تلاش رسانه‌های معاند برای تطهیر یک تروریست

7422094 818

«حیدر قربانی» یکی از اعضای گروهک تروریستی دموکرات بود که جدای از وظیفه انتقال تیم‌های تروریستی به داخل کشور، در قتل ۳ نفر از شهروندان کرد اهل سنت کامیاران مشارکت داشته است.

 

به گزارش هابیلیان به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، پس از اجرای حکم قصاص «حیدر قربانی» از اعضای گروهک تروریستی دموکرات، رسانه‌های بیگانه فضا را وفق مراد دیدند و با راه‌اندازی یک موج رسانه‌ای، مسیر انحراف واقعیت و تطهیر این تروریست را در پیش گرفتند.

 

رسانه‌های ضدانقلاب و اپوزیسیون تلاش تلاش رسانه های معاند برای تطهیر یک تروریستمی‌کنند تا واقعیت‌های پرونده حیدر قربانی را وارونه جلوه دهند و افکار عمومی را نسبت به اعمال جنایتکارانه این فرد برعکس کنند.

 

حیدر قربانی فرزند علی متولد ۱۳۵۷ و از شهروندان کامیارانی بود که در جریان قتل سه شهروند کُرد همشهری‌اش به نام‌های صدیق امینی، شاهو کریمیان و جبار ابراهیمی دست داشت.

 

پدر حیدر قربانی نیز سال ۵۸ در یک عملیات با نیرو‌های انقلاب اسلامی کشته شده بود.

 

حیدر قربانی که به راننده مرگ معروف است در انتقال تیم‌های تروریستی و قتل شهروندان کرد نقش ویژه‌ای داشته و در اعترافاتش به نحوه چگونگی ارتباط‌گیری و هماهنگی با تروریست‌ها و نیز نحوه تامین خودرو و انتقال آن‌ها به درون کشور و قتل افراد اشاره کرده است.

 

قربانی در جلسه‌ای با حضور برخی از اعضای گروهک تروریستی دموکرات در یکی از پایگاه‌های آن‌ها در کشور عراق حضور داشته بود و دستور ترور و اعزام تیم ترور نیز در آن جلسه صادر شده بود و مسئولیت هماهنگی و انتقال تیم ترور و تهیه لیست‌های ترور را به‌عهده داشته است و فرد اصلی اطلاعاتی و نقش اصلی در هدایت ترور‌ها را عهده‌دار بوده است.

 

دو تیم تروریستی گروهک دموکرات با همکاری حیدر قربانی اقدام به عملیات تروریستی در ایران می‌کنند که قربانی جدای از انتقال این دو تیم عضو گروهک به داخل کشور، آن‌ها را هم بعد از انجام عملیات تروریستی از کشور خارج کرده بود.

 

بنابر مستندات پرونده، حیدر قربانی نقش قابل‌توجهی در تهیه لیست ترور و اقدامات تیم‌های عملیات گروهک دموکرات و انتقال تیم‌های ترور با خودرو‌های سرقتی هم داشته است.

 

رسانه‌های ضدانقلاب با تلاش‌های گسترده، سیاسی‌خواندن و تطهیر حیدر قربانی می‌خواستند از اجرای حکم قصاص این فرد جلوگیری کنند که در نهایت حکم قصاص قربانی روز یکشنبه هفته جاری در زندان مرکزی سنندج اجرا شد.


مطالب پربازدید سایت

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مسائل منطقه و تروریسم در گفت‌وگو با دبپلماسی ایرانی

بررسی ابعاد استرداد رهبران گروهک های تروریستی غرب کشور از عراق

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

پیکرمطهر شهید حادثه تروریستی سراوان در سبزوار تشییع شد

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی اعلام کرد

دستگیری عامل ترور شهید «محسن چهری» از کارکنان فراجای کرمانشاه در سردشت

پایگاه خبری عراقی «المعلومه» خبر داد

افشای پول پاشی دختر صدام برای تروریست‌های سوریه

محسنی ثانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

نیرو‌های نظامی انگلیس تروریست محسوب می‌شوند

علی باقری کنی معاون شورای عالی امنیت ملی گفت

مطالبه مجازات عاملان ترور رهبر انقلاب حق ملت ایران است

جدیدترین مطالب

رحمت‌اله بیگدلی؛ مدرس حوزه و عضو هیأت علمی دانشگاه

تروریستی خواندن سپاه توسط انگلیس مصداق بارز حمایت از تروریسم است

محسنی ثانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

نیرو‌های نظامی انگلیس تروریست محسوب می‌شوند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

پیکرمطهر شهید حادثه تروریستی سراوان در سبزوار تشییع شد

علی باقری کنی معاون شورای عالی امنیت ملی گفت

مطالبه مجازات عاملان ترور رهبر انقلاب حق ملت ایران است

در یادواره ۲۵۶ شهید کارمند استان گیلان مطرح شد

روایت همسر شهید از پیشتازی آمریکا در انعکاس خبر شهادت شهید انصاری

پایگاه خبری عراقی «المعلومه» خبر داد

افشای پول پاشی دختر صدام برای تروریست‌های سوریه

مطالب پربازدید بخش خبر

نقش موساد در آشوب‌های خیابانی ۸۸

اعتراف پ ک ک خطاب به سپاه: مرد میدان شمایید!

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان