گروه هاي تكفيري راه صهيونيست ها و آمريكا را دنبال مي كنند

Osmankarimiرئيس مركز بزرگ اسلامي سنندج گفت: امروز گروه هاي تكفيري به ويژه داعش همان راه صهيونيست ها و آمريكا را دنبال مي كنند و دفاع از اسلام تنها يك بهانه براي ظلم به مسلمانان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) ماموستا عثمان کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن محكوم كردن اقدامات گروه هاي تكفيري در كشورهاي مختلف به ويژه عراق اظهار داشت: كساني كه امروز به نام دفاع از دين مبين اسلام به مردم مسلمان ظلم مي كنند همان ادامه دهندگان راه آمريكا و صهيونيست ها هستند.

وي در ادامه سخنان خود به بروز برخی مشکلات و معضلات ناشی از تندروی تکفیری های موجود در بین مسلمانان اشاره کرد و افزود: اسلام دین آشتی و صلح است و به هیچ وجه کشتار و قتل عام مردم بی گناه در آن جایگاهی نداشته و نخواهد داشت.

رئيس مركز بزرگ اسلامي سنندج با بيان اينكه اقدامات گروه داعش دسیسه آمریکا و صهيونيست ها است، بيان کرد: در قرآن کریم بارها و بارها به مسلمانان در امر یاری رساندن به یکدیگر و دوری از خشونت امر شده است.

وي گفت: كساني كه امروز اين ظلم ها را در حق مردم مسلمان انجام مي دهند تنها براي خدشه وارد كردن به چهره دين مبين اسلام اين كارها را انجام داده و مورد حمايت دنياي استكبار نيز قرار دارند.

ماموستا کریمی عنوان کرد: رفتار و کردار پیامبر مکرم اسلام(ص) برای یک فرد مسلمان بهترین الگو و نمونه اخلاقی است و اگر در زندگی ایشان نگاهی بیندازیم خواهیم یافت که ایشان هیچگاه تندخویی ديده نمي شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود يادآور شد: برخوردهایی را که امروزه گروه داعش مدعی اسلامی بودن آن هستند را نه تنها پيامبر اسلام (ص) انجام نداده اند بلکه پیامبر مکرم اسلام (ص) حتی این نوع رفتارها را منع کرده است.

رئيس مركز بزرگ اسلامي شهرستان مريوان بیان کرد: گروهک های تکفیری امروزه برای رسیدن به اهداف شوم خود که همان راه صهیونیست ها و آمریکائیان است سنت و قرآن و دستورات الهی را زیرپا گذاشته و حتی به دین خدواند متعال که همان دین مبین اسلام است، نيز اهانت می کنند و به همين دليل بايد اين اقدامات و جنایت ها همواره از سوي مسلمانان محكوم شود.

وی همچنين خواستار ایجاد وحدت هرچه بهتر و بیشتر بین آحاد مردم شد و افزود: روحانیون به دلیل جایگاه والایی که دارند می توانند اتحاد همه جانبه ای به وجود آورند لذا در ابتدا لازم است روحانیون با یکدیگر متفق القول باشند.

ماموستا کریمی در پايان عنوان كرد: حفظ وحدت و همدلي و تقويت اشتراكات تمامي مسلمانان جهان يكي از نيازهاي اصلي جهان اسلام است و انتظار مي رود كه اين مهم به بهترين شكل ممكن نه تنها در كشور ما كه حتي در ساير كشورهاي اسلامي در دستور كار قرار گرفته و زمينه نابودي گروه هاي تكفيري در سراسر جهان فراهم شود.


جدیدترین مطالب

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

مطالب پربازدید بخش خبر

با تلاش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و وزارت اطلاعات

هلاکت ۲ تروریست و دستگیری ۶ عنصر جیش‌الظلم در چابهار

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان