شش راهبرد وطن‌فروشانه منافقین در جنگ تحمیلی

1392061212405966310935

هفته دفاع مقدس هر سال یادآور ایثارها و از جان گذشتگی هایی است که در برابر دشمن متجاوز خارجی انجام شد و در نهایت منتهی به پیروزی قهرمانانه ایران در برابر رژیم بعثی عراق شد که از حمایت همه جانبه خارجی برخوردار بود.

با این حال این هفته می تواند یادآوری کننده خیانت های جمعی دیگر نیز باشد که از ملیت خود دست کشیدند. چشم بر روی غیرت ملی و دفاع از آب و خاک خود بستند و متحد دشمن متجاوز برای ضربه زدن به مردمی شدند که هم خون و هم خاک شان بودند.

مجموعه خیانت هایی که منافقین در جریان جنگ تحمیلی انجام دادند، خود موضوع مفصلی است که هرچند نمی تواند ایثارگری سلحشورانه جوانان ایرانی را تحت الشعاع قرار دهد، اما نشان می دهد که عده ای، به خاطر رسیدن به قدرت و ثروت، حاضرند دست به هرکاری بزنند، به کشور خود پشت کنند و متحد دشمنی قرار گیرند که برادران و خواهرانشان را به خاک و خون کشیدند.

در ادامه، به سرفصل های برخی از مهمترین خیانت هایی که سازمان منافقین در هشت سال جنگ تحمیلی علیه کشورمان صورت داد، اشاره می شود:

  1. ایجاد بی ثباتی داخلی: منافقین اولین رفتاری را که در قبال تجاوز خارجی از خود نشان دادند، بی ثبات سازی داخلی کشور بود، به گونه ای که پیش از حمله صدام، بسیاری از نیروهای نظامی درگیر برخورد با شورش های کوری بودند که منافقین ایجاد کرده بودند. جریان نفاق نه فقط در مرزهای غربی، تحرکات تجزیه طلبانه را سامان می داد، بلکه در قلب پایتخت سعی می کرد کشور را دچار نوعی جنگ داخلی کند که اوج آن در ماجرای خرداد 1360 بود.
  2. تفرقه افکنی میان مسئولان نظام: سازمان منافقین افزون بر این موجی از تفرقه افکنی را در میان مسئولان رده بالای نظام ایجاد کرده و با شایعه پراکنی و ایجاد خبرسازی های رسانه ای جهت دار، رئیس جمهور وقت و مجلس و رئیس آن زمان دستگاه قضا را دچار درگیری سیاسی کرده بود. این روند در نهایت باعث شد تا در نهایت نمایندگان مجلس رئیس جمهور را عزل کنند.
  3. ترورهای کور: منافقین همزمان با آغاز جنگ تحمیلی، جوانانی را که می توانستند رزمندگانی غیور در جبهه ها باشند را ترور می کردند. بخش عمده ای از نزدیک به 17هزار شهید ترور در ایران، جوانان انقلابی بودند که در سالهای نخست آغاز جنگ از سوی منافقین ترور شده و نتوانستند در کنار هم رزمانشان در جبهه ها علیه رژیم بعثی عراق بجنگند.
  4. ترورهای هدفمند: در کنار ترورهای کور، منافقین با سازماندهی ترورهای هدفمند، بسیاری از مسئولان عالیرتبه کشور را به شهادت رساندند. این اقدام، با هدف تضعیف ایران در جبهه داخلی انجام شد. رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس دستگاه قضایی و بسیاری از نمایندگان مجلس در همین راستا از سوی منافقین به شهادت رسیدند.
  5. جاسوسی: همزمان با جنگ تحمیلی، منافقین در داخل کشور برای جاسوسی و افشای اسرار نظامی ایران تلاش می کردند. این اتفاق پس از آن اوج گرفت که مسعود رجوی در دیدار با رئیس جمهور مخلوع عراق با او بیعت کرد و در کنار بغداد علیه کشورمان وارد جنگ نظامی شد. مجموعه تلاش های جاسوسی منافقین در نهایت باعث شد تا رزمندگان ایرانی در برخی عملیات ها دچار مشکل شده و صدها شهید را تقدیم انقلاب کنند.
  6. عملیات مستقیم نظامی: و در نهایت منافقین از طریق حمله مستقیم نظامی به ایران که در ماه های پایانی جنگ صورت گرفت، باعث شد تا تردیدی در وطن فروشی این افراد برای افکارعمومی باقی نماند. آنها که در عملیات «فروغ جاویدان»، رویای فتح تهران را در سر داشتند، در نهایت با عملیات مرصاد رزمندگان ایرانی، دچار غافلگیری شده و چنان شکست خوردند که پس از آن در حفظ موقعیت خود به عنوان یک سازمان تروریستی موثر دچار مشکل شدند.

به این ترتیب با توجه به تجربه رفتار منافقین در جنگ تحمیلی می توان به این نتیجه رسید که همیشه در تاریخ انقلاب در کنار ایثارگری و فداکاری عده ای، دیگرانی نیز بودند که رفتاری خرابکارانه داشته و به عنوان پیمانکار تروریستی دولتهای متخاصم، علیه مردم خود رفتاری شرم آور صورت دادند. آنها کسانی هستند که تاریخ درباره خیانت هایشان گواه داده و هیچ گاه نخواهند توانست از رفتار منافقانه خود دفاع کنند.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31