مدعيان حقوق بشر مخالفانشان را به تروريسم متهم مي‌كنند

كساني كه ايران را ناقض حقوق بشر مي‌دانند، بر اساس تعاريف غربي، حقوق بشر و تروريسم را تعريف مي‌كنند و بر مبناي آن هر كس كه خلاف منافعشان باشد، به نقض حقوق بشر متهم مي‌ كنند

Jalili

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: كساني كه ايران را ناقض حقوق بشر مي‌دانند، بر اساس تعاريف غربي، حقوق بشر و تروريسم را تعريف مي‌كنند و بر مبناي آن هر كس كه خلاف منافعشان باشد، به نقض حقوق بشر متهم مي‌ كنند.

 

به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سعيد جليلي در همايش سراسري حماسه 9 دي كه در سالن همايش هاي صدا و سيما در حال برگزاري است، گفت: پس از 9 دي كتابي منتشر شد كه حاوي مجموعه اشعاري است كه شاعران انقلاب درباره پديده 9 دي سروده بودند؛ نام اين كتاب «مسئله 22خرداد نبود مسئله 22 بهمن بود» مي باشد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينكه اين جمله بسيار عميق و پر موضوع است گفت: ضروري است كه رابطه 9 دي با 22 خرداد و مهمتر از آن رابطه 22 خرداد را با 22 بهمن درك كنيم.

 

وي ادامه داد: در ‌22 بهمن 57 انقلابي به پيروزي رسيد كه مبدا يك اتفاق مهم در عصر ما بود؛ 22 بهمن اهميتش در اين بود كه يك مدل، يك نظريه و يك انديشه جديد براي مناسبات حاكم در جامعه و مناسبات بين المللي تحت عنوان نظريه جمهوري اسلامي ارائه كرد.

 

جليلي گفت: نظريه مردم سالاري ديني يعني نظريه‌اي مبتني بر حركت مردم در سايه دين و تحقق وعده هاي الهي و اينكه انتخاب مردم بايد بر اساس ارزش هاي اسلامي باشد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي افزود: اين نظريه نظريه اي بود كه براي مبارزه و مقاومت و پيشرفت و تعالي مطرح شد و مبدا آن امامي بود كه توانست با همراهي مردم اين نظريه را محقق كند.

 

وي گفت: 22 بهمن ظهور و بروز اين نويد بود كه فكر و انديشه اسلامي در قالب نظريه حكومت ظهور پيدا كرد و براي مناسبات سياسي و اجتماعي عرض اندام نمود، بنابراين طبيعي است كه بايد با چنين تفكري مقابله مي شد.

 

جليلي ادامه داد:‌ در سال پيروزي انقلاب اسلامي، مدت ها بود كه از دوران شكل گيري يك نظم جديد در مناسبات بين المللي براساس خواست قدرت ها گذشته بود.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي افزود: در چنين اوضاعي نظريه اي بروز پيدا كرد براي ارائه يك مدل و نظريه جديد كه فقط در كتاب و مباحث نظري نبود و توانسته بود در مرحله اول خودش را اثبات، و به تمام مخالفانش تحميل كند.

 

وي تأكيد كرد: ظهور انقلاب با مخالفت تمام قدرت هاي وقت بود، اما پيروز شد و خود را به آنان تحميل كرد.

 

جليلي ادامه داد‌:‌ از ابتداي پيروزي انقلاب مركزيتي براي مبارزه با انقلاب شكل گرفت كه اين مركز قابل انكار نيست، آنها خودشان بارها اعتراف كردند كه اگر مهره‌اي مثل صدام جنگ هشت ساله را به ايران تحميل كرد، در چارچوب اين پشتيباني ها بود.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: برنامه آن ها اين بود كه با يك جنگ سخت با اين انقلاب مقابله كنند، اما به خوبي فهميدند كه اين مدل طوري نيست كه بتوان با قويترين سخت افزارها آن را از ميان برداشت.

 

وي افزود: ‌در دهه دوم سعي كردند با تحريم هاي شديد اقتصادي، تهاجم فرهنگي و فشارهاي رواني مانع پيشرفت و تثبيت اين نظام شوند و در دهه سوم هم وارد عرصه جديدي تحت عنوان جنگ نرم شدند.

 

جليلي گفت: كساني كه سنگين ترين حمايت ها را از وحشيگري هاي رژيم شاه مي كردند، در مقطعي مدعي حقوق بشر در ايران شدند؛ مفهوم تروريست را خودشان تعريف كردند و بعد بر مبناي آن هر آن كس را كه خلاف منافعشان باشد به تروريست متهم نمودند.

 

جليلي در ادامه با اشاره به اينكه شعارهايي كه در جريان فتنه سر‌داده مي شد، گفتمان خاصي را مطرح مي كرد، گفت: آشوبگران با اين شعارها عنوان مي كردند كه تنها، نهادهاي انتخابي را قبول دارند، نه انتصابي را، و با چنين مسئله‌اي در دهه سوم، تقابل با انقلاب اسلامي را كه شروع آن 22 خرداد بود، آغاز كردند.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد:‌ در 22 خرداد 88 دشمن كه يك دهه روي يك محور تمركز كرده بود تا بتواند با اين مدل تقابل كند، به يك باره خلع سلاح شد.

 

وي گفت: 22 خرداد اوج جمهوريت نظام را به رخ كشيد؛ مخالفان نظام نمي توانستند مشاركت مردم در انتخابات را كه بعد از 30 سال، حدود 85 درصد بود، انكار كنند.

 

جليلي افزود: 22 خرداد نشان داد كه نظام از جمهوريتي برخوردار است كه پرشورترين رقابت‌ها را مي توان در آن برگزار كرد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد: مشاركت و رقابت به عنوان دو بال جدي در اين انتخابات به نمايش درآمد.

 

وي با بيان اينكه آخرين مدلي كه براي آنها مانده بود، اين بود كه به بهانه دمكراسي مدل جمهوري اسلامي را به چالش بكشند، افزود:‌ عظمت 22 خرداد در اين بود كه نشان داد مدل جمهوري اسلامي مظهر يك جمهوري قوي است.

 

جليلي افزود: در مقطع چهار ساله قبل از اين انتخابات شاهد بوديم كه ظرفيت‌هايي بروز كرد كه براي دشمن غير قابل تحمل بود و نشان داد اين مدل براي مفاهيم، تعريف خاصي دارد و الزامي ندارد كه مفاهيمي را كه برخي براساس منافع خود تعريف كرده‌اند، بپذيرد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي افزود: در اين دوره جمهوري اسلامي تعريف جديدي از تروريسم مطرح كرد و معاندان را به تروريست بودن متهم نمود، از طرف ديگر از كساني كه با مخالفان مبارزه مي‌كنند، حمايت كرد كه غرب نمي توانست اين را تحمل ‌كند.

 

وي به جنگ 33 روزه لبنان و 22 روز غزه اشاره كرد و افزود: در همين دوره جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه را آغاز كردند، اما ديدند ظرفيت انقلاب وقتي تكثير مي‌شود، نتيجه‌اش همه‌جا يكسان است و در اين دو جنگ نيز با ناكامي مواجه شدند.

جليلي درباره مسئله هسته اي افزود: كساني كه خودشان متهم و مجرم سلاح هسته اي هستند، مدعي جمهوري اسلامي مي شوند؛ كساني كه زراد‌خانه‌هاي هسته اي داشته و آزمايش‌هاي هسته اي انجام مي دهند و نسل هاي جديد سلاح هاي هسته اي را توليد مي كنند، مدعي مي شوند كه فعاليت صلح آميز هسته اي دارند، از سوي ديگر جمهوري اسلامي هم مدعي مي شود كه شما بايد خلع سلاح شويد و بعد در صحنه واقع نيز پيشرفت هسته اي را كه حق مسلم همه مي داند، به نمايش مي گذارد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: ظرفيتي كه جمهوري اسلامي توانست در زمينه هسته اي كسب كند و مدعي آن شود، نتيجه 22 خرداد بود.

 

وي با اشاره به اينكه غرب تصميم گرفت جمهوريت نظام را از داخل به چالش بكشد، گفت: 22 خرداد جمهوريت نظام را در بالاترين شكل نشان داد؛ به طوري كه ديگر چيزي براي دشمن باقي نماند.

 

جليلي گفت: اقتدار و بالندگي و پويايي نظام، عظمت 22 خرداد بود و ظلم بزرگ معاندان به نظام آنجايي بود كه دستاوردهايي را كه حاصل هوشياري و هوشمندي ملت بود، به چالش كشيدند؛ البته نه تنها از سوي قدرت و مركزيتي كه بناي تقابل با اين ظرفيت را داشت، بلكه اين دستاوردها از سوي برخي از چهره‌هاي داخلي هم به چالش كشيده شد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: 22 خرداد نشان داد كه جمهوري اسلامي ايران در اوج ثبات سياسي، رقابت سياسي را هم شكل مي دهد.

 

وي با بيان اينكه ظلم بزرگتر به كساني كه طرفدار كانديداي پيروز نشده بودند، شد، گفت: 22 خرداد از يك سو شاهد يك اوج و بالندگي بود و از سوي ديگر شاهد اعمال كساني كه دوباره اظهارت خود يعني انكار راي مردم و جمهوريت را رو كردند.

 

جليلي افزود: جمهوريت بروز يافته در 22 خرداد نشان داد كه نه تنها جمهوريت حافظ و پشتيبان اسلاميت نظام است، بلكه ولايت فقيه بزرگترين پشتيبان جمهوريت نظام است كه مانع وتو حق ملت مي شود.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد: ‌فتنه 88 فقط از سوي مركزيت كه از ابتداي انقلاب شكل گرفته بود، ايجاد نشد، بلكه اين بار همان ها كه در اين انقلاب وجهه گرفته بودند، در مقابل آن ايستادند و كساني كه فكر مي شد كه تنها در مقابل تفكر اسلامي هستند، در مقابل جمهوريت نظام نيز قرار گرفتند؛ اين چهره ها به عنوان پادوي آن مركزيت عمل كردند و از سخيف‌ترين منطق ها استفاده نمودند.

 

وي با بيان اينكه اين بايد به عنوان يك سند علمي در تاريخ كشور بماند كه علاوه بر صندوق هاي راي، تحقيق هم اين حماسه را ثبت كرد، افزود: ‌نتايج نظرسنجي يك موسسه علمي آمريكايي چند ماه پس از انتخابات اعلام كرد كه نتايج انتخابات هيچ فرقي با اصل آن نداشت.

 

جليلي گفت: پرده‌هاي جورواجور مانند كشته سازي راه انداختند و خانمي كه به عنوان روشنفكرترين زن ايران در رسانه هاي مطرح است، در مراسم ختم فردي كه زنده است، شركت كرد.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: من همين جا عنوان كردم اگر فردي مدعي شود كه كسي به نام ترانه موسوي با او نسبتي داشته و با او دوست بوده، بيايد اعلام كند، در حالي كه اين فرد به هيچ وجه وجود خارجي ندارد.

 

وي افزود: بايد انتقام شكستي كه در جنگ 22 روزه و 33 روزه به آنها تحميل شده بود، اينجا در قالب شعار «نه غزه و نه لبنان» مي‌گرفتند.

 

جليلي با اشاره به اينكه فتنه جايي است كه چهره هاي داخلي با آن همراهي كنند، افزود: ‌اگر دشمن در جنگ 33 روزه و 22 روزه شكست خورد، به خاطر انديشه هاي انقلاب اسلامي بود.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: اينها مبتني بر يك ظرفيت است كه اين ظرفيت سه ركن اصلي يعني مردم، انديشه اسلامي و ولايت فقيه دارد و آنان از اين ظرفيت انتقام گرفتند.

 

وي با بيان اينكه پرده‌هايي كه بعد از 22 خرداد تكرار شد، انتقام اصلي آن در عاشورا گرفته شد، گفت: مردمي كه آمدند و در 9 دي اين حماسه را خلق كردند، از جمهوريت، اسلاميت و رهبري دفاع كردند؛ اگر ولايت فقيه بعد از 22 خرداد در دفاع از راي مردم و عدم اجازه به وتو شدن راي مردم ايستادگي كرد، مردم هم در 9 دي آمدند و اين ظرفيت را ايجاد كردند كه انقلاب ريشه دارتر از آن است كه مخالفان فكر مي‌كنند.

 

جليلي گفت: امروز ظرفيتي پيدا كرده ايم كه اين ظرفيت در دهه چهارم بيش از پيش تعالي خواهد داشت.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينكه امروز ظرفيت انقلاب در حال رويش در سرزمين هاي اسلامي است، افزود: مسئله آنها اين نيست كه جمهوري اسلامي در ايران ظهور يافته، بلكه مسئله آنان اين است كه جمهوري اسلامي در ظرفيت هاي ديگر، خود را تكثير مي كند و بر همين مبناست كه يكي از بزرگ ترين دغدغه هايشان اين است كه اين ظرفيت نتواند الگو و مدل براي ساير كشورها باشد.

 

وي با اشاره به انتخابات پيش رو گفت: انتخابات پيش رو يكي ديگر از ظرفيت هاي انقلاب است كه نشان مي دهد ظرفيت انقلاب اسلامي يك ظرفيت پويا و الهام بخش براي ساير مسلمانان است.

 

دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: آنچه كه امروز آنها به عنوان جنگ نرم وارد آن شدند، يك عرصه فرصت ساز براي جمهوري اسلامي ايران است؛ ورود آنان به جنگ ورود به عرصه اي است كه مزيت نسبي ماست.


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

مطالب پربازدید بخش خبر

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان