دلالان کمپانی های اسلحه سازی؛ مدافعان حیات منافقین

نویسنده: بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)
کمیته خط مشی ایران

این کمیته در ماه فوریه ۲۰۰۵ هنگامی خبرساز شد که گزارشی تحت عنوان «گزینه های آمریکا برای ایران» را منتشر ساخت. در این گزارش کمیته پیشنهاد شده بود که یک گروه تروریستی به نام مجاهدین خلق از لیست سیاه دولت آمریکا حذف شود.
هدف اصلی کمیته خط مشی ایران ایجاد یک امپراطوری آمریکائی است که منابع جهان را کنترل می کند و از اسرائیل بزرگ دفاع می نماید. این کمیته توسط تیم نومحافظه کاران و افرادی مانند داگلاس فیث، فرانک گفنی، مایکل لدین، ریچارد پرل، پل ولفوویتز، دونالد رامسفلد و همکاران... پشتیبانی می شد.
کمیته خط مشی ایران از طریق هدف و افرادش به «ائتلاف برای ایران دموکراتیک»، «مجاهدین خلق»، «واشنگتن پک»، «جینسا»، «آیپک»، «مؤسسه واشنگتن برای خط مشی خاور نزدیک»، «وزارت دفاع»، «مرکز خط مشی امنیتی»، و همه نهادهای اصلی اطلاعاتی آمریکا متصل است.
اعضاء کمیته:

اعضای این کمیته عمدتاً مقاطعه کاران و مشاوران دفاعی و امنیتی هستند و از جنگ با ایران سود زیادی به جیب خواهند زد.
- سپهبد تام مکینرنی بازنشسته نیروی هوایی ارتش آمریکا که قبلاً در «امور اجرایی تجاری برای امنیت ملی» بود و عضو «مرکز خط مشی امنیتی» می¬باشد.
- سرهنگ پل واللی، بازنشسته ارتش.
- کاپیتان چاک نش بازنشسته نیروی دریایی آمریکا.
- سرتیپ بیل کاوان بازنشسته تفنگدار دریایی ایالات متحده. این چهار نفر دائماً در فاکس در حال بحث درباره موضوعات نظامی دیده و شنیده می شوند.
- ریموند تانتر، عضو سابق شورای امنیت ملی و عضو کنونی «کمیته برای خط کنونی و مرکز واشنگتن برای خط مشی خاور نزدیک».
- کلر لوپز تحلیلگر سابق سیا.
- جیم اتکینز، سفیر دولت ریچارد نیکسون در عربستان سعودی.
مهمترین چهره نظامی کمیته خط مشی ایران «مکینرنی» است. وی در جنگ ویتنام خلبان بوده است. نام وی و دیگر همکارانش (مایکل لدین، فرانک گفنی، و دانیل پایپز) در کنفرانس هایی مانند «اینتلکان ۲۰۰۵» به عنوان سخنگو و اعضاء گروه مشورتی به چشم می خورد.
مدیران سابق ان.اس.ای، سیا و دی.آی.ای، همراه با دیگر مفسران فاکس نیوز جزو شرکت کنندگان هستند. یهوشوآن میزراچی از «عملیات شیلو» ظاهراً در اینتلکان درباره کنترل ترور به شیوه اسراییل سخن گفته است (او «نبرد شیلو» از جنگ داخلی آمریکا را معادل ۱۱ سپتامبر میداند). سرانجام برنامه کنفرانس نشان می دهد که مخلوط استاندارد مقاطعه کاران دفاعی و بوروکرات های دولت ایالات متحده شرکت کنندگان در کنفرانس اینتلکان را تشکیل می دادند.
در کنفرانس اینتلکان که در فوریه ۲۰۰۵ برگزار شد، مکینرنی به عنوان مدیر «سیستمهای نت استار» هیأتی درباره تضمین شبکه های اطلاعاتی را رهبری می کرد.
بنا بر پایگاه اینترنتی «نت استار»، این شرکت در ویرجینیا است. این شرکت در سال ۱۹۹۸ تأسیس شده است. نت استار به سرعت در بخشهای اطلاعات و وزارت دفاع در حال رشد است و راه حل ها و پرسنل زیادی را برای نهادهای اطلاعاتی فراهم کرده است. مشتریان این شرکت عبارتند از: ان.اس.ای، سیا، دی.آی.ای، اف.بی.آی، دی.اچ.اس، و دفتر اطلاعات دریایی. نت استار یک عضو اتحادیه اطلاعات نظامی ملی است.
«مکینرنی گفت که در سال ۱۹۷۷ به عنوان سرهنگ به ایران رفته و در زمان حکومت شاه تمرین نظامی علیه اهداف مختلف ایرانی انجام داده است». آنها در آن زمان خیلی خوب نبودند، و واضح است که بدتر شده اند... با تجربه شخصی ام می توانم به شما بگویم که هیچ مشکلی در آنجا نخواهیم داشت».
کاوان، عضو کمیته خط مشی، شرکتی به نام wvc۳ را اداره می کند. گروه کاوان می گوید: صحبت کردن درباره تروریست ها یک چیز است. انجام عملیات های موفقیت آمیز علیه آنها در میان خودشان چیز دیگری است. ما تروریسم را می شناسیم. می توانیم با تسلط کامل بگوییم چطور سازمان یافته اند، فکر می کنند، عمل می کنند و فعالیت می کنند. برنامه ها و عملیات های سازماندهی شده برای خنثی کردن آنها همانند تفکر در ورای آنها موفقیت آمیز هستند.
فیث اند زل

داگلاس فیث نزدیکترین فرد به اسرائیل در میان نومحافظه کاران و بزرگترین حامی ارتباط با منافقین سال هاست که مدیریت شرکتى تحت عنوان «فیث اندزل» را بر عهده دارد. این شرکت که دفترى در اسرائیل دارد، به تجارت اسلحه و سیستم هاى دفاع موشکى مى پردازد. عمده فعالیت هاى شرکت تحت مدیریت فیث در انتقال تکنولوژى تسلیحاتى از ایالات متحده به اسرائیل و همزمان خرید و فروش تسلیحات خلاصه مى شود.