برای آنان که جز به امنیت و آسایش و سرافرازی میهن میاندیشند در باغ شهادت همواره باز است، آنان که جز به رضای خداوند و انجام وظیفه نمیاندیشند و تمام وجودشان آکنده از عشق به اهلبیت عصمت و طهارت(ع) است بهای جان اینان جز بهشت و شهادت نیست.
حسینعلی سبحانیان جوان برومند ایرانشهری است که به عشق برقراری نظام و امنیت وارد نیروی انتظامی میشود و خود را نه سرباز میهن که سرباز امام زمانش میداند و دل و جانش آکنده از خدمت به اهل بیت(ع) است؛ چنانچه یک دل در جوار امام رضا(ع) و آرزوی خدمت به حضرت و یک دل
شهید شوشتری انسانی عاقل و اهل احتیاط و دوراندیش بود. با آغاز جنگ تحمیلی، نیروهای زیادی از خراسان به جنوب رفتند که بیشترین آنها را شهید رستمی فرماندهی میکرد. اولین عملیاتی که این نیروها در آن شرکت کردند، عملیات تصرف «ارتفاعات ا... اکبر» در شمال شهر بستان بود؛ عملیاتی که نیروهای خراسان در آن خوش درخشیدند. نیروهایی که در آن عملیات میدان مین را خنثی کردند و خط اول را شکستند، نیروهای پاسدار و بسیجی بودند و پاسداران خراسان همراه با شهید شوشتری در آن عملیات بسیار موفق عمل کردند.
شهید فرشاد رمزی متولد 20 آبان 1378 در قزوین بود. یازدهم تیر ۱۳۹۶ در مرز پیرانشهر آذربایجانغربی در حالی که تنها ۱۸ بهار از زندگیاش را گذرانده بود و فقط 20 روز به پایان خدمت سربازی اش باقی مانده بود که سعادت شهادت نصیبش شد و توسط عناصر مسلح ضدانقلاب به شهادت رسید و در راه تأمین امنیت کشورمان آسمانی شد.
آنچه در ادامه خواهید خواند، خلاصه ای از گفتگو با خانواده شهید فرشاد رمزی است:
شهید دکتر محمدعلی عمدی در سال 1320 در خانواده ای مذهبی در تهران متولد شد. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی وارد دبیرستان اسلامی جعفری گردید و تحصیلات متوسطه را با موفقیت پشت سرگذاشت. از همان کودکی در فراگیری قرآن و احکام مذهبی کوشا بود و در مجالس قرآن و مجامع مذهبی فعالانه شرکت میکرد. پس از اخذ مدرک دیپلم، جهت ادامه تحصیل عازم کشور آمریکا شد و پس از چندین سال با پشتکار فراوان موفق به اخذ درجه دکترا در رشته آموزش کشاورزی گردید و در سال 1353 به منظور خدمت به مردم کشورش به ایران بازگشت. قبل از پیروزی
شهید سیدمحمود افتخاریسلیمانی، روز چهارم تير ماه سال 1310 در شهرستان اراک ديده به جهان گشود. چهار ساله بود که پدرش را از دست داد. در سيزده سالگي براي کمک به خانواده مشغول کار شد. پس از مدتي به اتفاق خانواده به تهران مهاجرت کرد. بيست سال داشت که وارد ارتش شد و 9 سال در آنجا ماند ليکن به علت اعتقادات مذهبي ارتش را ترک کرد. پس از ترک ارتش به استخدام شرکت هواپيمايي «هما» درآمد و به عنوان تکنسين تلفنهاي خودکار و بيسيم به کار پرداخت ليکن آنجا را نیز بهتر از ارتش نیافت. عاقبت زير اين فشار عصبي
شهید میربهزاد شهریاری پنجم فروردین سال 1333 در روستای بُحَیری شهرستان دشتی استان بوشهر متولد شد. در سن 6 سالگی قرآن را نزد پدر آموخت و تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش آغاز کرد و تا دیپلم در بوشهر به تحصیل ادامه داد. وی همراه با تحصیل در رشته ادبی، از کسب فیض در حوزه علمیه نیز غافل نبود. در سال 1351 در رشته الهیات و معارف اسلامی در مشهد به تحصیلات دانشگاهی مشغول شد. در سال 1355 به سربازی رفت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد آموزش و پرورش شد. در سن 26 سالگی با رای مردم رودباران وارد مجلس شورای
وقتی که تروریستها آمدند، ما اول جدی نگرفتیم؛ ولی کم کم دیدیم که دارند میآیند بالا، حاج آقا هم هیچ هول و هراسی به خودش راه نمیداد و سر میزش نشسته بود و کارش را انجام میداد...
به گزارش هابیلیان، روزنامه کیهان به مناسبت سالگرد شهادت حجتالاسلام سید مهدی تقوی؛ از شهدای حمله تروریستی داعش به مجلس، مطلبی را منتشر کرد.
غواص کربلای۵ که در خانه ملت به شهادت رسید شهید حجتالاسلام سید مهدی تقوی از رزمندگان تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع)
مادر شهید بیات میگوید: جریانی که مهدی در آن به شهادت رسید یک عملیات در درگیری با گروهک ریگی بود. آن موقع هنوز ریگی دستگیر نشده بود. تیر به چشمش اصابت کرد، در جمجمه چرخیده و از گلویش بیرون آمد.
به گزارش هابیلیان به نقل از تسنیم، شورای نگهبان و دفاتر نظارت بر انتخابات تهران طی دیدارهای دورهای از خانواده شهدای عضو شبکه نظارت تجلیل کردند. طی این دیدارها مسئولین دفتر نظارت بر انتخابات شهرری به دیدار خانواده شهید مدافع وطن، مهدی بیات رفتند. شهید بیات پیش از شهادتش یکی از فعالان دفتر نظارت شهرری
شهید علي محمدی نصرآبادی اول آذر ماه سال 1319 در نصرآباد پيشکوه يزد در يک خانواده مذهبي به دنيا آمد. پدرش آسيابان روستا بود و او نيز بخاطر شرایط بد اقتصادی خانواده از دوران کودکي در آسياب به پدرس کمک میکرد.
بخاطر اوضاع وخیم کشاورزي ايران و کم شدن زمینه کار آسیابانی، در حالي که نتوانسته بود بيش از چهار کلاس درس بخواند در سال 1335 با خانواده اش به تهران نقل مکان نمود. در تهران حدود 10 سال را با حقوقي ناچيز به کارگري پرداخت و در سال 1346 خانواده تشکیل داد.
علیاکبر علیرضانژاد از فعالان انقلابی روستای گوهردان آستانه اشرفیه در شب هفتم تیر سال 1365 براثر اصابت هفت گلوله عناصر تروریستی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در جاده گوهردان به آستانه اشرفیه به شهادت رسید.
به گزارش هابیلیان به نقل از فارس، علیاکبر علیرضانژاد، فرزند عیسی در یک خانواده مذهبی در شهرستان آستانه اشرفیه چشم به جهان گشود.
او در زمانی به دنیا آمد که روزگار اربابورعیتی بود و اربابان آن زمان با اسب از مزارع برنج بازدید میکردند.
شهید قربان اطاعتی در سال 1321 در يکي از روستاهای اطراف ساوه در خانواده ای مذهبي به دنيا آمد. به خاطر فقر مالی خانواده، از تحصيل محروم ماند ولی با اصرار و پافشاری توانست خواندن قرآن را در مکتبخانه فراگيرد. 12 ساله بود که مادرش را از دست داد و ناچار شد برای امرار معاش راهی تهران شود. در یک کارخانه مشغول به کار شد و به خاطر علاقه ای که به تحصیل داشت شبانه به مدرسه می رفت و در این شرایط چندین سال درس خواند. پس از پايان خدمت سربازی به استخدام آموزش و پرورش درآمد و به عنوان مستخدم مدرسه مشغول
شهید مجید احمدزاده 10 آذرماه سال 1341 چشم به جهان گشود و دوران کودکی را در محیط مذهبی خانواده پشت سر گذاشت. چند سالی را به مدرسه رفت و به علت علاقه فراوان به امور فنی، درس را رها و به مکانیکی پرداخت و در اندک مدتی استاد کاری ماهر شد. 14 ساله بود که امواج خروشان انقلاب اسلامی بالا گرفت و او نیز که از کودکی عشق وافر به اسلام یافته بود، در نهضت انقلاب، فعالانه وارد شد و در این راه دست از کار نیز کشید.
پس از پیروزی انقلاب به کمیته پیوست. با آغاز جنگ تحمیلی
شهید علی ولیپورگودرزی 10مرداد1337 در تهران، در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد. تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم تجربی در دبیرستان دکتر شهابی(شاهپور سابق) گذراند. دوران جوانیاش مصادف با روزهای اوجگیری انقلاب اسلامی بود و شهید نیز مانند خیل عظیم مردم به مبارزه با رژیم شاهنشاهی پرداخت. وی در پخش اعلامیههای حضرت امام خمینی(ره) و تظاهرات علیه رژیم پهلوی حضوری فعال داشت تا جایی که بارها ساواک قصد دستگیریاش را داشت؛ اما شهید ولیپورگودرزی همیشه زیرکانه از دست پلید نیروهای امنیتی طاغوت
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گروهک تروریستی کومله با رهبری فردی به نام ابراهیم علیزاده از آمریکا دستور گرفت برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی شهرهای کردنشین را ناامن کند. عناصر این گروهک، در روستاها و مناطق دور افتاده که نیروهای نظامی و انتظامی در آنجا حضور نداشتند با مراجعه به منازل مردم آنها را تهدید میکردند و از همراهی با نظام بازمیداشتند.
ازدیگر اقداماتی که این گروهک تروریستی انجام میداد انفجار و
شهید ناصرعلی احمدی در سال 1339 در مشهد به دنیا آمد. همیشه برای حضور در مراسم مذهبی و مسجد پیشقدم بود . برای کمک به معاش خانواده، به ناچار تحصیل را نیمهکاره رها کرد و به استخدام دانشگاه مشهد درآمد. از همانجا فعالیتهای سیاسی و انقلابی خود را آغاز کرد؛ به طوری که او را به عنوان فردی مذهبی و سیاسی میشناختند.
پس از پیروزی انقلاب و فعالیت گروهکهای معاند و آشوبگر، صحنه دانشگاه به محلی برای دامن زدن به درگیری و تشنج مبدل