نقش پنتاگون در آزادی مریم رجوی در فرانسه

نویسنده: بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)
منابع غربی فاش ساختند که مریم رجوی در سال ۲۰۰۳ با پذیرش شرط پیروی از طرح رفراندم از زندان در پاریس آزاد گردید.
در آغاز سال ۲۰۰۴ میلادی مریم رجوی پیشنهاد رفراندم را در کنسرت «شب همبستگی ایرانیان» که در «کان ونشن سنتر» در واشنگتن برگزار گردید داد. ریچارد پرل مشاور سیاسی پنتاگون و پشت پرده این تصمیم جدید یعنی اعلام رفراندوم برای تغییر رژیم در ایران نیز در این کنسرت شرکت داشت.
شب همبستگی

گروه تروریستی منافقین در ۲۴ ژانویه سال ۲۰۰۴ - درست چند ماه پس از خلع سلاح در عراق توسط نظامیان آمریکائی برنامه ای را در واشنگتن و در سالن کان ونشن سنتر به اسم «شب همبستگی» برگزار نمود.
مجوز صادره شب همبستگی برای کنسرتی به مناسبت کریسمس که عواید آن قرار بود به قربانیان زلزله بم اختصاص یابد و برگزار کننده آن جامعه‌ آمریکائی _ ایرانی‌های ویرجینیای شمالی بود صادر گردید. اما به محض توزیع تبلیغات این برنامه جنجال زیادی بر سر این که این برنامه از جانب مجاهدین خلق برگزار می شود برپا شد.
خزانه‌داری ایالات متحده به کان ونشن سنتر هشدار داد که این برنامه ممکن است با مجاهدین خلق در ارتباط باشد.
اما شیرین نریمان به عنوان سخنگوی این جامعه و برنامه مذکور مدعی شد که این برنامه توسط مجاهدین خلق طراحی نشده اما بعضی از هواداران این گروه در آن شرکت کردند.
از همه مفتضح تر این که تبلیغات موجود روی وب سایت برنامه با نشان صلیب سرخ همراه بود، در حالی که پیام مبارزه با ایران هم در آن دیده می شد. خوشبختانه صلیب سرخ به این مسئله واکنش نشان داد و سخنگوی صلیب سرخ آمریکا به تایم گفت که هیچ نقشی در این برنامه ندارد.
افکار عمومی و رسانه های آمریکا نیز دست بردار نبودند، تایم نوشت به نظر می رسد این برنامه برای ارتقای مجاهدین طراحی شده باشد: تصویری از مسئول ارشد مجاهدین (مریم رجوی) در تبلیغی در واشنگتن کالا دیده می شود، و قرار است پیامی از سوی وی در این برنامه خوانده شود.
بلافاصله پس از برگزاری این کنسرت که مریم رجوی رفراندم در ایران را مطرح کرد، وزارت خزانه داری از آنجا که این گروه در لیست وزارت خارجه از سازمان های تروریستی قرار دارد، دارایی‌های این جامعه‌ آمریکایی _ ایرانی را مسدود کرد.
حساسیت بر روی این برنامه زمانی به اوج رسید که ریچارد پرل مشاور ارشد وزیر دفاع در آن شرکت کرد.
پرل باید برود

«جاستین ریموندو» در سایت «آنتی‌وار» نوشت: «اگر نخواهیم از سایه روشن شرارتی که حول و حوش شخصیت پرل مانند ابرهای مشهور جنگ می‌گذرد صحبت کنیم، بوی ناراحت کننده کارهای خلاف قانونی که وی را احاطه می‌کند منظره‌ بدی به دولت آمریکا داده است. این آدم، سفیر اراده‌ مریض برای دولت آمریکا در داخل و خارج می‌باشد. سخنرانی در برنامه‌ای که عوایدش بلافاصله توسط خزانه‌داری آمریکا توقیف شد واقعاً بدترین کار ممکن بود. جمهوری‌خواهان باید اولین کسانی باشند که بفهمند پرل مسئول است و درک کنند که وی باید برود.
سفر با شاهزاده‌ ظلمت به قعر تاریکی ها!

ریچارد پرل مشهور به شاهزاده‌ تاریکی به عنوان یکی از طراحان اصلی جنگ عراق، حتی دولت مردان آمریکا نظیر وزیر امور خارجه و رئیس سازمان سیا را به دلیل امتناع از جنگ در خاورمیانه متهم به مماشات با کشورهای به اصطلاح حامی تروریسم از جمله ایران می نمود.
نزاع ریچارد پرل با مقامات دولت بوش، همزمان بود با حضور و سخنرانی وی در کنسرت مجاهدین در واشنگتن؛ این عمل پرل در آن شرایط به دلیل آن که وزارت خارجه‌ آمریکا مجاهدین را یک گروه تروریستی معرفی کرده بود آنچنان غیرقابل توجیه و غیراصولی بود که مورد سرزنش بسیاری از دولت‌مردان و متفکران آمریکائی واقع شد.
دونالد رامسفلد وزیر دفاع آمریکا، در نتیجه‌ی فشارهای متعدد داخلی و خارجی و بنا بر توصیه‌ی مشاوران تبلیغاتی بوش، از پرل که علاوه بر نقشش در جنگ، متهم به ارتباط با گروه‌های تروریستی شده بود خواست که با استعفای داوطلبانه، از حجم تبلیغات منفی و حملات رقبا نسبت به بوش و کابینه‌ او بکاهد.
«ریچارد پرلم» طی نامه‌ای که در تاریخ ۱۸ فوریه سال ۲۰۰۴ خطاب به «دونالد رامسفلد» وزیر دفاع آمریکا نگاشت، به طور آرام و بی‌ سروصدا از عضویت در کمیته‌ خط مشی‌های دفاعی، وابسته به وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون) استعفا داد.
استعفایی که بی‌ سروصدا و بدون بازتاب صورت پذیرفت حکایت از رفتار پراگماتیسمی و تجدیدنظر تیم بوش در سیاست‌های چهارسال اول دوره ریاست جمهوری داشت. سیاست‌هایی که فاصله گرفتن از آنها موجبات ناامیدی و بی‌سرنوشتی خیلی‌ها، منجمله گروه تروریست مجاهدین خلق را فراهم کرد. پس از سرنگونی صدام، چشم امید مجاهدین به حاکمیت جدید آمریکا بود که در خود افرادی مانند پرل را داشت که حاضر بودند به حماقتی همچون حمایت از یک گروه تروریست مبادرت کنند.