آرمان واهی (22)

Maryam Rajavi Terorist

5) دستگیری مریم رجوی و تعطیلی فعالیت منافقین در فرانسه

پارلمان اروپا نیز در این زمان اقدام به تحقیق پیرامون عملکرد سازمان تروریستی منافقین نمود و فعالیت های این سازمان از این زمان به شدت تحت نظارت و کنترل قرار گرفت . در همین راستا " بارونس اما نیکلسون " معاون کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا و نماینده مجلس اعیان انگلیس که صاحب بنیاد خیریه ای در ایران به نام " عمار " برای کمک به مردم جنوب عراق است ، در اواخر سال 1381 به مدت یک هفته و به همراه یک گروه خبری به ایران مسافرت کرد .

وی در این سفر با تعدادی از خانواده های متواریان ، بعضی از اعضای دستگیر شده تیم های تروریستی و نفرات جدا شده از منافقین دیدار و گفتگو کرد ، وی پس از پایان سفر خود به ایران در تاریخ 24 بهمن ماه سال 81 در جمع نمایندگان پارلمان اروپا اقدام به افشاگری علیه منافقین نمود ، وی منافقین را به عنوان یک گروه جنایتکار و ارتش خصوصی صدام که بر ضد همه فعالیت می کنند معرفی کرده و خواستار توقف فعالیت های آنان شد .

خانم نیکلسون در نشست رسمی ویژه لردهای بریتانیا با ارائه گزارشی به افشاگری جنایات سازمان منافقین پرداخت ، وی حمایت های بغداد از گروهک منافقین را گواهی بر ادامه حمایت دولت عراق از تروریسم توصیف کرد .

وی در بخشی از این گزارش با اشاره به نقش این سازمان در کشتار مردم شهر حلبچه و عراق می گوید : " این سازمان در عملیات اشغال کویت توسط عراق در سال 1990 میلادی سهیم بوده است " .

سرکوب بی رحمانه مردم عراق در سال 1991 و اعتراف عناصر این سازمان در کشتار مردم کردستان ، سرکوب قیام شیعیان جنوب عراق و قتل هزاران نفر در این ماجرا ، شرکت در فعالیت های مهندسی جهت خشک کردن مرداب های جنوب عراق به عنوان اقدامی جنایتکارانه و ضد بشری ، پنهان کردن سلاح های کشتار جمعی عراق در اردوگاه های خود ، بخشی از فعالیت های این سازمان است که نیکلسون بدان ها اشاره کرد . (1)

خوشبختانه با شکل گیری چنین فضایی علیه منافقین ، دولت فرانسه در یک اقدام ضد تروریستی سران منافقین از جمله مریم رجوی و ده تن از اعضای این گروهک را به جرم اقدامات تروریستی دستگیر کرد .

حکم دستگیری توسط سه قاضی ضد تروریسم فرانسه به نام " ژان لویی بروگر ، فرانسوا ریکارد و ماری آنتواینت اویت " صادر شد و متعاقب آن 1200 نفر پلیس و 80 نفر از نیروهای عملیاتی ژاندارمری ملی فرانسه ساعت 6 صبح روز 27/3/82 هم زمان در 13 مکان در حومه غرب پاریس عملیات گسترده ای بر ضد منافقین آغاز کردند .

طبق درخواست قضات ، عملیات پلیس به علت مشارکت منافقین در تدارک اقدامات تروریستی و تأمین اقدامات تروریستی اجرا شد ، این درخواست در چارچوب رسیدگی قضایی به پرونده مربوطه به این گروه که سال ها مفتوح می باشد ، صادر شده است .

مریم رجوی که مسئولیت بالایی در سازماندهی و رهبری گروهک منافقین دارد به حکم قاضی ضد تروریسم فرانسه پس از اولین روز محاکمه به زندان " فلوری – مروگین " در منطقه اسون در جنوب پاریس منتقل شد و ده تن دیگر نیز به زندان های دیگری انتقال یافتند . (2)

در این عملیات یک گاو صندوق شامل 3/1 میلیون دلار اسکناس های یکصد دلاری و مقادیر زیادی تجهیزات رایانه ای ، وسایل پیچیده مخابراتی ، شنود رادیویی و حدود یکصد آنتن ماهواره و علاوه بر آن 9 جلیقه ضد گلوله نیز کشف و ضبط شد ، همچنین از مقر صالح رجوی برادر مسعود رجوی مقادیر زیادی تجهیزات لجستیکی و حدود شش میلیون دلار کشف شد. (3)

سرویس ضد جاسوسی فرانسه نیز اعلام کرده است که حساب های بانکی این گروه از سال های 1998 تا 2003 میلادی به دقت زیر نظر داشته و شاهد نقل و انتقال میلیون ها یورو از این حساب ها بوده است ، رئیس سازمان اطلاعات فرانسه نیز همچنین در ارتباط با این دستگیری گفت : " طبق اطلاعات به دست آمده ، گروه مجاهدین (منافقین) در نظر داشتند اقدام های تروریستی علیه منافع ایران به ویژه مسئولان سیاسی این کشور در خارج انجام دهند . اعضای این گروه در نظر داشتند به منافع ایران در اروپا حمله کنند . "

پیردو بوسکه رئیس سازمان اطلاعات فرانسه ادامه داد : " تنها در سال 2001 میلادی نزدیک به 195 عملیات نظامی علیه ایران از ستاد فرماندهی این گروه در شهر اورسوراواز از پاریس هدایت شده است ". (4)

در همین زمان سازمان عفو بین الملل در لندن و دادگاه عدالت نیز آمادگی خود را برای ارائه اسناد و مدارک علیه منافقین به دادگاه مریم رجوی در فرانسه اعلام کردند . منافقین برای مقابله با این شرایط پیش آمده دستورها و راهکارهایی را برای اعضای خود در نظر گرفتند .

از جمله اولین اقدامات گروهک منافقین پس از حمله پلیس ضد تروریست فرانسه ، عقد قرارداد با نزدیک به 25 وکیل خبره و آغاز اقدامات حقوقی برای آزادی مریم رجوی و سایر دستگیر شدگان بود . هم زمان تشکیلات منافقین در اروپا تمامی نیروها و هواداران خود را برای اعتراض همه جانبه در کشورهای اروپایی به ویژه حضور در شهرک " اور " در پاریس فرا خواند .

اعضا و هواداران منافقین تا مدتی در چادرهای صحرایی که در محوطه باز یک استادیوم ورزشی در مقابل مقر اور بر پا شده بود به مظلوم نمایی و جلب توجه مردم ساکن در این شهرک و برخی از مسئولان محلی و دولتی پرداختند .

وکلای منافقین در فرانسه با رهنمودهای سران سازمان سعی داشتند که تمام فعالیت های انجام شده توسط منافقین را دفاع از خود و در چارچوب اقدامات سیاسی جلوه دهند و همچنین این نکته را گوشزد نمایند که در هر حال حوزه عملیات آنها ایران و عراق بوده و هیچگونه فعالیتی در فرانسه نداشته اند .

از طرف دیگر گروهک منافقین سعی کرد با انجام تبلیغات و فشار به نهادهای دولتی فرانسه خود را مشروع و مردم ایران را نیز حامی خود نشان دهد تا زمینه برای آزادی و دفاع از مریم رجوی ، سرکرده تروریست های منافق فراهم شود .

در همین راستا گروهک منافقین به کلیه عناصر خود در خارج از کشور اعلام کرد هر یک با ده اسم متفاوت ایرانی نامه هایی را تنظیم و به همراه کمک های مالی برای منافقین ارسال کنند ، در متن این نامه های جعلی که برای ارائه به دادگاه فرانسه تهیه خواهد شد ، بر گنجاندن دو محور " مقبولیت سازمان منافقین نزد ایرانیان " و " ارسال کمک های مالی " توسط ایرانیان به گروهک برای گسترش مبارزه با جمهوری اسلامی ایران تأکید شده بود .

منافقین ضمن تماس با برخی از مرتبطان خود در داخل کشور با این عنوان که قاضی پرونده مریم رجوی دلایل منافقین در مورد این که پول های به دست آمده در مقر اور کمک های امدادی هواداران بوده است را مورد قبول قرار نداده ، از آنان خواسته اند کمک های خود را حتی در حد یک دلار به شماره حساب های منافقین واریز کنند ، تا بدین صورت نشان دهند که پول های مکشوفه از مقرهای منافقین کمک های مردمی بوده است و آنها هیچ نوع فعالیت تجاری و بازرگانی ندارند .

بدیهی بود که در این شرایط اوضاع سازمان بعد از دستگیری مریم رجوی بسیار آشفته و از هم پاشیده شود ، به طوری که منافقین از توجیه این مسئله برای افراد خود باز ماندند . چون به طور معمول اعضای خود سران سازمان برای ظاهر فریبی و تغذیه افکار بعد از هر حادثه ای از نظر سیاسی و ایدئولوژیکی به توجیه آن برای اعضا پرداخته و سعی در ارائه تحلیل هایی برای پیشبرد فعالیت های خود داشتند .

اما این بار شدت و ناگهانی ضربه به حدی بود که پس از حمله پلیس ضد تروریست فرانسه به سیزده مرکز فعالیت منافقین در این کشور ، مسئولان گروهک در فرانسه و آلمان با گذشت زمان به آینده مبهم خود و تشکیلات گروهک در اروپا اعتراف کردند .

دستگیری اعضای گروهک منافقین در فرانسه ، خلع سلاح گروهک در عراق و بالا گرفتن زمزمه هایی مبنی بر محدودیت این گروهک در آمریکا ، مسئولان گروهک را بر آن داشت تا در پاسخ به سؤالات سایر اعضا نسبت به وضعیت پیش آمده به بحرانی بودن اوضاع و ناتوانی از انجام هر گونه فعالیتی اعتراف کنند .

 

پی نوشت ها:

1. روزنامه توسعه 18/12/1381

2. روزنامه ایران ، 2/4/1382

3. روزنامه کیهان 28/3/1382

4. روزنامه همشهری 30/3/1383


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان