مراسم بزرگداشت جوانمرد فاضل شهید «سیدعبدالکریم هاشمی‌نژاد» در مشهد برگزار شد

 2909754 373

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان همزمان با چهل و سومین سالگرد شهادت جوانمرد فاضل شهید «سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد» و سومین روز شهادت دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان شهید «سید حسن نصرالله» مراسم بزرگداشتی در مدرسه علمیه عالی نواب مشهد برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، استاندار خراسان رضوی، جمعی از مدیران و اعضای شورای اداری استان و جمعی از مدیران و طلاب حوزه علمیه خراسان و خانواده شهید هاشمی‌نژاد برگزار شد، حجت‌الاسلام «سید رضا تقوی» عضو جامعه روحانیت مبارز و رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به ایراد سخنرانی پرداخت.

 20241002 101908

حجت الاسلام تقوی در ابتدای سخنان خود با تبریک اجرای عملیات وعده صادق ۲ به نیرو‌های مسلح در خونخواهی شهدای جبهه مقاومت، برای شهدای جبهه مقاومت و شهدای راه اسلام و انقلاب اسلامی، علو درجات را از خداوند متعال مسئلت کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به نقش شهید هاشمی‌نژاد در پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار با فداکاری و مبارزات خود، نام و یاد خود را در انقلاب اسلامی ایران ثبت کرد و خون پاک او در تاریخ انقلاب ماندگار شد. شهید هاشمی‌نژاد از یاران امام راحل‌(ره) بود که مسئولیت‌های مهمی را در جریان شکل‌گیری انقلاب اسلامی عهده‌دار شد.

 20241002 103436

حجت‌الاسلام تقوی با تاکید بر این که نباید بگذاریم یاد و نام شهدا فراموش شود، افزود: نباید از یاد ببریم که شهید هاشمی‌نژاد و هاشمی‌نژاد‌ها در چه شرایطی مبارزه می‌کردند و سخن می‌گفتند و مردم را در خط امام (ره) هدایت می‌کردند.

 

وی در ادامه گفت: این عزیزان از میراث فرهنگی ما هستند و از رسالت‌های روحانیت همیشه در صحنه نیز حفظ این میراث مهم است. در فرهنگ شیعه، حفظ خون شهید و تبیین و تفسیر خون شهید، به اندازه شهید و شهادت او ارزشمند است.

 20241002 105711

این عضو جامعه روحانیت مبارز در ادامه با اشاره به ضرورت جهاد تبیین در جامعه خاطرنشان کرد: نباید از هجمه‌های دشمن هراسید و باید در برابر او مقاومت کرد. ما بیش از چهل سال در حمایت از محرومان و مستضعفان و مجاهدان راه حق در سراسر جهان حمایت کرده‌ایم و بر فرهنگ اسلامی پای فشرده‌ایم و انقلاب را به سراسر جهان صادر کرده‌ایم. اما دشمن هم دست بردار نیست.

رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در بخش دیگری از سخنان خود، به بیان برخی از ویژگی‌های شهید هاشمی‌نژاد در کلام امام‌(ره) و رهبر انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: امام (ره) از شهید هاشمی‌نژاد با عنوان «جوانمرد فاضل» یاد کردند. رهبر انقلاب اسلامی نیز ایشان را فردی شجاع و روشن‌بین معرفی کردند که خط سیاسی او به معنای واقعی کلمه، آن چیزی بود که با عنوان خط امام از آن یاد می‌کنیم.


مطالب پربازدید سایت

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

جدیدترین مطالب

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

یادآور جولان گروهک‌های تروریستی منافقین در دهه ۶۰

وقتی گروهک‌های تروریستی از سینمای ایران سر درآوردند!‌

در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان کردستان

دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان اقدامات تروریستی گروهک پژاک برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش

دشمن با حمایت از تروریست‌ها به‌دنبال ایجاد ناامنی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان