لطفاً مقر منافقین تروریست در فرانسه را ببندید و سرکردگان آنها را محاکمه کنید

Maryamrajaviیکی از اعضای جدا شده فرقه رجوی با ارسال نامه ای به فرنسوا‌اولاند رئیس جمهور فرانسه خواستار بستن پایگاه منافقین در این کشور و محاکمه سرکردگان این گروهک تروریستی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، در این نامه آمده است: متاسفم باید بگویم در حال حاضر کشور فرانسه محل امنی برای تروریست های شناخته شده مجاهدین خلق شده است که پیوسته قانون گریز هستند و از اجرای عدالت گریخته اند.

در ادامه این نامه ضمن اشاره به جنایت‌های گروهک منافقین آمده است: این فرقه و باند تروریستی 12 هزار نفر از شهروندان ایرانی را ترور کرده‌اند بعلاوه اینکه این باند جنایتکار وحشی تروریستی هزاران نفر از شهروندان عراقی را بدستور صدام حسین در سال 1991 ترور کرده و به خاک و خون کشید! آیا این در شان مردم فرانسه و قانون اساسی فرانسه است که قاتلان و آدمکشان و جانیان و شکنجه گران منافق در حاشیه امن زندگی کنند و از همه آزادی‌ها برخوردار باشند در صورتیکه همان قوانین را برای دیگران برسمیت نمی‌شناسند؟

اگر چه متاسفانه اتحادیه اروپا در کمال سادگی و سطحی‌نگری و سیاست‌بازی این جنایتکاران را از لیست گروه‌های تروریستی خارج کرد اما آیا سابقه تروریستی و جنایتکارانه این آدمکشان را می‌شود با چشم فرو‌بستن پاک کرد و نادیده گرفت؟

براستی چه کسی مجری عدالت است؟ آیا در قانون اساسی فرانسه اینقدر مرزها مخدوش است و خلاء قانونی وجود دارد؟ آیا از نظر شما هم تروریست خوب و بد دارد؟ براستی این یک توهین بزرگ به مردم متمدن فرانسه است که جنایتکاران و تروریست‌های آدمکش باسم مجاهدین خلق آزادانه در آنجا پرسه می‌زنند و شاهانه زندگی می‌کنند و قانون در برابر آنها اجرا نمی‌شود!

آقای رئیس جمهور! فرقه تروریستی مجاهدین خلق از سازمان تروریستی القاعده بیشتر قتل و جنایت و کشتار کرده است. چگونه است که دولت فرانسه در قالب ناتو نیروهای نظامی خود را سالهاست بمنظور مبارزه با تروریسم هزاران کیلومتر آنطرف‌تر به خاک افغانستان فرستاده است اما در خاک خود از اجرای عدالت در مقابل تروریست‌ها عاجز است؟

فرقه تروریستی مجاهدین خلق از ژنرال‌های صرب بیشتر جنایت و کشتار کرده است و این در حالی است که بعد از سال‌ها ژنرال‌های جنایتکار صرب دستگیر می‌شوند و به دادگاه لاهه برای اجرای عدالت آورده می‌شوند اما تروریست‌های مجاهدین خلق در اروپا و بویژه فرانسه آزادند و این جایزه دادن به این تروریست‌های خونخوار و تبهکار است و متاسفانه باید بگویم تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر حذف این گروه تروریستی از لیست تروریستی اتحادیه اروپا عملی بیشرمانه و ناباورانه و تاییدی بر تروریسم و جنایات سازمان یافته است.

در ادامه این نامه آمده است: آقای رئیس جمهور! من یکی از قربانیان فرقه تروریستی مجاهدین خلق هستم که در پایگاه فرقه‌ای اشرف زندانی شدم و به جرم مخالفت با رهبران جنایتکار این باند تروریستی یعنی مسعود و مریم رجوی به من سم کشنده و خطرناک تزریق شد و من بشدت مسموم و بیمار شدم و بسیار رنج کشیدم! آیا بواقع چنین عمل ضد‌انسانی و ضدبشری و وحشیگری را در تاریخ احزاب اروپا شنیده‌اید؟ این عمل ننگین و ضدانسانی بدستور همین زن جلاد و خونخوار یعنی مریم رجوی و شوهر جلادش یعنی مسعود‌رجوی صورت گرفت‌!

آقای رئیس جمهور! اگر مبارزه دولت شما با القاعده در افغانستان بمنظور نشان دادن همپیانی صرف شما با دولت آمریکا نیست، خواهشمند است بنام قانون اساسی فرانسه و بنام حقوق‌بشر و به احترام هزاران خانواده که بستگان‌شان ترور شده‌اند صداقت خود را به مبانی انسانی نشان دهید و مریم‌رجوی تروریست و فرماندهان تروریست این باند را در دادگستری فرانسه محاکمه کنید و آنها را از خاک فرانسه اخراج کنید! مریم‌رجوی مرتکب جنایت علیه بشریت شده است این جنایتکار فرمان قتل و سرکوب کردها و شیعیان عراقی علیه صدام را در سال 1991 صادر کرده است! مریم‌رجوی فرمان اعزام تیم‌های ترور و خمپاره زنی بداخل شهرهای ایران منجمله تهران را داده است! وی فرمان عملیات فروغ جاویدان را به سفارش صدام داده که در آن صدها نفر عضو این سازمان کشته شدند و بگفته همین مریم‌رجوی تروریست و مسعود رجوی جنایتکار در همان عملیات 55 هزار سرباز ایرانی کشته و زخمی شدند که ما صدها نفر از اعضای سابق این سازمان در آن جلسه بودیم و شاهد جنایات این فرقه تروریستی بودیم و حاضریم در هر دادگاهی شهادت بدهیم!

آقای رئیس جمهور! آیا این همه آمار و سند و مدرک کافی نیست تا مریم‌رجوی تروریست محاکمه شود‌؟ متاسفانه دادگستری فرانسه علی‌رغم داشتن تمامی مدارک مستند به وظایف خود بدرستی عمل نکرده و اطلاع‌رسانی نمی‌کند و از سال 2003 تاکنون بررسی پرونده مریم‌رجوی تروریست را که همه ابعادش معلوم است و به همان دلیل هم دستگیر شده به تعویق انداخته است. این در حالی است که تروریست‌ها مشغول خوشگذرانی در فرانسه هستند و چماق بدست به قانون و مردم فرانسه پوزخند می‌زنند!


مطالب پربازدید سایت

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌مناسبت سالگرد آغاز خروج ذلت‌بار منافقین از پادگان اشرف

از «تکان نمی‌خوریم» تا «فرار می‌کنیم»؛ سرگذشت یک شکست راهبردی

جدیدترین مطالب

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌مناسبت سالگرد آغاز خروج ذلت‌بار منافقین از پادگان اشرف

از «تکان نمی‌خوریم» تا «فرار می‌کنیم»؛ سرگذشت یک شکست راهبردی

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان