رفتار دوگانه؛ از دولت ریگان تاکنون

نویسنده: بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)
لوموند ۲۶ ژانویه ۱۹۸۵ نوشت: «در پی انتشار نامه ای مبنی بر حمایت از شورای ملی مقاومت که به امضای بیش از دویست تن از اعضای کنگره آمریکا رسیده بود، آقای ریچارد مورفی معاون وزارت امور خارجه این کشور به همه نمایندگان کنگره که مجاهدین خلق به رهبری مسعود رجوی، از آنها تقاضای امضاء می کنند، هشدار داد.
آقای مورفی که در یک کمیسیون فرعی پارلمانی سخن می گفت، اظهار داشت، که شورای ملی مقاومت مورد بحث، جز بر گردان و بازتابی از مجاهدین خلق مسعود رجوی نیست و گروه مجاهدین که مرکز آن، در اورسوراواز، نزدیک پاریس قرار دارد، یک سازمان چریکی اسلامی، غرب ستیز، آمریکا ستیز و پیرو مکتب اشتراکی باقی مانده است که به کاربرد تروریسم و خشونت به عنوان ابزارهای سیاست، ادامه می دهد.»
با این حال بعد از قضیه سفر مک فارلین به ایران و در اوج عملیات های تروریستی منافقین در زمان ریگان، وزارت خارجه آمریکا رسماً با منافقین دیدارهایی را ترتیب می داد.
مدیرکل وزارت خارجه، در امور خاورنزدیک، ریچارد مورفی در برابر زیرکمیته امور اروپایی و خاورمیانه مجلس نمایندگان آمریکا در آوریل ۱۹۸۷, دلایل این تغییر سیاست را اینگونه شرح داد: «من نمی خواهم در مورد دانش ما از این سازمان اغراق کنم. ... من کاملاً قبول می کنم که شکاف هایی در دانش ما از این سازمان وجود داشته است ... ما با سازمان مجاهدین در همین واشنگتن دیدار کرده ایم».
درسال ۱۳۶۶ خبرگزاری فرانسه از واشنگتن گزارش داد که دولت آمریکا با سازمان مجاهدین دارای تماس هایی است ...
«ریچارد مورفی» معاون وزارت خارجه ی آمریکا در امور خاورمیانه، نیز در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مجلس آمریکا، وجود این تماس را تأیید کرد.
«بی بی سی» نیز طی گزارشی گفت: وزارت خارجه ی آمریکا تأیید کرد که با سازمان مجاهدین خلق ارتباط و تماس داشته است. «چارلز ردمن» سخنگوی وزارت خارجه ی آمریکا، هدف از این ملاقات ها را کسب اطلاع از اوضاع ایران اعلام کرد. (روزنامه ی لوموند، ۲۴ آوریل ۱۹۸۷)
روزنامه ی «واشنگتن پست» در تاریخ ۴/۲/۱۳۶۳ طی گزارشی نوشت: ریچارد مورفی معاون وزیر خارجه ی آمریکا، مجاهدین را یک نیروی صاحب نقش در ایران امروز توصیف کرده و اعلام نموده است که وزارت خارجه آمریکا با مجاهدین خلق ایران، در واشنگتن به گفتگوی سیاسی پرداخته است.
روزنامه ی «القبس» نیز در تاریخ ۱۲/۲/۱۳۶۶ در خصوص ارتباط منافقین با آمریکا نوشت: «برای اولین بار چندین ملاقات میان مسئولان آمریکائی و نمایندگان سازمان مجاهدین طی سه ماه گذشته در واشنگتن صورت گرفته که هنوز ادامه دارد و مسئولان آگاه به مسائل ایران در وزارت خارجه آمریکا و شورای ملی این کشور و دیگر دستگاه های آمریکا در این دیدارها حضور دارند. در بعضی از این دیدارها «مورفی» نیز حضور داشته است».