پیکر شهید ترور، انور امینی در بوکان تشییع شد

Anvaramini9

پیکر پاک پاسدار شهید انور امینی در شهرستان بوکان با حضور فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان غربی و مردم این شهرستان تشییع شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور) در این مراسم که اقشار مختلف مردم شرکت داشتند پیکر پاک شهید 'انور امینی' از مقابل ساختمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوکان تا مزار شهدای این شهرستان با بدرقه گسترده مردم شهید پرور تشییع شد.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: با عهد و پیمانی که با شهدای انقلاب اسلامی بسته ایم خون شهدا هرگز پایمال نخواهد شد و راه آنها ادامه خواهد داشت.

سردار عابدین خرم با بیان اینکه باید پاسدار خون شهیدان باشیم، اظهار داشت: گروه های تروریستی ضد انقلاب و ارباب های آنها بدانند که خون این شهدا هرگز پایمال نخواهد شد و ما جواب آنها را خواهیم داد و نمی گذاریم خواب راحتی داشته باشند.

وی اضافه کرد: این شهدا جان خود را برای ایجاد امنیت و گسترش اسلام فدا کردند، ضد انقلاب بدانند گروهک های تروریست تاوان سختی را پس خواهند داد.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان غربی افزود: ما جنگ ناجوانمردانه نخواهیم کرد و به ترور متوسل نمی شویم بلکه رو در رو با آنها خواهیم جنگید و منطقه را از لوث وجود آنها پاک خواهیم کرد.

عضو هیات رئیسه و نماینده مردم شهرستان بوکان در مجلس شورای نیز در این مراسم با تقدیر و تشکر از حضور گسترده مردم شهرستان بوکان در مراسم تشییع پیکر این شهید گفت: شهدا برای استقلال و آزادی ایران جان خود را از دست داده اند و ما وظیفه داریم رهرو راه شهدا باشیم.

محمد قسیم عثمانی ادامه داد: مردم با حضور خود در تشییع پیکر این شهید ثابت کردند که پایبند خون شهدا بوده و راه آنها را ادامه خواهند داد.

وی اظهار کرد: مردم بیش از پیش از تفکر ترور ضد انقلاب متنفر هستند و با تشییع پیکر این شهید گلکون کفن نفرت خود را نشان دادند.

شهید انور امینی عصر یکشنبه ۱۹ بهمن مقابل منزل خود توسط فرد یا افردای ترور و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

AnvaraminiAnvaramini2Anvaramini3Anvaramini4Anvaramini5Anvaramini6Anvaramini7Anvaramini8Anvaramini10


مطالب پربازدید سایت

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

جدیدترین مطالب

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

یادآور جولان گروهک‌های تروریستی منافقین در دهه ۶۰

وقتی گروهک‌های تروریستی از سینمای ایران سر درآوردند!‌

در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان کردستان

دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان اقدامات تروریستی گروهک پژاک برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش

دشمن با حمایت از تروریست‌ها به‌دنبال ایجاد ناامنی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان