گروهک منافقین در رسانه‌های بین‌المللی بی‌اعتبار است

Atash

پایگاه اینترنتی لوبلاگ در گزارشی ادعاهای گروهک تروریستی منافقین علیه جمهوری اسلامی ایران را که تحت عنوان افشاگری مطرح می‌شود بی ارزش خواند.

به گزارش سرویس بین‌الملل پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان، در گزارشی که در پایگاه اینترنتی لوبلاگ منتشر شد ضمن اشاره به بی‌اعتباری ادعاهای گروه تروریستی منافقین علیه جمهوری اسلامی ایران در رسانه‌ها، جدیدترین ادعای این فرقه تروریستی نیز مورد نقد قرار گرفت.

در ابتدای این گزارش آمده است: «به‌نظر می‌رسد مجاهدین خلق [منافقین]، گروه اپوزیسیون ایرانی که سابقا تروریست خوانده می‌شد و به‌شدت به‌دنبال تغیر حکومت در ایران است، در‌حال ازدست دادن نفوذ خود در رسانه‌هاست. اتهامات این گروه درباره برنامه هسته‌ای ایران روز‌به‌روز با بدبینی بیشتری مواجه می‌شود. برای مثال در یکی از موارد، تصاویری از یک جایگاه مخفی غنی‌سازی اورانیوم به نام «لویزان3» منتشر کردند که بعداً معلوم شد تصاویر مربوط به انبار یک کارخانه صندوق‌سازی در تهران است. اما سابقه بد آن‌ها در ارائه اطلاعات قابل استناد از داخل ایران، مانع از حمایت سیاستمداران مطرح ضدایرانی در واشنگتن و همچنین ایده‌پردازان مرتبط با پادشاهی‌های عرب حاشیه خلیج فارس از این گروه نشده‌است.»

نویسنده گزارش در ادامه با اشاره به ادعای جدید منافقین درباره حضور پررنگ جمهوری اسلامی ایران در سوریه که اولین‌بار در روزنامه دیلی میل انگلستان مطرح شد نوشت: «این حقیقت که ایران از دولت سوریه حمایت می‌کند موضوع تازه‌ای نیست و جای تعجب ندارد اما ابعاد ادعایی حمایت ایران اگر صحت داشته باشد یعنی ایران بسیار بیش از آنچه تصور می‌شد درگیر مسئله سوریه شده است. اما گزارش دیلی‌میل درباره اتهامات مجاهدین‌خلق [منافقین] دلایل کافی ارائه نمی‌کند.»

در ادامه این گزارش آمده است: «شورای ملی مقاومت ایران، بخش سیاسی مجاهدین خلق [منافقین]، فردا یافته‌های خود را دراین باره در محل دفتر واشنگتن این گروه طی نشستی با حضور کنت کاتزمن، متخصص برجسته امور ایران در مرکز تحقیقات کنگره (CSR) و آدام ارلی، سفیر سابق آمریکا در بحرین و لابی‌گر قطر در کنگره ارائه می‌کند.»

نویسنده در ادامه ضمن ابراز تعجب از حضور کاتزمن در این نشست که به عنوان یک کارشناس منتقد گروه تروریستی منافقین شناخته می‌شود نوشت: «در سال 2010، کاتزمن گزارشی برای CSR نوشت که بخشی از آن به مجاهدین خلق [منافقین] مربوط بود. او در این گزارش ایدئولوژی مجاهدین خلق [منافقین] را مارکسیسم درآمیخته با آموزه‌های اسلامی توصیف کرد؛ حقیقتی که مجاهدین خلق [منافقین]، علی‌رغم تاریخچه خود آن را انکار می‌کنند.  او در گزارش خود به گزارش سال 2007 وزارت خارجه آمریکا استناد می‌کند که در آن بر ماهیت فرقه‌گونه این گروه تاکید شده و به شست‌وشوی مغزی اعضا و جداساختن خانواده‌ها از یکدیگر اشاره می‌کند.»

نویسنده همچنین اشاره می‌کند کاتزمن به سوالات مرتبط با تصمیمش برای شرکت در این پنل پاسخ نداده است. اما شرکت کننده دیگر این نشست آدام ارلی در گذشته نیز سابقه حمایت از این فرقه تروریستی را داشته است. نویسنده درباره ارلی می‌نویسد: «برخلاف کاتزمن، آدام ارلی، یکی دیگر از شرکت‌کنندگان در نشست مجاهدین خلق [منافقین]، اغلب به عنوان چهره منتقد قرارداد هسته‌ای ایران و لابی‌گر یکی از بزرگترین رقبای منطقه‌ای ایران یعنی قطر در رسانه‌ها حاضر می‌شود. این اولین باری نیست که ارلی در برنامه‌های مجاهدین خلق [منافقین] شرکت می‌کند. در جولای 2014، ارلی در یکی از برنامه‌های سازمان جوامع ایرانی آمریکایی، ائتلافی که تنها هدف آن حمایت از مجاهدین خلق [منافقین] است، شرکت کرد و مجاهدین خلق را ستود.»

در بخش‌های انتهایی این گزارش ضمن اشاره به این موضوع که گروهک منافقین در ایران پایگاه اجتماعی ندارد، آمده است: «درحالی‌که مجاهدین خلق و بسیاری از حامیان آن، این گروه را به عنوان اپوزیسیون مشروع ایران مطرح می‌کنند، کارشناسان بی‌طرف معتقدند این گروه تمامی اعتبار و مشروعیت خود را زمانی‌که تصمیم گرفت در کنار صدام علیه ایران بجنگد، از دست داد.»

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

در نشست روز جهانی گرامیداشت قربانیان ترور مطرح شد

ایران بزرگترین قربانی تروریسم در جهان

توسط گروهک تروریستی موسوم به جیش‌العدل

ترور رئیس اداره آگاهی شهرستان خاش

به همت سربازان گمنام امام زمان (عج)

بازداشت ۱۴ تروریست داعشی در ۴ استان کشور

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان