منافقين اولين گروه تروريستي خاورميانه هستند

نبايد گذشته و حال اين فرقه تروريستي را فراموش کنيم و مسئولان آمريکايي که از اين گروه تروريستي طرفداري مي‌کنند بايد بدانند در اين فرقه، اعضا بايد به اجبار، رهبران خود را پرستش کنند

Kharsoozi06

نشريه معتبر آمريکايي نشنال اينترست با اشاره به رويه ثابت و جدايي ناپذير اقدامات تروريستي در فرقه منافقين، طي مقاله‌اي از منافقين به عنوان اولين گروه تروريستي خاورميانه ياد کرد که عمليات انتحاري را در اين منطقه رواج داده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) اين نشريه معتبر آمريکايي با انتشار مقاله‌اي تحت عنوان «داستان دروني گروهي تروريست» نوشت: طبق اسنادي که ارتش آمريکا کشف و از طبقه بندي خود خارج نموده، مشخص شده زماني که آمريکايي‌‌ها به عراق حمله کردند، سرکرده اين گروه تروريستي در ديدار و توافق با افسران رده بالاي عراقي،‌ موافقت خود را براي استفاده از نيروهاي اين فرقه در مقابل ارتش آمريکا اعلام کرده و گزارش مذاکرات و توافقات انجام شده ميان مسعود رجوي و افسران بلند پايه رژيم بعثي مستقيماً براي صدام و پسر بزرگش – عُدي – ارسال شده بود.

در اين مقاله با هشدار به برخي مقامات آمريکايي که براي خروج اين فرقه از ليست تروريستي اين کشور تلاش مي‌کنند آمده است: نبايد گذشته و حال اين فرقه تروريستي را فراموش کنيم و مسئولان آمريکايي که از اين گروه تروريستي طرفداري مي‌کنند بايد بدانند در اين فرقه، اعضا بايد به اجبار، رهبران خود را پرستش کنند.

در ادامه اين مقاله،‌ با رد ادعاي سرکردگان و برخي طرفداران غربي اين گروه تروريستي که مدعي هستند اين فرقه رفتارهاي خشن و خونين خود را کنار گذاشته و امروز خود را وقف دموکراسي کرده‌است عنوان شده است: اين چگونه دموکراسي است که در خود اين فرقه هنوز برقرار نشده و کساني که خود را رهبران اين فرقه مي‌دانند، بعد از سال‌ها همچنان نمي‌خواهند از قدرت کنار بروند،‌ بنابراين قبل از اينکه دولتمردان آمريکا بخواهند در مورد تروريست بودن يا نبودن آنها نظر بدهند،‌ افراد اين گروه، خود بايد تصميم بگيرند که چه کسي بر آنها رهبري و رياست داشته باشد.

مقاله نويس نشريه نشنال اينترست در ادامه با افشاي يکي از تصميمات اين فرقه در دهه 80 ميلادي اينگونه آورده است: در سال 1986 (1365 هجري شمسي) سرکرده اين فرقه با نگارش نامه‌اي خطاب به گورباچف – آخرين دبيرکل اتحاد جماهير شوروي – به واسطه اشتراکات فکري مارکسيستي و خدمات جاسوسي که در گذشته توسط اين فرقه براي شوروي انجام داده بودند،‌ درخواست مبالغ هنگفتي پول و نيز پناهندگي براي فرقه‌اش را کرده‌ بود.

اين نشريه در ادامه آورده: در حال حاضر طرفداران سازمان تروريستي مجاهدين که پول‌‌هاي خوبي هم به جيبشان سرازير شده،‌ با تکرارحرف‌هاي سازمان‌‌هاي پوششي منافقين در کشورهاي غربي،‌ مدعي هستند اين سازمان رويه تروريستي خود را کنار گذاشته و به سازماني آزادي‌خواه تبديل شده است!

اين مقاله در انتها با اشاره به برخي تلاش‌هاي جاسوسي منافقين براي سرويس‌ جاسوسي شوروي سابق – کا گ ب – آورده است: يکي از سران اين فرقه به نام محمد‌رضا سعادتي در حالي دستگير شد که قصد داشت پرونده‌هاي جاسوسي شوروي در ايران را به نيروهاي شوروي سابق تحويل دهد.


مطالب پربازدید سایت

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

جدیدترین مطالب

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش

دشمن با حمایت از تروریست‌ها به‌دنبال ایجاد ناامنی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان