آمدن جو بایدن، نامزد دموکرات ها به کاخ سفید و به جانشینی دونالد ترامپِ جمهوریخواه، با وقوع انفجاری در بغداد که جان دست کم 32 نفر را گرفت و 110 نفر را زخمی کرد، همراه شد. حادثه ای تلخ که بعد از مدت ها آرامش نسبی در عراق روی داد. حادثه ای که با محکومیت سراسری جامعه بین المللی همراه شد و چون چند سالی در بغداد شاهد چنین حوادثی نبودیم به نوعی وقوع آن، بسیاری را شگفت زده کرد.
برای عراقی ها آمدن بایدن به قدرت تا اینجای کار
ششم بهمنماه ۱۳۶۰ مصادف است با شورش مسلحانهی گروهی از معارضین و افراد ضدانقلاب در آمل با هدف فتنهانگیزی علیه انقلاب نوپای اسلامی است. در این روز تاریخی مردم آمل با بصیرت و شجاعتی مثالزدنی به مبارزه با آنها پرداخته و در کمترین زمان ممکن سرکوبشان کردند.
آنچه در ادامه میآید گزیدهای از روایت تاریخی «حماسه ششم بهمن مردم آمل» در بیانات رهبر انقلاب اسلامی است که پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب آن را منتشر کرده است.
سازمان مجاهدین خلق (منافقین) که مریم رجوی آن را فرماندهی می کند در حال عبور از شرایط بسیار سختی است که می توان آن را مرحله مابعد ترامپ نامید. از سویی ویروس کرونا در حال گرفتن جان اعضای این گروه یکی پس از دیگری است و از سویی دیگر نیز آرزوهای مریم رجوی، جان بولتون و رئیس آنها ترامپ، برای برگزاری جشن براندازی حکومت ایران در میدان آزادی تهران محقق نشده است.
دایره انتقادات و نارضایتی در میان اعضای این گروه از رهبری آن و تیم همراه او در حال گسترش است و در برهه
جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا در مراسم تحلیفش افراط گرایی و تروریسم داخلی را چالش اصلی این روزهای آمریکا دانست. اما چرا رژیمی که حدود 20 سال و به بهانه حوادث 11 سپتامبر جنگ علیه تروریسم را در سطح جهانی به راه انداخته است، امروز با پدیده تروریسم داخلی دست به گریبان است؟
مبارزه با کمونیسم تا پیش از فروپاشی شوروی، از جمله دلایل ایالات متحده برای لشکرکشی به کشورهای مختلف بود. جنگ ویتنام و شبه جزیره کره دقیقا به همین دلایل به وقوع پیوست اما با فروپاشی شوروی و از میان رفتن کمونیسم، ایالات
دولت ادی راما نخست وزیر آلبانی از ابتدای انتشار ویروس کرونا رفتارهای متناقضی را در قبال شرایط بهداشتی اتخاذ کرده که شائبه برخورد سیاسی با این ویروس فراگیر را به وجود آورده است. اخیرا دولت آلبانی اعلام کرده است که به دلیل عدم رعایت چارچوبهای بهداشتی مربوط به کرونا توسط یکی از دیپلماتهای روس، دستور اخراج وی از این کشور را صادر کرده است.
ابعاد واقعی این ماجرا هنوز روشن نیست. اینکه آیا ادعای دولت آلبانی در این
«جردن کوپ»، تحلیلگر سیاسی انگلیسی در مقالهای با تشریح فعالیت گروههای تروریستی در آفریقا و اوضاع نا بسامان این قاره در حوزه اقتصادی، سیاسی و امنیتی نوشته است که در آینده جنگ واقعی علیه تروریسم در قاره سیاه در میگیرد و خاورمیانه دیگر عرصه مهم مبارزه با افراط گرایی نخواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان به نقل از پایگاه خبری میدل ایست نیوز، کوپ در این مطلب نوشته است: بسیاری فراموش کرده اند که اسامه بن لادن
با حمله هواداران خشونتگرای دونالد ترامپ رئیسجمهور امریکا به کنگره امریکا در ۱۷ دی ۱۳۹۹ (ژانویه ۲۰۲۱) که با تشویق و حمایت مستقیم او برای مانع تراشی در مسیر به رسمیت شناختن پیروزی جو بایدن رئیسجمهور منتخب انجام گرفت، بار دیگر مسئله مزمن و البته رو به گسترش تروریسم داخلی در امریکا در کانون توجه قرار گرفته است.
دکتر سیدرضا میرطاهر: جو بایدن در واکنش به رخدادهای چهارشنبه ۶ ژانویه هواداران مسلح ترامپ را «تروریستهای
خبرگزاری روسی اسپوتینک تاریخ هجده دی ماه در گزارشی تحت عنوان «مشارکت عجیب مخالفین جمهوری اسلامی در حمله به کنگره آمریکا» به قلم دکتر عماد آبشناس، پرده از حضور مخالفین ایرانی, از جمله منافقین و سلطنت طلب ها در تحریک مردم و اشغال کنگره آمریکا برداشته است.
حضور اعضا و طرفداران گروهک منافقین و سلطنت طلب ها در اشغال کنگره، حاکی از آن است که دولت ترامپ با برنامه ریزی قبلی و استفاده از گروه های تروریستی، قصد ایجاد آشوب و التهاب در آمریکا داشته است.
دکتر
توطئه های آمریکا علیه مسلمانان و ملت های غرب آسیا، به ویژه عراق و سوریه تمامی ندارد و واشنگتن هر روز توطئه ای جدید علیه مردم این دو کشور طراحی و اجرا می کتد و تازه ترین تحرکات آمریکا در منطقه نشان می دهد که بار دیگر به فکر بهره برداری از تروریسم و احیای داعش افتاده اند.
با اینکه که کمتر از چند روز به واگذاری قدرت از سوی دونالد ترامپ به جو بایدن مانده، اما سیاست های ضدانسانی واشنگتن علیه کشورهای مسلمان ادامه دارد و این موضوع نشان می دهد که هرچند روسای جمهور آمریکا تعیین کننده بسیاری از
تقابل جبهه مقاومت به رهبری ایران و جبهه کفر به رهبری آمریکا و بازیگری رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع در حاشیه جنوبی خلیج فارس، مدتها است که در عرصههای مختلف آغاز شده است. به عبارتی هماکنون جنگی چندوجهی در جریان است و دو طرف به طرق مختلف در حال وارد آوردن ضربه به طرف مقابل هستند.
جنگ اقتصادی علیه جبهه مقاومت اکنون به بالاترین حد خود رسیده است و سختترین تحریمها هم اکنون علیه رهبری این جبهه وضع شده است. ضربه به بافت
یک سال پیش، سربازان آمریکایی هدف حمله موشکی ایران قرار گرفتند و هنوز با پیامدهایش دست به گریبانند. یک سال از حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق که در پاسخ به ترور ژنرال قاسم سلیمانی انجام شد، می گذرد. در این حمله هیچ نظامی کشته نشد اما در نهایت 110 بازمانده با آسیب مغزی شناسایی شدند. برخی از آنها به بستری طولانی مدت و درمان های فشرده نیاز داشتند. بیست و نه عضو به حدی آسیب دیدند که شایسته دریافت مدال قلب بنفش شناخته شدند. این حمله موجب خشم و درماندگی برخی از سربازان شد و
اعضای مجاهدین خلق، که گمان میرود برخی از سلاحهای غارتشده آلبانی در سال 1997 را در اختیار دارند، سابقه سرقت اسلحه از ایران را نیز دارند. آنها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در حملات متعددی به پادگانها، کلانتریها و مراکز نظامی داشتند و اقدام به سرقت شمار زیادی سلاح کردند که از آنها برای افزایش ترورها و عملیات علیه شهروندان و مقامات ایرانی استفاده کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان، رابرت
تروریسم ادراکی یکی از ابعاد و اضلاع برجسته و نقطه ثقل و کانونی جنگ هیبریدی یا ترکیبی بوده و نقش مکمل و همافزا برای ترور فیزیکی را دارد. ترور ادراکی بلافاصله پس از ترور فیزیکی با هدف تغییر محاسبه دستگاه ذهنی نخبگان و افکار عمومی در دستور کار طراحان قرار میگیرد و در پسا ترور، با جعل روایتهای دروغین و تحریف واقعیت، نگرش و بینش جامعه هدف را مورد راهزنی و دستبرد قرار میدهد و تصویری غیرواقعی برای چگونه نگریستن و چگونه فکر کردن در مورد آن ترور را القا مینماید و این همان مدیریت ادراکی است که
حمله به برج های دوقلو تجارت جهانی یکی از مهمترین حوادث در یک صد سال اخیر بود و سخنی گزاف نیست اگر بگوییم به همین دلیل مناسبات جهانی پیش و پس از ۱۱سپتامبر ۲۰۰۱، تغییرات اساسی کرده است.
پس از اینکه در سال ۱۹۹۱ اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و به تدریج تب کمونیسم خواهی فرو نشست، ایالات متحده میبایست برای یکه تازی در عرصه جهانی بهانه جدیدی دست و پا میکرد. حنای مبارزه با کمونیسم دیگر رنگ باخته بود.
حادثه ۱۱سپتامبر فارغ از ساختگی یا حقیقی بودن آن بهانه جدیدی
محمدرضا زمانی درمزاری(فرهنگ)، وکیل پایه یک دادگستری و پژوهشگر حقوق بین الملل و حقوق بشر در بخش سوم یادداشت خود به مراجع دارای صلاحیت در رسیدگی نسبت به ترور فرماندهان ارشد نظامی ایران و عراق و دادخواهان و اشخاص ذیصلاح را مورد بررسی قرار داد و نوشت:
مراجع دارای صلاحیت در رسیدگی نسبت به ترور فرماندهان ارشد نظامی ایران و عراق :
الف- مراجع قضایی داخلی(ملی) دولتهای ایران و عراق :
واکنش دولتهای