشم ملت مسلمان عراق بود را به جمهوری اسلامی ایران منتسب کنند ، در حالی که هیچ یک از منابع مستقل خبری حاضر در عراق آن را تأیید نمی کردند .

7 ) منافقین در آغوش آمریکا

سازمان منافقین در مواجهه با حمله آمریکا سعی در اثبات بی طرفی خود داشت و در همین راستا اقدام به تخلیه پایگاه های خود و جابجایی افراد مستقر در آنها به نقاط امن تر می کردند . با این حال برخی از پایگاه های سازمان در عراق از سوی هواپیماهای آمریکایی و انگلیسی بمباران شد که البته به نقل از منابع کردستان عراق از قبل حمله به این پایگاه ها اطلاع داده شده و آنها پیش از بمباران پایگاه های خود را ترک کرده بودند . (2)

ناامیدی سران سازمان مقارن حمله آمریکا به حدی بود که خود را باخته و پیشاپیش آماده تسلیم به نیروهای مهاجم بودند . این نگرانی منافقین بیشتر از جانب جمهوری اسلامی ایران بود ، توهم آنان به حدی رسیده بود که احتمال حمله ایران به مواضع خود را بسیار جدی فرض کرده و بر همین اساس یکی از فرضیه های آنها برای مقابله با شرایط جدید ، گسیل نیروهای خود به داخل خاک جمهوری اسلامی ایران و ایجاد یک جنگ تمام عیار بود ، تا بدین وسیله هم نزد مجامع بین المللی مظلوم نمایی کرده و هم خوراک تبلیغاتی برای توجیه دیگر اعضا در اروپا و آمریکا با به منظور تهییج آنان برای حفظ و گسترش سازمان فراهم بیاورد .

اما مواضع هوشیارانه و با درایت ایران فرصت هر گرونه سوء استفاده در این مورد را از آنان سلب کرد . وزیر اطلاعات ایران در همین زمان اعلام نمود که اعضای پایین رتبه منافقین که در عملیات تروریستی و نظامی علیه ایران شرکت نداشته اند ، می توانند به کشور بازگشته و برای آنها عفو در نظر گرفته شده است . (3)

استراتژی ایران در این شرایط باعث شد که یک بار دیگر سردرگمی نسبت به اهداف سازمان در بین اعضای گروهک منافقین در عراق ، اروپا و آمریکا بیش از پیش شده و در این شرایط بسیاری از آنان صلاح خود را در آمدن به ایران ارزیابی کنند .

اندیشه حفظ سازمان نیز با توجه به تحولات شکل گرفته در اوضاع جهانی برای اعضا مضحکتر از همیشه می نمود . آمریکا نیز پیش از حمله به عراق با تبلیغات وسیع به منظور توجیه تهاجم خود و عوام فریبی بین المللی در مبارزه با تروریسم یکی از اهداف خود در عراق را ممانعت از فعالیت های سازمان تروریستی مجاهدین خلق بیان می کرد .

نیروهای آمریکایی در ابتدا قصد حمله به منافقین و از بین بردن پایگاه های آنان را داشتند ، ولی با توجه به فعالیت های دیپلماسی شدید عناصر گروهک در اروپا و آمریکا و همچنین وجود بعضی از گرایشها در سنای آمریکا مبنی بر حمایت از این گروهک ، به عنوان حفظ یک ابزار فشار علیه جمهوری اسلامی ایران ، فرماندهان ارتش آمریکا تنها به محاصره پایگاه های منافقین و خلع سلاح آنان اکتفا نمودند .

در طرف مقابل منافقین نیز نشان دادند که می توانند مزدوران قابل اعتمادی برای ارتش آمریکا باشند ، همانگونه که برای ارتش صدام خدمت می کردند . خبرگزاری رویتر روز سه شنبه دوم اردیبهشت 1382 به نقل از یک فرمانده ارشد آمریکایی گفت : نیروهای ارتش آمریکا در عراق با مجاهدین خلق یک گروه ایرانی ، آتش بس برقرار کردند .

ژنرال وینسنت بروکس در یک جلسه توجیهی مطبوعاتی ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در قطر گفت : ما برخوردهای گوناگونی با مجاهدین خلق داشته ایم و در بعضی از عملیات ها آنها هدف آتش کشنده و سلاح های مرگبار !! ارتش آمریکا بوده اند و در بعضی نقاط آتش بس برقرار شده و بعضی از منافقین به مکان های غیر نظامی از پیش مشخص شده نقل مکان کرده اند .

هیئت مذاکره کننده سازمان منافقین در پایان گفتگو با نمایندگان ارتش آمریکا حاضر به پذیرش خلع سلاح کامل شد ، این مذاکرات در پایگاه نیمه ویران اشرف صورت گرفت ، در این مذاکرات رهبران سازمان منافقین نسبت به خودداری از هرگونه دخالتی در امور داخلی عراق و ادامه خلع سلاح متعهد شد و در عوض فرماندهی نظامی آمریکا نیز نسبت به حفظ امنیت جانی نیروهای سازمان منافقین که در حدود چهار هزار نفر است ، متعهد شد .

به دنبال این توافق تمامی پایگاه های منافقین تعطیل شده و تمامی آنها در پایگاه نیمه ویران اشرف در 110 کیلومتری شمال شرقی بغداد جمع شدند . (4)

در واقع تهاجم ظاهری و مختصر آمریکا به پایگاه های نظامی منافقین فقط برای اقناع کردن افکار عمومی جهانی نسبت به برخورد با این سازمان تروریستی بود ، وگرنه پیش از شروع جنگ و در اساس سیاست های آمریکا ، حفظ این گروهک برای استفاده از آن علیه جمهوری اسلامی ایران و انجام مانور تبلیغاتی برای مبارزه بر ضد تروریسم در قبال این گروهک ، پیش بینی شده بود ، به هر صورت منافقین تسلیم آمریکا شدند و علاوه بر خود ، ادوات نظامی و پایگاه هایشان نیز در اختیار آمریکا قرار گرفت .

از جمله مفاد صلح نامه آمریکا با منافقین این بود که به آنها اجازه حمل هیچگونه سلاحی را چه در داخل و چه در خارج از محل تجمع خود که از آن به بعد زیر نظر ارتش آمریکا اداره می شد ، نداشتند . همچنین منافقین علاوه بر تحویل جنگ افزارها و سلاح های سبک و سنگین خود به آمریکا ، باید برای ورود و خروج از محل تجمع از نیروهای ویژه ارتش آمریکا مجوز دریافت می کردند .

منافقین در واقع پس از تسلیم به ارتش آمریکا به عنوان اسیر جنگی تلقی می شدند و در مقابل آمریکا آنها را در قبال حمله احتمالی دیگران حفاظت می کرد . سازمان مجاهدین خلق (منافقین) اکنون به جایی رسیده بود که علیرغم آن همه شعارهای ضد امپریالیستی و قلم فرسایی های هواداران سازمان درباره مبارزه با آمریکا و مرثیه خوانی های سران سازمان در مورد کشته های این گروهک در مقابل نظام پهلوی که متکی به آمریکا بود و آن را دشمن شماره یک خود می دانستند ، خود را در دامن ایالات متحده رها کرد .

پس معنای تحول و ارتقاء ایدئولوژیکی مسعود رجوی همین بود که برای حفظ جان بی ارزش خود به هرگونه پستی و رذالت تن دهد ، مسلم بود که روحیه اعضای سازمان پس از این به شدت تزلزل یافته و اکنون که سازش پذیری و ضعف سران خود را مشاهده می نمودند ، خواهان جدایی و خروج از عراق باشند .

در این دوره بسیاری از اعضای منافقین به منظور خروج از عراق در بیابان های اطراف پایگاه های خود پراکنده شدند که بیشتر آنها گرفتار شبه نظامیان و گروه های مسلح عراقی که کینه ای چند ساله از آنها داشتند قرار گرفته و به هلاکت رسیدند .

رادیو فرانسه گزارش داد : بیش از 70 تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق در منطقه ای در مرز ایران و عراق سرگردان هستند ، یک دیپلمات فرانسوی در امان ، پایتخت اردن هم تأیید کرد که 28 تن از منافقین که دارای کارت پناهندگی از فرانسه هستند برای فرار از عراق به مرز اردن مراجعه کرده اند . (5)

در نهایت این بود آن آرمانی که سران منافقین به طمع آن بسیاری از جوانان ایرانی خارج از کشور و بعضاً داخل کشور را فریفته و به عراق در اردوگاه های نظامی خود کشاندند ، به پوچی و بیهودگی .

 

پی نوشت:

1- روزنامه کیهان 27/1/1382

2 . روزنامه کیهان 27/1/1382

3. روزنامه جمهوری اسلامی 18/1/1382

4. روزنامه همشهری 5/2/1382

5. روزنامه کیهان 27/1/1382


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان