
بنیاد هابیلیان، نمایشگاه تروریسم دولتی آمریکا را به مدت یک هفته در دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری مشهد برگزار نمود.
به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، این نمایشگاه شامل بخشهای مختلفی ازجمله: آمریکاشناسی (معرفی ساختار حکومت آمریکا، مؤلفههای فرهنگی منحط ایالات متحده و باورهای سلطهجویانهای که مؤسسین این کشور در پی آن هستند)، اتاق جنگ (معرفی برخی اتاقهای فکر تصمیمساز در سیاست خارجی آمریکا)، نظامیگری (مداخلات نظامی آمریکا از سالهای جنگجهانی اول تا دهه اول قرن بیستویکم)، جنگها و دروغها (جنگهایی که دولتمردان آمریکا با دروغ آغاز کردند)، نقطه بحران (دروغ یازده سپتامبر و لشگرکشی به عراق و افغانستان به بهانه جنگ با ترور)، وضعیت استثنا (تضییع حقوق شهروندان آمریکایی و جاسوسی غیرقانونی از آنها به بهانه امنیتملی و مقابله با تروریسم)، صدور تروریسم (اقدامات تروریستی آمریکا در اقصینقاط جهان) و دشمن ملت (اقدامات تروریستی دولت آمریکا علیه ایران) بود.
بر پایه این گزارش، دانشآموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری با جنایات ضدبشری و غیرانسانی دولت آمریکا علیه كشورهاي اسلامي از جمله: افغانستان، پاكستان، ايران و عراق آشنا شدند.

این گزارش میافزاید، محصولات فرهنگی بنیاد هابیلیان در اختیار مخاطبین نمایشگاه قرار گرفت.
گفتنی است، کارشناسان خبره هابیلیان در جهت آگاهیبخشی و بصیرتافزایی با اشاره به جنايات تروريستي و خشونتآميز دولت آمريکا عليه ملتها، از چهره تزوير «تروريسم دولتي آمریکا» پرده برداشتند و به تشریح فريبکاري و اقدامات تناقضآميز سياستبازان و مسئولان قدرتطلب آمریکا درباره مبارزه با تروریسم پرداختند.
شایان ذکر است، در مراسم اختتامیه این نمایشگاه، سیدمحمدجواد هاشمینژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان در جمع مدير، معاون، معلمين و تعداد کثیری از دانشآموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری به ایراد سخنرانی درباره تروریسم پرداخت.