غرب در مبارزه با تروریسم ناکام بوده است

Rohani Nbcرییس جمهور با اشاره به اینکه مبارزه با گروههای تروریستی در منطقه باید توسط مردم و دولت های منطقه انجام گیرد، تاکید کرد: دورانی که قدرتهای نظامی بزرگ برای ملت ها و مناطق دیگر تصمیم می گرفتند، به پایان رسیده و امروز باید به افكار عمومی ملت ها و دولت ها احترام گذاشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی «ان بی سی» آمریکا در رابطه با اقدامات آمریکا در عراق تصریح کرد: هر اقدامی بدون هماهنگی با دولت و رضایت مردم عراق، مبارزه با تروریسم نیست و نام دیگری دارد كه به آن تجاوز می گویند.

دکتر روحانی در این گفت و گو با تشریح مهمترین مواضع دولت و ملت ایران در خصوص مسایل منطقه ای و بین المللی از جمله تروریسم و چگونگی برخورد موثر با آن، گفت: تروریسم به هر شكل و نامی، می تواند تهدیدی برای صلح، آرامش، زندگی انسانها و تهدید بزرگ برای توسعه باشد.

رییس جمهوری تاکید کرد: برای مبارزه با تروریسم باید به ریشه های مسئله پرداخت اگر در منطقه ما مشكلی وجود دارد مردم و دولت های منطقه خیلی بیشتر از دیگران مشكل را حس می كنند و ریشه های آن را می شناسند تا دیگرانی كه هزاران كیلومتر با این منطقه فاصله دارند و تجربه سالیان دراز هم نشان داده كه در مبارزه با تروریسم موفقیتی نداشته اند.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه "دیگران اگر می خواهند مسئله تروریسم حل شود باید به فكر كمك باشند نه رهبری"، گفت: اگر بناست در این منطقه تروریسم از بین برود لازمه اش این است که ملتهای منطقه در كنار دولتهای خود باید تصمیم بگیرند و برنامه ریزی كنند و دیگران هم اگر علاقه مند بودند، می توانند در این راه كمك كنند.

رییس جمهوری اظهارداشت: یكسال از زمانی كه در سازمان ملل با جهانیان حرف زدم و گوشزد كردم كه معضل بزرگ، خشونت و افراطی گری است و باید جهانی عاری از خشونت و افراطی گری داشته باشیم ،گذشته است و فكر می كنم آنچه سال گذشته گفته شد ،امروز با وضوح بیشتری در منطقه ما و در سراسر جهان دیده می شود.

رییس شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه همه جهانیان نیازمند امنیت، آرامش، ثبات و همزیستی مسالمت آمیز هستند، اظهارامیدواری کرد: رهبران و نمایندگان کشورهای جهان كه در هر سال در سازمان ملل گردهم می آیند، بتوانند برای معضلات جهانی و از جمله امنیت و ثبات فكر جدی و عاجلی انجام دهند.

دکتر روحانی در پاسخ به سوالی درباره پدیده تروریسم و خطرات آن، گفت: امروز متاسفانه در منطقه ما گروه های تروریستی، آرامش را از مردم گرفته و زندگی مردم را با مشكلاتی مواجه می كنند و میلیونها نفر را از خانه های خود آواره کرده اند.

رییس جمهوری با بیان اینکه اسلام و همه ادیان بزرگ آسمانی مردم را به صلح، برادری، دوستی و عدالت دعوت كرده اند، افزود: هر كس كه در جهان دیگران را می ترساند و به جان و مال مردم آسیب می رساند نه تنها از اسلام فاصله زیادی دارد بلكه از همه ادیان آسمانی فاصله بسیار زیادی دارد. آنهایی كه امروز در این منطقه جنایت می كنند و نامی از اسلام می برند حتما به دروغ چنین ادعایی را مطرح می كنند. بین عمل آنها و احكام اسلامی، هیچ گونه سازگاری وجود ندارد.

رییس جمهوری گفت: در عراق و سوریه قرنها مردم مسلمان، مسیحی، یهودی و ادیان و افکار دیگر با آرامش كنار یكدیگر زندگی می كردند و امروز متاسفانه با جنایات تروریست ها، راحتی و آسایش مردم سلب شده است. لذا بی تردید آنهایی كه بی گناهان را با وحشی گری و بربریت از بین می برند به هیچ عنوان با اسلام نسبتی ندارند.

دکتر روحانی در پاسخ به سوالی درباره تصاویر اعدام و گردن زدن مردم توسط داعش و اعدام تبعه آمریکایی توسط آنها با اشاره به اینکه چه كسی می تواند كشته شدن انسان بیگناهی را تحمل كند، گفت: از نظر ما فرقی نمی كند كه آن انسان بیگناه مسلمان، مسیحی، یهودی و یا پیرو هر دین دیگری باشد و یا حتی تابعیت چه كشوری را داشته باشد.

رییس جمهوری تصریح کرد: از دیدگاه معارف و فرهنگ اسلام، كشتن یك بیگناه به منزله كشتن انسانیت است و بنابر این كشتن بیگناهان مایه شرمساری برای آنان و موجب تاسف و نگرانی برای همه انسان ها است.

دکتر روحانی تصریح کرد: توحش و گردن زدن در دنیای امروز هیچ مفهوم و معنایی ندارد جز اینكه گروهی می خواهند برای منافع دیگران یا برای منافع خود، انسانیت را زیر پا بگذارند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در پاسخ به سوالی درباره تحرکات اخیر دولت آمریکا برای مبارزه با داعش و تروریست ها، گفت: منطقه ما و جامعه بشری سالیان دراز است كه با معضلی به نام افراطی گری، خشونت و تروریسم مواجه است و آمریكایی ها و دیگران سالیان درازی است كه ادعا می كنند می خواهند با تروریسم مبارزه كنند اما سوال این است كه چرا تاكنون موفق نبوده اند؟ چرا در افغانستان و عراق از سال ۲۰۰۱ تا امروز ناموفق بودند و چرا مشكلات و ناامنی ها بیشتر شده است؟

دکتر روحانی در ادامه به راههای مبارزه با تروریسم پرداخت و اظهار داشت: برای مبارزه با تروریسم باید فضایی كه تروریستها در آن زیست می كنند برای آنها ناامن بشود یعنی كسی آنها را به محله و به خانه راه ندهد و مردم با آنها همكاری نكنند، این اولین قدم و شرط برای مبارزه با تروریسم است و باید به مردمی که مورد هجمه و فشار تروریسم قرار گرفته اند، کمک شود.

رییس جمهوری اضافه کرد: از ارتفاع ۱۰ هزار پایی و ۱۵ هزار پایی با هواپیمای با خلبان و یا بدون خلبان هدفی را درست و یا نادرست بمباران كردن، راه حل درستی برای مبارزه با تروریسم نیست. در افغانستان و پاكستان و مناطق دیگر این بمباران ها مشكلی را نتوانست حل كند البته ممكن است جایی و در شرایطی نیاز به بمباران هم باشد اما این مسئله باید با اجازه مردم و دولت آن كشور انجام شود بدون هماهنگی با دولت و رضایت مردم آن كشور این كار مبارزه با تروریسم نیست و نام دیگری دارد كه به آن تجاوز می گویند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر حملات هوایی آمریکا علیه داعش در عراق، گفت: همه می دانند که در عراق چه قدرتی بود كه نگذاشت داعش به بغداد یا سامرا برسد و چه قدرتی بود كه فرسنگها مانده به بغداد جلوی آنها را سد كرد. زمانی مردم عراق داعش را از بغداد دور كردند كه آمریكا می گفت من در مسئله عراق مداخله ای نخواهم كرد و حتی تصمیمی هم به بمباران هوایی نداشت.

رییس جمهوری افزود: خوب است مردم امریكا این سوال را مطرح كنند که این گروههای تروریستی كه سالهاست در این منطقه مشغول كشتار هستند چرا دولت امریكا علیه آنها سخنی نگفته و علیه آنها اقدامی انجام نداده است و فقط زمانی كه تحت فشار افكار عمومی مردم آمریكا قرار گرفت، تصمیم گرفت به بمباران های بی حاصل و كم اهمیت اقدام کند.

دکتر روحانی گفت: بهترین کار برای مقابله با داعش این است که به مردم و دولت های منطقه كمك كرد و باید مردم عراق و نیروهای مسلح عراق با این تروریستها بجنگند و همه در این راه به ارتش و مردم عراق كمك كنند در سوریه هم اگر قصد و نیت كمك وجود دارد باید به نیروهایی كه متعلق به آن كشور است و با گروه های تروریستی می جنگند، كمك شود.

Rohani Nbc1حجت الاسلام و المسلمین روحانی تصریح کرد: راه حل اساسی برای مباررزه با گروه های تروریستی تقویت مردم است و جامعه قوی و با فرهنگ بلند و با روحیه، می تواند مشكلات خودش را حل كنند. مردم عراق و سوریه مردم بسیار بزرگی با سابقه تمدنی هزاران ساله هستند و باید از آنها پرسید كه چه می خواهند نه اینكه پیشاپیش برای آنها نسخه پیچیده شود.

رییس جمهوری با بیان اینکه دولت امریكا بعد از اینكه یك تبعه آن کشور سربریده شد به فكر جنگ با تروریسم افتاد، گفت: اگر می خواهیم با تروریسم بجنگیم راهش این است كه برای همه مردم جهان و همه آنهایی كه بدون گناه مورد حمله تروریست ها قرار می گیرند، مثل اتباع خودمان دلسوزی كنیم از نظر ما تبعه عراقی یا سوری یا فلسطینی یا لبنانی که مورد حمله تروریست ها قرار بگیرد مثل آن است كه یك تبعه ایرانی مورد حمله قرار گرفته است.

دکتر روحانی تصریح کرد: ما مقابله با تروریسم را زمانی شروع نكردیم كه آنها یك تبعه ایرانی را كشته باشند. وقتی مشاهده کردیم که تروریست ها در سوریه یا غزه و عراق مردم را می کشند، احساس مسئولیت کردیم برای من همان قدر تاسف انگیز است وقتی كه ببینم یك آمریكایی بیگناه كشته می شود یا اینكه یك ایرانی بیگناه یا اینكه یك عراقی بیگناه، ما باید به انسانها به عنوان همنوع و به عنوان كسانی كه همه آنها حق حیات دارند نگاه كنیم نباید بین تبعه این كشور و آن كشور فرق گذاشت.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی با انتقاد از روش و شیوه برخی کشورهای غربی که ادعای مبارزه با گروه های تروریستی در عراق و سوریه دارند، اظهار داشت: در سوریه و عراق در یکسال گذشته یك انتخابات مهم و بزرگ برگزار شده و همه باید به انتخاب مردم ، به نظر مردم و به افكار مردم احترام بگذارند مگر می توان با عنوان مبارزه با تروریسم، بدون اجازه مردم عراق، بدون درخواست دولت عراق وارد این کشور شد؟ در همه این امور باید با دولت آن كشور و مردم آن كشور هماهنگ بود.

دکتر روحانی افزود: آیا گروه های تروریستی كه امروز در عراق هستند دیروز در سوریه جنایت نمی كردند؟ و امروز همزمان هم در عراق و هم در سوریه جنایت نمی كنند؟ مگر جنایت در این سرزمین یا آن سر زمین فرق می كند؟ مگر مرز جغرافیایی می تواند ماهیت موضوع را تغییر دهد؟ تروریسم، تروریسم است و ترور چه در عراق انجام بگیرد و چه در اروپا و آمریكا، محكوم است.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی گفت: مردم متمدن ایران در برابر درخواست هر ملتی كه از ما بخواهد علیه تروریسم اقدامی انجام دهیم، برای كمك به آن مردم اقدام لازم را انجام خواهیم داد.

رییس جمهوری در پاسخ به سوالی درباره عدم حضور ایران در اجلاسی که به نام ائتلاف علیه تروریسم تشکیل شده، تاکید کرد: تاكنون ائتلاف های متعدد را تشكیل دادند بعد از مدتی هم ناچار شدند بدون اینكه به نتیجه ای برسند از منطقه خارج شوند. ما در برابر تروریسم به وظیفه انسانی خود عمل می كنیم و نسبت به همسایگان خود احساس مسئولیت می كنیم.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه دولت ایران یك دولت مسئول است و نسبت به مردم منطقه احساس مسئولیت و احترام می كند،گفت: این ائتلاف كمی مضحك است چون در داخل این ائتلاف كسانی هستند كه این گروه های تروریستی را بوجود آورند و در داخل این ائتلاف كشورهایی هستند كه پول این گروه ها را تامین می كردند و هنوز هم می كنند و در داخل این ائتلاف كسانی هستند كه حمایت های سیاسی و حتی تسلیحاتی از این گروه های تروریستی كردند با این شرایط چه كسی باور می كند آنهایی كه اینها را بوجود آوردند و كمك و هدایت كردند و اطلاعات و تجهیزات به آنها دادند امروز بخواهند مبارز واقعی علیه آنها باشند؟ ما تردید و شك فراوانی نسبت به نیت آنها داریم اما در كنار ملت عراق و سوریه، فلسطین ،لبنان و افغانستان برای مبارزه با تروریسم خواهیم بود.

رییس جمهوری در پاسخ به اینکه چه كسانی از گروههای تروریستی حمایت می کنند، گفت: اینكه کاملا واضح و روشن است سلاح آنها متعلق به كجاست؟ افراد تروریستی كه از همه كشورهای دنیا آمده اند از چه راهی وارد شده اند و در كدام كشور آموزش دیده اند فكر نمی كنم بدست آوردن این اطلاعات خیلی مشكل باشد. اینقدر آشكار است كه نیاز به سرویس های اطلاعاتی هم ندارد.

دکتر روحانی افزود: قرار بود هر پولی در دنیا برای تروریسم مصرف می شود را بتوان دنبال کرد و كمیته هایی در سازمان ملل مامور این كار بودند از آنها بپرسید پول تروریست ها از كجا تامین شده است.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی با طرح این سوال که اگر واقعا هدف، مبارزه با تروریسم است این گروههای تروریستی سالهاست در منطقه در حال جنایت هستند پس چرا حالا به این فکر افتاده اند، گفت: هدف نهایی آنها برای ما روشن نیست. انهایی كه رهبری این ائتلاف را به عهده گرفتند سوابق خوبی در این منطقه به جای نگذاشتند و مردم منطقه تردیدهای فراوانی نسبت به نیت های آنان دارند.

رییس جمهوری درباره توجه به نقش ایران در مبارزه با تروریسم تصریح کرد: ایران یك كشور مسئولی است كه سالهاست در حال مبارزه با تروریسم می باشد و ایران كشوری است كه در واقع قربانی تروریسم است. بنابراین مردم ایران و دولت ایران علیه تروریسم به وظیفه خود عمل می كند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه ما هیچوقت حمایت های خود را از مردم عراق یا دیگر ملتها دریغ نكردیم، افزود: همه می دانند آن كسی كه در عراق توانست در برابر داعش بایستد هواپیما و بمب نبود فتوای مرجعیت بزرگ اسلامی در عراق بود که با یك فتوا توانست جلوی داعش را بگیرد لذا نیاز به فتوا داریم، نیاز به نیرویی داریم كه ملتها را بسیج بكند، نیاز به كلامی داریم كه آن كلام بتواند میلیونها انسان را به حركت در بیاورد و نیاز به سخنی داریم كه آن سخن مورد اعتماد مردم باشد. ما در عراق دیدیم یك مرجع تقلید بنام آیت الله سیستانی چگونه با فتوا شرایط عراق را كاملا دگرگون كرد.

رییس جمهوری درباره مشاوره و حضور برخی فرماندهان نظامی ایران در عراق، گفت: هر كمكی كه دولت عراق از ما بخواهد بر علیه تروریسم انجام می دهیم و آن را رسما اعلام كردیم. در اولین روزهایی كه گروه هایی تروریستی وارد موصل شدند با اقای مالكی صحبت كردم و گفتم ما از هر نظر آماده ایم به دولت و مردم عراق در برابر تروریست ها کمک کنیم .ممكن است فرماندهان نظامی ما هم به عراق رفت و آمد داشته و مشاوره هم بدهند. هر كمكی از دست ما برآید برای اینكه تروریسم در این منطقه ریشه كن بشود انجام می دهیم، البته در چارچوب خواست مردم منطقه ،دولتهای منطقه و مقررات بین المللی.

دکتر روحانی درباره اینکه آیا ایران در عراق نیروی زمینی دارد، گفت: ما نیروی زمینی در عراق نداریم نیازی نبوده، نه ارتش عراق از ما درخواست كرد، نه مردم عراق و فكر نمی كنم مردم عراق و دولت و ارتش عراق نیاز داشته باشند و از ما درخواست نیرو بكنند. تاكنون چنین درخواستی مطرح نشده است.

رییس جمهوری با بیان اینکه عتبات مقدسه یعنی شهرهای مذهبی همه شیعیان و مسلمان جهان و بغداد اگر در خطر باشد این خط قرمز ما است، تصریح کرد: برای اینکه این شهرها به اشغال تروریست ها در نیایند از هر توانی استفاده خواهیم كرد و نخواهیم گذاشت بغداد به دست تروریسم ها بیافتد و یا شهرهای مقدسی مثل كربلا و نجف در اشغال تروریست ها قرار بگیرد.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی درپاسخ به سوالی درباره هماهنگی ایران و آمریکا برای پرواز هواپیماهای آمریکایی بر ضد داعش گفت: اگر هماهنگی را با ارتش عراق و دولت عراق انجام دهد این هماهنگی كافی است و اگر هم بدون هماهنگی انجام بدهد از نظر ما محكوم است و اساسا فكر نمی كنم نیازی به این موضوع باشد اگر بخواهیم كمكی انجام دهیم این كمك را به مردم و دولت و ارتش عراق انجام می دهیم.

رییس جمهوری درپاسخ به سوالی در باره احتمال حمایت ایران از اعزام نیروی زمینی آمریکا به عراق، اظهار داشت: ما كه حتما حمایت نمی كنیم و این كار را كار ناصحیحی می دانیم برای اینكه تجربه گذشته نشان داده كه این نیروها كارایی لازم را ندارند وقتی هم که در عراق بودند هر روز انفجار در عراق رخ میداد و فلوجه را نتوانستند از تروریست ها پس بگیرند. بنابراین وقتی نتوانستند شهر فلوجه را از تروریست ها پس بگیرند حالا چطور می خواهند با یك نیروی كم شمار، كار بزرگ زمینی انجام بدهند.

دکتر روحانی در پاسخ به سوالی درباره گفتگوی ایران و آمریکا درحاشیه مذاکرات هسته ای درباره داعش گفت: مذاكرات اصلی ما با امریكا و یا با هر یك از كشورهای ۱+۵ برای موضوع هسته ای است اما در حاشیه آن ممكن است هر گفت و گویی انجام بگیرد اما در خصوص مبارزه با تروریسم نه نیازی می بینیم با امریكا مذاكره كنیم و نه نیازی می بینیم با آنها همكاری داشته باشیم اما بدنبال فعالیت درچارچوب خواست مردم و دولت عراق هستیم.

 


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

مطالب پربازدید بخش خبر

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان