سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

1573235596

در رزمایش عملیاتی شهدای امنیت و در اجرای سلسله اقدامات اطلاعاتی عملیاتی در بخش کورین، تعدادی از اشرار دستگیر و ولی «محمد شه بخش» سر تیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید.

به گزارش هابیلیان به نقل از مهر، در ادامه رزمایش عملیاتی شهدای امنیت در اجرای سلسله اقدامات اطلاعاتی عملیاتی، رزمندگان قرارگاه قدس و با مشارکت و همکاری اداره کل اطلاعات و فراجا و مردم و معتمدین منطقه، در سحرگاه روز جمعه مورخه ۱۴۰۴/۰۱/۲۹، در بخش کورین شهرستان زاهدان، تعدادی از اشرار منطقه، دستگیر و ولی محمد شه‌بخش سر تیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم که در حوادث تروریستی سال گذشته نقش محوری داشت، به هلاکت رسید.

همچنین تعدادی سلاح و مقداری مهمات طی این عملیات کشف و ضبط شد.

شایان ذکر است، در جریان این عملیات یک‌نفر از رزمندگان بسیجی طرح امنیت قرارگاه قدس به نام «اسحاق مختاری» به فیض عظمای شهادت نائل شد.

Photo 2025 04 19 11 50 21

شرور معدوم ولی محمد محمدزهی (شه بخش) معروف به ولیوک در استان سیستان و بلوچستان از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۰ عضو باند قاچاق مسلحانه مواد مخدر بوده و تا پیش از به هلاکت رسیدن با گروهک‌های تروریستی همکاری داشته و عامل شهادت ۷ نفر و جراحت ۵ نفر بوده است.

وی سال ۱۳۹۳ اقدام به شهادت دو نفر راننده در محور بزمان - ایرانشهر و به آتش کشیدن تانکر حامل سوخت با هدایت گروهک کرده بود.

او سال ۱۳۹۶ با نیروهای انتظامی در حین انتقال محموله مکشوفه مواد مخدر درگیر شد و یکی از کارکنان فراجا را به شهادت رساند و ۵ نفر دیگر را هم مجروح کرد.

Photo 2025 04 19 11 51 36

تیراندازی به سمت پاسگاه انتظامی قلعه بید پس از وقوع آشوب در مرز شمسر شهرستان سراوان، سال ۱۳۹۹ تیراندازی به سمت پاسگاه انتظامی قلعه بید با خط دهی صورت پذیرفته توسط گروهک و شهادت یک نفر از فراجا با شلیک مستقیم، حمله به پاسگاه قلعه بید با هدف تصرف پاسگاه و تیراندازی سنگین به سمت مأمورین در سال، شرکت در حمله مسلحانه سال ۱۴۰۱ به پاسگاه انتظامی جهان آباد و پرتاب نارنجک به سمت پاسگاه و پشتیبانی و هدایت تعداد ۶ نفر از اتباع غیر مجاز عضو گروهک تروریستی جیش العدل و حمله به کلانتری ۱۶ شهر زاهدان، حمله به نیروهای بسیجی طرح امنیت خط ریل آهن زاهدان خاش و شهادت دو نفر از بسیجیان طرح امنیت در سال ۱۴۰۲ از جمله اقدامات جنایتکارانه این شرور معدوم است.

حمله به پاسگاه انتظامی قلعه بید که در این درگیری یک نفر سرباز وظیفه شهید و جانشین پاسگاه مجروح شد و همچنین تیراندازی به سمت محل اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری در منطقه کورین با هدف اخلال در روند رأی گیری از دیگر اقدامات شرور معدوم ولی محمد شه بخش در سال ۱۴۰۳ بود.

وی که سر تیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش العدل است سحرگاه امروز (جمعه) در ادامه رزمایش عملیاتی شهدای امنیت در اجرای سلسله اقدامات اطلاعاتی عملیاتی در بخش کورین شهرستان زاهدان، به هلاکت رسید.‌

محل اختفای سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان