
علی اصغر طهماسبی گفت: انقلاب اسلامی، یک انقلاب دینی و سیاسی و در نوع خود بی نظیر بوده که هیچ انقلابی به مانند آن، شاهد این حجم از هجمه ها، کودتاها و ترورها نبوده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از خبرگزاری شبستان، علی اصغر طهماسبی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان، در نشست با اعضای ستاد خبری فجر گلستان وابسته به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ضمن تبریک سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: از همان آغاز نهضت امام خمینی (رحمه الله علیه) به دنبال پیاده شدن مردم سالاری دینی در جامعه بودند و این امر اکنون هم باید در تمامی سطوح رعایت شود.
وی افزود: دشمنان نیز از همان روزهای نخست انقلاب، کودتاهای طبس و نوژه و در برخی از استان ها مانند کردستان، سیستان و بلوچستان و گلستان جنبش خلق را راه اندازی کردند، پس از آن ترورهای خیابانی را آغاز نمودند، این اقدامات ضد انقلاب و دشمنان علیه یک نظام و انقلاب بی سابقه است، چرا که انقلاب ما یک انقلاب سیاسی و دینی بوده که در نوع خود بی نظیر بود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار با بیان اینکه 17000 شهید ترور در کشور داریم، گفت: هنوز که هنوز است رزمندگان اسلام در مرزهای کشور و حتی در کشورهای همسایه برای دفاع و صیانت از حرم اهل بیت (علیه السلام)، شهید می شوند. به همین دلیل است که جمهوری اسلامی نسبت به سایر انقلاب ها دارای وجه تمایز است.
وی تأکید کرد: تنها انقلابی در دنیا که هم سیاسی، دینی، اجتماعی و دموکراسی بوده، انقلاب اسلامی ایران است.