درگیری سپاه و ناجا با یک تیم تروریستی در میرجاوه

Mirjavee

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از اقدام قاطعانه رزمندگان این قرارگاه در ناکام گذاشتن حمله تروریست‌ها به یک برجک مرزبانی خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از اقدام قاطعانه رزمندگان این قرارگاه در ناکام گذاشتن حمله بامداد امروز( سه شنبه) تروریست‌ها به یک برجک مرزبانی در منطقه مرزی میرجاوه خبر داد.

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در ساعت یک و 30 دقیقه بامداد امروز(سه‌شنبه 28 فروردین‌ماه) یک تیم تروریستی از داخل خاک پاکستان با حمله به برجک مرزبانی ناجا در «میل مرزی89»، قصد تصرف آن را داشتند که با مقاومت شدید نیروهای مرزبانی مستقر در برجک مواجه و با ورود نیروهای احتیاط به منطقه برای کمک به آنها، طی یک درگیری شدید، اقدام قاطعانه و به موقع رزمندگان اسلام تروریست ها را در دستیابی به هدف شوم خود ناکام گذاشتند.

 این اطلاعیه می‌افزاید: در این درگیری سه نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند و تعدادی زخمی و متواری شدند و بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی نیروهای احتیاط با یک تله انفجاری، دو تن از رزمندگان دلاور سپاه شهید و دو تن دیگر نیز زخمی شدند.

 گفتنی است همچنین در حمله ناکام تروریست‌ها به این برجک، دو نفر از مرزبانان دلاور نیروی انتظامی نیز به شهادت رسید.

در این اطلاعیه تاکید شده است: نیروهای مستقر در منطقه اعم از  رزمندگان دلاور نیروی زمینی سپاه، مرزبانان غیور نیروی انتظامی و سایر نیروهای امنیتی و دفاعی غیرتمند جمهوری اسلامی ایران، از آمادگی کامل برای مقابله قاطعانه با هرگونه تحرک و اقدام از سوی دشمنان انقلاب و ملت ایران برخوردار بوده و از کشورهای دوست و همسایه انتظار دارد خاک خود را محل جولان مزدوران استکبار جهانی قرار ندهند.

در این درگیری، استواردوم وحید حسین زاده و سرباز وظیفه ابوالفضل غلام پور  از نیروهای هنگ مرزی میرجاوه و زکریا نوتی زهی و محمود رجب نیا از نیروهای بسیجیان طرح امنیت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و سه نفر از نیرو‌های مرزبانی و بسیجی  به نام های علی رضایی، محمود جلیلی و محمد عثمان وحیدی فرهم مجروح شدند.


مطالب پربازدید سایت

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

فاطمه بصیری؛ روزنامه جوان

صدور «مبارزه با تروریسم» از ایران

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

با همکاری بنیاد هابیلیان و هلدینگ خبرفوری

مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدای ترور برگزار شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

جدیدترین مطالب

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

مطالب پربازدید بخش خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نخستین همایش جانبازان شیمیایی

در رابطه با منافقین حدود ۳۰ سال تأخیر داشتیم

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

هشدار عضو مجلس خبرگان درباره نقشه تجزیه‌طلبی استکبار در بلوچستان

وحدت اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان