خروج از ليست تروريستي هم دردي از منافقين دوا نمي‌كند

Hashemynejad Fars01

دولت آمریکا از سال 1997 نام گروهک منافقین را در فهرست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه این کشور قرار داده است و علی رغم استفاده هایی که از گروهک برای پیشبرد اهداف تروریستی خود و اسرائیل در منطقه می کند نام این گروه را تا به حال در این لیست حفظ کرده است. اما اخیراً و در پی اجرایی شدن تصمیم دولت عراق در اخراج این گروه از خاک کشورش، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا طی سخنانی همکاری منافقین در مراحل اخراج از عراق را به عنوان پیش شرطی برای خروج نام این گروهک از فهرست سازمان های تروریستی مطرح کرده است. به نظر می رسد این اظهار نظر اخیر دولت آمریکا با توجه به سابقه آنها در حمایت از تروریسم و برخورد دوگانه با آن ابعاد پنهانی داشته باشد. در این خصوص مصاحبه ای انجام دادیم با سید محمد جواد هاشمی نژاد دبیر کل بنیاد هابیلیان و ارزیابی ایشان را در این رابطه جویا شدیم.

 

*اخيرا وزير امور خارجه آمريكا براي خروج منافقين از ليست تروريستي اين كشور پيش شرط خروج از پادگان اشرف را در نظر گرفته است و با اين حساب، مواضع امروز وزارت خارجه آمريكا در برخورد با گروه‌هاي تروريستي داراي تناقضات بسياري است. ارزيابي شما از علت اين تغيير رفتار با گروهك تروريستي منافقين چيست؟

 

**دولتمردان آمریکا تا به امروز از هر حرکت ضد ایرانی بهره‌‌برداري كرده‌اند و كاري هم به علني و غير علني بودن اين حركت‌ها نداشته‌اند. تروريستي، سياسي يا اقتصادي بودن اين حركت‌ها هم اصلا اولويت نداشته و تنها ضد ايراني بودن اين رفتارها براي دولتمردان آمريكايي اعتبار داشته است. در مورد منافقین بايد گفت با توجه به جنایت‌های فراواني كه آنها بر علیه مردم ایران و عراق مرتكب شده‌اند و نيز با وجود ترور چند مستشار نظامي آمريكايي، بنابراین آمریکایی‌ها مشکلات زیادی برای اعلام حمایت رسمی از این فرقه دارند و با وجود اینکه به ظاهر آنها را خلع سلاح کرده‌اند، اما به خاطر همین سوابق است که مجبور شدند آنها را در لیست تروریستی خود نگاه دارد. به اين مشكلات آمريكا اضافه كنيد عدم اعتراف رسمي سران منافقين به ترك عمليات نظامي و توبه از گذشته تروريستي‌شان كه اين مسأله هم بيشتر از گذشته دست آمريكا را براي حمايت علني از اين فرقه بسته است. با اين اوصاف و با وجود كاسته شدن از توانايي‌هاي تروريستي منافقين، آمريكا همچنان در تلاش است تا از اين فرقه حمايت كند و حتي براي آينده اين فرقه نيز برنامه‌ريزي‌هايي دارد، بنابراين لازم است پيش از هر چيز و در برابر فشار افكار عمومي اين كشور، ابتدا اين فرقه را از ليست تروريستي خود خارج كند‌ تا بتواند به بهره‌برداري از خدمات مزدوري آنها مبادرت نمايد. از سويي ديگر در حال حاضر منافقین در پادگان اشرف حضور دارند؛ پادگاني كه عمليات‌هاي نظامي منافقين از داخل آن سازماندهي مي‌شد. با اين حساب،‌ بهترين بهانه آمريكا در شرايط حاضر براي اينكه بتواند اين فرقه را از ليست تروريستي خود خارج كند، پيش شرط خروج از پادگان اشرف و عراق است كه البته همه مي‌دانيم مسأله خروج، تنها بهانه‌اي است براي هموار شدن زمينه خروج منافقين از ليست تروريستي. به اين موارد اضافه كنيد حمايت‌‌هاي اعضاي كنگره آمريكا و برخي چهره‌هاي سياسي بازنشسته آمريكايي از منافقين، كه مدتي است آغاز شده و مقدمه خروج منافقين از ليست است.

 

*با توجه به اين تحليل، فكر مي‌كنيد منافقين به اين درخواست تن بدهند؟

 

**قبول چنين خواسته‌اي،‌ يعني خروج كامل از اشرف و عراق،‌ براي سران منافقين بسيار سخت است زيرا هر گونه تغییر و تحول در شکل این سازمان باعث فروپاشی‌اش خواهد شد. اگر امروز هم مقاومت شدید سران منافقين برای حضور در خاک عراق را شاهد هستیم، درست به همين دليل است كه مي‌دانند هرگونه جا‌به‌جایی از این پادگان منجر به ریزش‌ فراوان نيروها خواهد شد، لذا، هستی و بود و نبود خود را تنها در حفظ اشرف و ماندن در عراق مي‌بينند.

 

*و اگر بخواهند به اين رويه مقاومت در برابر انتقال از پادگان اشرف ادامه بدهند تكليف چيست؟

 

**این سازمان همچنان که تا به حال بی‌قانونی را سرلوحه تمام امور خود قرار داده،‌ باز هم تمايل دارد اين رويه را ادامه دهد اما ادامه اين وضعيت، نتیجه‌اش رويارويي با مردم، دولت عراق و سازمان ملل است.

 

*اگر آنها از عراق اخراج شوند و از ليست تروريستي هم خارج شوند، در وضعيت حال حاضر آنها تغييري ايجاد خواهد شد يا خير؟

 

**اين مسأله دو نتیجه دارد. یا اینکه منافقین مجبور مي‌شوند گردن بگذارد به خواست قانونی دولت عراق و دقیقا آنچه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده را انجام بدهند كه اين مسأله با فروپاشی منافقین همراه خواهد بود شد و علاوه بر خروج منافقين، بسیاری از اسناد و مدارکي كه در اشرف و در نهانخانه جنایات منافقین قرار دارد، با خروج آنها، پس از 20 سال آشكار خواهد شد و اگر خلاف این مسأله باشد، طبعا همانطور که روند اعمال منافقین، باعث رویارویی آنها با ملت ایران و سپس عراق شد، اين بار هم اين فرقه را مقابل ملت و دولت عراق، غربي‌ها و سازمان ملل قرار خواهد داد، اما اینکه آیا تأثیری در آینده آنها خواهد داشت یا خیر باید گفت این مسأله هیچ تأثیری در کشورهای غربی نخواهد داشت و با منافقین همانطوري رفتار خواهند كرد كه در گذشته و زمان حضورشان در ليست تروريستي رفتار مي‌كردند.

 

*واقعا اين خروج از ليست تروريستي هيچ اهميتي ندارد؟

 

**واقعا ندارد. چرا كه منافقين باتوجه به كمك‌هاي مالي عربستان و رژيم اسرائيل، هيچ مشكل مالي ندارد و قرار هم نيست اين خروج، گشايش مالي براي آنها داشته باشد. از سوي ديگر کشورهای غربی و آمریکا شرایط تحرک رسانه‌ای و اعمال خلاف قانون فراوانی را برای آنها فراهم کرده‌اند، بنابراین این خروج تنها عملي نمادين خواهد بود، ضمن اينكه باعث افزايش اعتماد غربي‌ها به آنها هم نخواهد شد. بنابراین بود و نبود‌ آنها در اين ليست هیچ تفاوتی به حال آنها ندارد. ضمن اینکه به هر حال در جریان فتنه سال 88، منافقین هم وارد شدند و نقش ايفا كردند. با اين حساب آمريكا اين شرط را پيش روي آنها قرار داد تا آنها هم‌عرض با ديگر عناصر اپوزسيون و در كنار هم قرار گيرند. البته باید گفت اینها اهرم هایی ضد ایران است که آمریکایی ها تلاش دارند همه را کنار هم داشته باشند.


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

مطالب پربازدید بخش خبر

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان