منافقين در كلام شهدا

Arm2

«اين وصيت نامه‏ ها انسان را می لرزاند و بيدار مى‏كند»

(امام خمينى‏ قدس سره)

«تو اى خواهر و برادر مسلمان، بيدار باش و هوشيار كه فريب اين از خدا بى خبران (منافقين) را نخورى و با چهره هزاران چهره شان شك و شبهه‏اى در دل تو ايجاد ننمايند» .

(پاسدار شهيد محمد جواد ميرى - از بروجرد)

«برادر من، خواهر من، روى سخنم با توست، تو كه هم نسل خودم هستى، بهوش باش، خوب چشمانت را بازكن، فردا هيچ بهانه و پاسخى در پيشگاه خداوند ندارى، احساسات خودت را كنار بگذار، هوا و هوس را دور بينداز، امروز بشريت‏ با يك پديده جدى روبروست، تاريخ وارد پيچ حساس و مهمى شده است . بايد تصميم بگيرى با مسائل گستاخانه برخورد كنى، شهامت داشته باش، امروز دنيا اعتراف مى‏كند كه انسان، اين موجود ناشناخته همچنان ناشناخته و مجهول مانده است و تا اين مجهول حل نشود، هيچ يك از مشكلات جامعه ما حل نخواهد شد . مكتب ما و ايدئولوژى ما و انقلاب ما اين مجهول را حل كرده است و اين دو راهى را از سر راه جوامع بشرى برداشته است . واى بر شما جوانان، واى بر شما پدران و مادران، واى بر تو اى فدايى، مجاهد، پيكارى و بالاخره تو اى ضد انقلاب كه چقدر از واقعيتها دوريد . تو كه امام زمان خود را نشناخته‏اى، من نمى‏دانم چگونه اين مسائل را براى خود توجيه مى‏كنى، پاسخ وجدان بشريت آينده را چه خواهى داد» .

(روحانى و دانشجوى شهيد مهدى مقدس - از نجف اشرف)

«برادران و خواهران من، هرگز نافرمانى خدا را نكنيد كه پشيمان مى‏شويد . از شما به نداى قرآن كه خداى تعالى فرمود (اولى الامر منكم) از امام خمينى صاحب امر خدا پيروى كرديد و خدا شما را پيروز كرد، علتش اين بود كه به سوى حق رفتيد . ديگر بار شيطان صفتان (منافقين) شما را از خدا جدا نكنند و به سوى مليت و جاهليت و شيطان و دنيا نكشند . اينها درونشان اعتقادى به خدا ندارد و گرنه حكم خدا عيبش چيست كه به حكم خودشان ميل مى‏كنند . هميشه رضاى خدا را طلب كنيد تا آزاد از همه چيز باشيد . انسان كامل شويد تا صفات حق در شما پيدا شود» .

(روحانى شهيد - منصور بامداد - از لار)

«حتى يك لحظه از وجود منافقين داخلى غافل نشويد زيرا منافقان مانند شيطان مى‏مانند كه هميشه در تزلزل حكومت الله كوشش مى‏كنند» . (دانش‏آموز شهيد مجيد ميرزا كوچكى - از تهران)

«دشمنان اسلام با تحريكات داخلى و با علم كردن گروهكهاى منافق و پيكارى سعى در ايجاد رعب و وحشت در توده عظيم ملت را دارند . شما در حد توانتان سعى كنيد اين طرفداران پاك و معصوم - اعم از دختر و پسر . . . را به راه راست‏خدائى آوريد» .

(بسيجى شهيد هادى ترابى دلشاد - از تهران)

«در مقابل كفار، كه همان منافقين هستند، هرچه مقاومتر باشيد و آنها را به خاك و خون بكشيد .

(پاسدار شهيد محمدرضا اصغرى - از تهران)

«هيچ گاه حرفهايى را كه مى‏شنويد بدون تحقيق قبول نكنيد . تا شايعه در مقصودش كه از بين بردن اسلام و لوث كردن سران انقلاب است ناكام بماند .»

(بسيجى شهيد عباس اكبرى - از تهران)

«با منافقان ضد خلق و ملى گرايان از خدا بى خبر به مبارزه بپردازيد و آنان را از صحنه جامعه براندازيد و حيثيت‏سياسى آنان را كه بر امت‏حزب الله از پيش روشن شده، افشاتر كنيد و سرانجام به زباله دانى بيندازيد .»

«با مكاتب مادى دنيا و اين گروهكهاى از خدا بى خبر بخصوص منافقين ضد خلق مبارزه كنيد» . (دانش‏آموز شهيد مهدى محقق امين - ازقم)

«با چنگ و دندان منافقان و دشمنان اسلام را از بين برده و در جهت معنوى و تزكيه نفس خود بكوشيد .»

(دانش‏آموز شهيد كورش محمدى - از باختران)


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31