دادگاهی برای تاریکی


شهید دکتر مسعود علی‌محمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران بود که در بامداد ۲۲ دی ماه ۱۳۸۸ و در سن ۵۰ سالگی، به هنگام بیرون آمدن از منزلش بر اثر انفجار یک بمب کنترل از راه دور ترور شد و به درجه رفیع شهادت رسید. مدرک کارشناسی را از دانشگاه شیراز (۱۳۶۴) و کارشناسی ارشد (۱۳۶۷) و دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی را از دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۷۱ کسب کرد. از نخستین دانشجویان دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت نموده‌است وده‌ها مقاله ISI منتشر نمود.

تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژی‌های بالا و کیهان‌شناسی بود. با پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ همکاری داشت. از سال ۱۳۷۴ در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس بود و عضو هیئت علمی و ممیزه این دانشگاه. همچنین به عنوان استاد راهنما و مشاور در پروژه‌های پایان‌نامه‌های مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بوده است. در آخرین هفته زندگی‌اش تریبون آزادی در دانشگاه خود برای بحث درباره اتفاقات بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ که در کشور اتفاق افتاد برپا کرد.

انفجار بمب در قیطریه تهران در ساعت ۷:۳۰ صبح ۲۲ دی ۱۳۸۸ روی داد. در این حادثه مسعود علی‌محمدی شهید شد، دو فرد دیگر زخمی شدند و خساراتی به ساختمان مجاور وارد شد. بمب منفجرشده در یک موتورسیکلت که به فاصله یک متری از در ورودی منزل علی‌محمدی به یک درخت بسته شده بود، جاسازی شده بود.

در ۲۰ آذر ۱۳۸۹ وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد موفق به دستگیری عامل این بمب‌گذاری شده است. در همین ارتباط اعترافات تلویزیونی فردی به نام «مجید جمالی فشی» از صدا و سیمای ایران پخش گردید. در این مصاحبه فرد یادشده به نقش خود در ترور استاد شهید علیمحمدی اعتراف می‌کند که آموزش‌های مورد نیاز برای این ترور را در سفری به اسرائیل و دوره‌هایی را زیر نظر مأمورین موساد دیده‌ است. وی در بخش دیگری از اعترافات تلویزیونی، مدعی می‌شود که در پادگانی نظامی در جوار اتوبان تل‌آویو اورشلیم به وی آموزش‌هایی نظیر «تعقیب و گریز، تعقیب ماشین، جمع‌آوری اطلاعات از یک محل خاص و چسباندن بمب به زیر ماشین» داده شده‌ است. مجید جمالی فشی یکی از اعضای تیم ملی پانکریشن ایران بوده و در مسابقات ۲۰۰۹ باکو مدال برنز دریافت کرده است.
جمالی فشی به عنوان متهم اصلی این پرونده که با تلاش مخلصانه سربازان گمنام امام زمان(عج) پس از ترور دکتر علی‌محمدی دستگیر و بعد از تحقیقات تکمیلی در دادسرا با صدور کیفرخواست، پرونده‌اش به دادگاه رفته بود، در محکمه قانون حاضر شد تا به پرونده اش رسیدگی شود.
در ادامه مشروح محاکمه «مجید جمالی فشی» عامل ترور شهید مسعود علیمحمدی خواهد آمد:
متن کامل کیفرخواست دادستان تهران
در ابتدای جلسه محاکمه مجید جمالی فشی، قطبی ( نماینده‌ دادستان تهران) با قرار گرفتن در جایگاه، کیفرخواست را به شرح زیر قرائت کرد:
«حافظه تاریخی ملت‌های منطقه ما هرگز فراموش نخواهد کرد که دولت‌های استعمارگر به قصد فلسطین و با فراری دادن ملت‌ مظلوم آن از خانه و کاشانه خود گروه‌های تروریستی مانند آژانس بین‌المللی صهیونیست و بیش از ۱۰ گروه مشابه دیگر را سازماندهی کردند و کارهای متعددی نظیر ترور دانشمندان هسته‌ای در ایران را پدید آورده‌اند. رژیم صهیونیستی از آغاز پیداش خود تا امروز نیز عملا به رفتارهای تروریستی در درون و بیرون فلسطین ادامه داده‌ و بی‌شرمانه آنها را اعلام هم کرده‌ است.
سردمداران قبلی و کنونی رژیم صهیونیستی آشکارا به تاریخ تروریستی خود و حتی در مواردی به شرکت خود در عملیات ترور افتخار می‌کنند.
ریاست محترم دادگاه؛ در این پرونده آقای مجید جمالی فشی ۲۶ ساله، تبعه ایران، اهل کنگاور، مقیم کرج، شغل آزاد، فاقد پیشینه و محکومیت کیفری «بنا به اظهارات خودش»، متاهل، باسواد، بازداشت با صدور قرار بازداشت موقت به اتهام:
۱. محاربه و افساد فی‌الارض از طریق:
الف) ترور دانشمند هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ـ شهید دکتر مسعود علی‌محمدی ـ به‌واسطه‌ مستقر کردن موتورسیکلت حامل بمب جنب منزل شهید علی‌محمدی و نهایتا انفجار بمب هنگام خروج دکتر علی‌محمدی از منزل که منتهی به شهادت وی شده است.
ب) همکاری با رژیم غاصب اسرائیل و سرویس اطلاعاتی موساد علیه ‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جهت ارائه‌ اطلاعات مورد درخواست سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی اسرائیل (موساد).
۲ـ تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ یکصد و ۲۰ هزار دلار از سرویس اطلاعاتی موساد به واسطه‌ همکاری و ارائه‌ اطلاعات و نهایتا اجرای صحنه‌ ترور که به عنوان پاداش از سرویس فوق‌الذکر دریافت داشته است.
۳ـ تخریب عمدی اموال خصوصی شامل خودروها و منازل مسکونی اطراف محل انفجار بمب منتهی به شهادت دکتر مسعود علیمحمدی.

۴ـ نگهداری مواد روان‌گردان از نوع متامفتامین به میزان ۱۰ سانتی‌گرم.

الف) با عنایت به جمیع اوراق و مندرجات پرونده و مشخصا نظر به گزارش اولیه مدیر کل حقوقی و قضایی ضد جاسوسی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و متعاقبا گزارش شماره ۸۲۳۳ س ۲۷۲۷ ث اسفندماه سال ۸۹ مرجع مذکور متضمن دستگیری متهم فوق‌الذکر.

ب) شکایت اولیای دم شهید به اسامی صغری اسدالله خیاط تهرانی، مادر شهید علی‌محمدی، آقای ایمان و خانم الهام علی‌محمدی فرزندان شهید و نیز شکایت دیگر شکات خصوصی مالکیت اموال منقول و غیر منقول موضوع تخریب به شرح منعکس در قرار مجرمیت.

ج) نظریه‌ پزشکی قانونی گزارش معاینه جسد شهید که طی آن علت فوت، صدمات متعدد در اثر پرتاب‌های پرسرعت ناشی از انفجار تعیین شد، منعکس در صفحات ۷۱ و ۷۲ پرونده.

د) مستفاد از گزارش نهایی مدیر کل حقوقی و قضایی ضد جاسوسی وزارت اطلاعات به شرح صفحات ۱۸۵ الی ۱۹۰ که طی آن متهم مذکور به تفسیر به جزئیات ارتباط و همکاری با رژیم غاصب اسراییل علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین چگونگی طرح و اجرای ترور شهید علی‌محمدی پرداخته است.

ه) صورت‌جلسه بازرسی و کشف و توزین مواد روان‌گردان مکشوفه از منزل متهم.

و) گزارش مرجع انتظامی کلانتری ۱۰۱ تجریش تنظیمی از صحنه انفجار منجر به شهادت دکتر علیمحمدی.

ز) اقرار صریح و مقرون به واقع متهم به ارتکاب بزه‌های ردیف یک، دو و سه در مقاطع مختلف تحقیق در مرجع امنیتی وزارت اطلاعات و به دنبال آن در حضور بازپرس متهم اجمالا به شرح صفحه ۲۰۸ پرونده که متهم اظهار کرده بعد از مراجعت به ایران بعد از چند روز به بنده اطلاع داده‌اند که باید جهت گرفتن موتور و بردن آن به خانه امن اقدام کنم و درست همانجایی که در اسراییل آموزش داده بودند پارک کنند و بعد از انجام این کار و پارک کردن موتور و دور شدن از محل از طریق تلفن به آنها اطلاع دادم که موتور را پارک کردم. بعد از مدت زمان زیادی با من تماس گرفتند و اطلاع دادند باید موتور را از جلوی درب منزل برداشته و به خانه امن منتقل کنم. فردای آن روز دوباره منتظر تماس آنها همانند روز قبل تمامی مراحل را تکرار کرده و موتور را برداشته و جلوی درب منزل شهید علی محمدی انتقال دادم.

به شرح صفحه ۲۰۹ پرونده متهم بیان داشته در حدود ۱۲۰ هزار دلار در چندین مرحله از سرویس اطلاعاتی موساد وجه نقد دریافت کردم و در حدود ۳۰ هزار دلار قرار بود بعد از انجام عملیات پرداخت کنند که بعد از انجام عملیات آن را پرداخت نکردند.

اظهارات متهم به شرح صفحه ۲۰۹ و ۲۱۰ پرونده که متهم در پاسخ به بازپرس محترم مبنی بر چگونگی ارائه اطلاعات و همکاری با سرویس‌ اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موساد بیان داشته اطلاعات در مورد محل‌های مختلف و اینکه چه اشخاصی در این محل تردد دارند و چه مامورین امنیتی با چه سلاح‌ها و تجهیزاتی در این محل‌ها حضور دارند را به افسران سرویس‌های موساد تحویل دادم و نهایتا صفحه ۲۱۳ پرونده که متهم در مقام دفاع به صراحت بیان داشته اتهامات همکاری با دولت متخاصم رژیم صهیونیستی و جاسوسی و تحصیل مال نامشروع از سرویس اطلاعاتی موساد و تخریب اموال شکات و همچنین ترور و انفجار بمب منجر به قتل آقای علی‌محمدی را قبول دارم و تمام حقایق و واقعیت‌ها را بیان کردم و در دادگاه آنها را نیز بیان خواهم کرد.

ح) دفاعیات بلاوجه و عاری از صداقت متهم در جواب اتهام نگهداری مواد روان‌گردان با این توضیح که گرچه ایشان به کشف مواد روان‌گردان در منزلش اقرار کرده اما آن را متعلق به افرادی که در آنجا تردد داشته‌اند، دانسته و این در شرایطی است که هیچ گونه همکاری در جهت معرفی صاحب آن نداشته است و سایر قرائن و امارات و محتویات پرونده.

با اعتقاد بر محرز و مسلم بودن بزهکاری مشارالیه به استناد آیه ۳۳ سوره مائده با رعایت ماده ۴۷ قانون مجازات اسلامی و به استناد به مواد ۱۸۳، ۱۸۶،۵۰۸ و ۶۷۸ در قانون مجازات اسلامی و با ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری و ماده ۸ اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب سال ۸۹ برای نامبرده تقضای تعیین کیفر می‌شود. در ضمن سال وقوع جرم ۱۳۸۸ و محل ارتکاب آن شهر تهران بوده است.»

اظهارات عامل ترور شهید علی‌محمدی در دادگاه


در ادامه جلسه قاضی صلواتی پس از تفهیم اتهام به متهم از وی خواست در جایگاه قرار گرفته و دفاعیات خود را ارائه دهد.

رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب از «مجید جمالی فشی» در مورد نحوه‌ جذب در سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی سوال کرد که این متهم در پاسخ اظهار کرد: ملاقات از طریق شخصی انجام شد که مسئول جذب بود. او من را به کنسولگری اسراییل در استانبول برد. ابتدا قرار بود از طریق ورزشی سفر کنم. اوایل فقط صحبت از فروش اطلاعات بود و صحبتی از ترور نبود.

قاضی صلواتی از تعداد سفرهای متهم به ترکیه و نام افسر اطلاعاتی اسراییل پرسید که متهم پاسخ داد: چهار بار به ترکیه سفر کردم و هر بار هم در کنسولگری اسراییل ملاقات داشتم. نام افسر اطلاعاتی هم که با وی در تماس بودم «دم» بود. اکثر ملاقات‌ها در پارک‌های تهران بود و برای هر ملاقات ۵ تا ۱۰ هزار دلار دریافت می‌کردم.

قاضی صلواتی از متهم پرسید: آیا آموزش خاصی دیدید و انگیزه‌ شما از همکاری با رژیم اسراییل چه بود؟

جمالی فشی در پاسخ گفت: بله، آموزش جمع‌آوری اطلاعات را دیدم. نیت من مراجعه به آنجا و همکاری با آنها نبود ولی طی یک سری از شست‌وشوهای مغزی و صحبت کردن علیه نظام و اسلام، افکار من را علیه نظام بر انگیختند. یعنی اینکه می‌گفتند نظام جمهوری اسلامی دشمن تمام دنیاست و تروریست است.

در ادامه، قاضی صلواتی از متهم پرسید «آیا سفرهای دیگری هم داشتید؟» که جمالی فشی در پاسخ اظهار کرد: سفر دیگری هم به تایلند داشتم. در آنجا با سه نفر از مسئولان آموزش ملاقات کردم. این سفر حدود ۱۰ روز طول کشید و برای اولین بار بود که خارج از کنسولگری ملاقات داشتم.

وی ادامه داد: در آنجا یک سری تست هوش از من گرفتند و بعد آموزش‌های کامپیوتر، عکاسی، فیلمبرداری، تعقیب و مراقبت افراد، نحوه‌ ارتباط گرفتن با افراد، نصب بمب، نصب ردیاب در ماشین، تعقیب موتور و ماشین و … را دیدم و در تایلند مبلغ ۱۵ هزار دلار دریافت کردم.

قاضی صلواتی از متهم پرسید که «اولین بار بحث عملیات نظامی و ترور از کجا مطرح شد؟» که جمالی فشی در پاسخ گفت: ابتدا قرار نبود به اسراییل بروم.. در سفر به ترکیه گفتند ما شما را برای یک ماموریت خیلی مهم انتخاب کرده‌ایم

عامل ترور شهید علی‌محمدی اظهار کرد: آموزش‌هایی را فرا گرفته بودم تا بعد از دکتر علی‌محمدی اقدام به ترور دکتر شهریاری کنم.

در ادامه جلسه رسیدگی به اتهامات عامل ترور شهید مسعود علی‌محمدی، قاضی صلواتی از متهم سوال کرد: در سفر به باکو با چه کسانی ملاقات داشتی؟

جمالی فشی پاسخ داد: اولین بار با یکی از مسئولان سرویس اطلاعاتی اسراییل در آنتالیای ترکیه ملاقات داشتم. در آذربایجان نیز یکی از مسوولان رده‌بالای موساد دو بار با من ملاقات حضوری داشت که مراحل سفر به اسراییل را برای من توضیح داد.

قاضی از متهم سوال کرد که آیا به زبان فارسی با یکدیگر صحبت می‌کردید؟ که متهم در پاسخ گفت: خیر. این فرد به زبان عبری صحبت می‌کرد که برای من ترجمه می‌شد.

متهم در ارائه توضیحات بیشتر در این خصوص ادامه داد: بعد از حضور سه چهار روزه در باکو باید لوازمی را تهیه می‌کردیم که پس از تهیه این لوازم و گذشت سه چهار روز از فرودگاه باکو به اسراییل سفر کردیم. در آنجا با شخصی که مسئول آموزش عملیات بود ملاقات کردم که وی مرا به یک هتل منتقل کرد و از فردای آن روز آموزش‌ها شروع شد.

عامل ترور شهید علی محمدی اظهار کرد: در آنجا آموزش‌های موتورسواری،‌ گریم، تیراندازی و نصب بمب روی موتورسیکلت را فرا گرفتم و حدودا ۱۰ روز در اسراییل بودم.

قاضی صلواتی سوال کرد که «آیا ماکتی از منزل شهید علی‌محمدی در اختیار داشتید تا آموزش‌های لازم را در آنجا پیاده کنید؟» که وی پاسخ داد: در یک پادگان، تمام مسیر، انبار خانه امن و ماکت منزل شهید علی‌محمدی و حتی رنگ و اندازه آن را نیز منطبق با آنچه در تهران بود درست کرده بودند و در آنجا آموزش‌های لازم ارائه شد.

متهم در پاسخ به این سوال که «آیا در طول این سفرها اطلاعاتی در خصوص شخصیت شهید علی‌محمدی به شما داده شده بود؟»، گفت: خیر. تا سه روز قبل از عملیات حتی آدرسی از منزل شهید علی‌محمدی در اختیار من گذاشته نشد. پس از گذشت مدت زمانی به ایران آمدم و به صورت هفتگی اقداماتی را انجام می‌دادم.

جمالی فشی در پاسخ به این سوال قاضی که «آیا از سرویس‌ اطلاعاتی جاسوسی اسراییل با شما تماس گرفته می‌شد؟»، اظهار کرد: از طریق لپ‌تاپ اطلاعاتی را به من منتقل می‌کردند. پس از آن باید اقداماتی از جمله تهیه بنزین، روغن و غیره را در دستور کار خود قرار می‌دادم. قرار بود در ابتدا موتور را من تهیه کنم که به من خبر دادند آنها این کار را انجام می‌دهند و سه روز مانده به روز عملیات آدرس منزل را به من دادند.

وی ادامه داد: طی یک روز به آن محل رفتم، مسیرها را چک کردم و پس از آمدن به خانه به آنها اطلاع دادم که اوضاع خوب است. چند روز بعد تماس گرفتند که باید بروی و بمب را به موتور نصب کنی. بمب را به تنهایی نصب کردم و وسایلی را که خریده بودم، در انبار گذاشتم. به من گفتند که فردا صبح باید موتور را از انبار برداری و پس از تایید ما کار را انجام دهی اما در آخرین تماس اعلام کردند که برنامه کنسل شده و باید موتور را به خانه امن منتقل کنی و دوباره به من گفتند که فردا باید این کار را انجام دهم. فردای آن روز نیز همین روال طی شد و در نهایت دوباره به من گفتند که وسایل را به خانه امن منتقل کن و به خانه بازگرد.

متهم تصریح کرد: قبل از اینکه برنامه ترور پیش بیاید مباحثی ضد نظام و حتی ضد اسلام را برای من مطرح می‌کردند. به من گفته شد که این فرد (شهید علی‌محمدی) دشمن بشریت است و خیال تو از این بابت راحت باشد که ما با آدم بیگناه کاری نداریم.

قاضی در خصوص احساس متهم پس از انجام عملیات سوال کرد و گفت که «چطور توانستی به خود بقبولانی که یکی از نخبگان کشورت را از بین ببری؟» که جمالی فشی پاسخ داد: اکنون برای این حرف‌ها بسیار دیر است. اگر قبل از آن می‌دانستم که چه شخصیتی ترور می‌شود، می توانستم کاری کنم اما پس از ترور هنگامی که از شخصیت وی مطلع شدم از لحاظ روحی به هم ریختم. طبق آموزش‌هایی که دیده بودم باید پنج ترور را انجام می‌دادم ولی به دلیل اینکه از جهت روحی اوضاع خوبی نداشتم، من را حذف کردند. حتی ملاقات‌هایی را که باید با من انجام می‌شد نیز کنسل کردند.

وی اضافه کرد: هنگامی که یک نفر به صورت روزمره موضوعی را برای تو تکرار می‌کند به طور طبیعی توی ذهن تو می‌رود. من نیز جوان بودم و فکر می‌کردم که کارم درست است.

قاضی از متهم سوال کرد که «جمعا چقدر برای این کار دریافت کردی؟» که وی پاسخ داد: حدود ۱۲۰ هزار دلار.

رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب سوال کرد که «آیا مملکت خود را ارزان نفروختی؟» که متهم با تایید این مطلب گفت: درست است.

قاضی صلواتی از وی سوال کرد که «آیا ترور بعدی که قرار بود توسط شما انجام شود، ترور دکتر شهریاری نبود؟» که وی پاسخ داد: بله. حتی آموزش‌هایی را در خصوص ترور شهید شهریاری نیز فرا گرفته بودم.

پس از پایان اظهارات متهم، قاضی صلواتی اظهار کرد که ترور دکتر شهریاری و علیمحمدی مانع پیشرفت کشور ما نخواهد شد و دادگاه نیز طبق قانون عمل می‌کند.

دفاعیات وکیل مدافع متهم


در ادامه محمدحسن یزدی صمدی ـ وکیل مدافع مجید جمالی فشی ـ با بیان اینکه بنده حسب وظیفه باید از متهم دفاع کنم، ایراداتی را نسبت به اتهامات موکل و صلاحیت دادگاه مطرح کرد که پس از پایان دفاعیات وی قاضی صلواتی عنوان کرد که هیچ‌کدام از ایرادات شما وارد نیست.

وی در خصوص ملاقات با موکلش نیز خاطرنشان کرد: از من سوال شد که آیا با موکل خود ملاقات کردید که من گفتم خیر. در جلسه محاکمه برای من موضوع مشهود خواهد شد و اگر سوالی برایم به وجود آید، خواهم پرسید. از سوی دیگر این موضوع برای من ممکن است تالی‌فاسد داشته باشد زیرا موکل هرچه می‌گوید ممکن است بعدها گفته شود که وکیلش به وی آموخته است اما هر وقت که می‌خواستم به من وقت ملاقات داده می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه همه می‌دانیم که رژیم صهیونیستی کارنامه سیاهی دارد، گفت:‌ آنها موکل مرا شستشوی مغزی داده‌اند، آن هم شستشوی مغزی با آب ناپاک و در حقیقت وی را فریب داده‌اند.

وکیل مدافع مجید جمالی فشی در پایان اظهار کرد: غرض از صحبت‌های من عدم مجازات موکلم نیست بلکه روشن شدن چگونگی مجازات وی است.

درخواست همسر شهید برای محاکمه سران رژیم صهیونیستی


در ادامه دادگاه، همسر شهید علی‌محمدی از دستگاه قضایی خواست سران رژیم صهیونیستی را به علت اقدامات تروریستی در محاکم بین‌المللی به محاکمه بکشاند.

همسر شهید مسعود علی‌محمدی اظهار کرد: من از عامل ترور فقط این سوال را دارم که چطور متوجه نشده که اسراییل دشمن چندین ساله‌ ماست و برای کشتن یک نفر نقشه کشیده است؟ چطور فردی که از او به عنوان سازنده‌ بمب اتم نام برده می‌شود، هیچ محافظی ندارد؟ کشور ما بارها و بارها اعلام کرده که ما به دنبال بمب هسته‌ای نیستیم.

وی با تاکید بر اینکه اصل ترور قبیح است، گفت: همه‌ ادیان ترور را رد می‌کنند. آیا دریافت این پول‌ها برای کشتن یک نفر ارزش دارد؟ ما همه می‌دانیم که اسراییل برای ما شمشیر را از رو بسته است. این فرد چطور توانسته خام وعده‌های رژیم صهیونیستی شود؟

همسر شهید علی‌محمدی ادامه داد: آیا جرم همسرم فقط عشق به وطن بود؟ آیا کسی که وطن خود را دوست دارد باید کشته شود؟ مگر او جز علم‌اندوزی و آموزش چه کاری کرده بود؟ همیشه می‌گفت که من به خاطر شغل معلمی که دارم از آینده‌ی خود مطمئنم زیرا به کسی ظلم نکرده بود. همسرم به راحتی به این جایگاه نرسیده بود و بسیاری از فشارها را تحمل کرده بود.

وی در پایان با اعلام تقاضای اعدام برای متهم، گفت: از دستگاه قضایی تقاضا دارم که اسراییل را به علت اقدامات تروریستی در محاکم بین‌المللی به محاکمه بکشاند و امیدوارم خداوند هر فرد و کشور تروریستی را نابود کند.

اخذ آخرین دفاع و اعلام ختم رسیدگی


در پایان دادگاه قاضی صلواتی رییس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب با اخذ آخرین دفاع از «مجید جمالی فشی» اظهار کرد: ختم رسیدگی به این پرونده اعلام می‌شود و دادگاه ظرف مهلت قانونی اقدام به صدور رای می‌کند.

عامل ترور شهید علی‌محمدی در دفاعیات پایانی خود گفت که با پی بردن به اشتباهش از ترور ۵ نفر دیگر خودداری کرده است.

وی اظهار کرد: در اینکه من کار خیلی بدی علیه کشورم انجام دادم شکی نیست ولی این را در نظر بگیرید که اگر من ذاتا آدم بدی بودم الان باید من را برای ترور چهار پنج نفر دیگر هم محاکمه می‌کردید.

جمالی فشی ادامه داد: به علت ذات درونی خودم بود که به اشتباهم پی بردم و از چند ترور دیگر که احتمال داشت به گردن من بیفتد جلوگیری کردم ولی باز هم دلیل نمی‌شود بگویم کار بدی نکردم و در نهایت باید بگویم که پشیمانم.

صدور حکم اعدام برای «جمالی فشی»


بعد از گذشت یک هفته یعنی در روز ششم شهریور ماه ۱۳۹۰، سخنگوی دستگاه قضایی از صدور حکم اعدام از سوی دادگاه انقلاب برای عامل ترور شهید مسعود علیمحمدی خبر داد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مجید جمالی فشی عامل ترور شهید مسعود علیمحمدی به اتهام محاربه و فساد فی الارض به اعدام محکوم شد.

وی با بیان این‌که این حکم از سوی شعبه‌ ۱۵ دادگاه انقلاب صادر شده است، یادآور شد: حکم صادره به وکیل مدافع مجید جمالی فشی نیز ابلاغ شده است.

تایید حکم در دیوان عالی کشور

روز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ جاری، عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران از تایید حکم اعدام قاتل شهید «مسعود علیمحمدی» در دیوان عالی کشور خبر داد.

اجرای حکم اعدام


مجید جمالی فشی عامل ترور شهید علیمحمدی در آخرین صحبت‌های خود پیش از اجرای حکم اعدام، خود را آینه آینده کسانی توصیف کرد که در این راه گام بر می‌دارند. وی ادامه داد: در مورد اشتباهات گذشته خودم نمی‌دانم که چه بگویم خیلی از کارها و تجربه‌ها راه برگشت ندارد. پایان راه کج و بدی همین جایی است که من ایستاده‌ام.

مجید جمالی فشی جاسوس موساد و عامل ترور شهید مسعود علی محمدی از دانشمندان هسته‌ای کشورمان بامداد صبح روز ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ به دار مجازات آویخته شد.