تروریست‌ها با انتخابات چگونه برخورد می‌کنند؟

24021101002604 Org

ترور شخصیتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهور، صدور بیانیه تحریم انتخابات و انتشار ویدئوهایی برای ایجاد رعب و وحشت، فحاشی و تمسخر رای دهندگان، حمله به صندوق رای و آتش‌زدن آن و در نهایت حمله مسلحانه و شهادت سربازان حافظ امنیت صندوق‌های رای از جمله فعالیت‌های گروهک‌های تروریستی در ایام شور و اشتیاق مردم به انتخاب رئیس جمهور در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که شاهد بودیم و نتیجه این همه فعالیت و هزینه‌های گزافی که کشورهای حامی تروریسم متحمل شدند شور و شعور مردم بود که در پای صندوق رای حاضر شدند و با مشارکت بالا رئیس جمهور خود را انتخاب کردند.

پس از شهادت شهید رئیسی و هیئت همراه ایشان در سانحه هوایی، کشور برای انتخاب رئیس جمهور وارد عرصه انتخابات شد، انتخاباتی زود هنگام. طبق قانون بازه‌ای حداکثر 50 روزه برای انتخاب رئیس جمهور در نظر گرفته شده است که نیازمند کار فشرده همه ارکان نظام است از این رو روند نام نویسی نامزدها، تایید صلاحیت نامزدها، تبلیغات تایید شدگان و انتخاب فرد اصلح که وظیفه مردم است در کشور طنین‌انداز شد.

بالندگی و رشد نظام سیاسی-امنیتی  کشور که خار چشم معاندین و مخالفین نظام است و آنها که تاب و توان تحمل این واقعیت را نداشتند دست به کار شدند و از هیچ اقدامی فروگذار نبودند. تحریم انتخابات در دستور کار شبکه‌های تلویزیونی بدخواهان انقلاب اسلامی قرار گرفت و با همین دستور کار پیاده نظام آنان در کشور شروع به فعالیت کردند. در این بین منافقین (گروهک تروریستی مجاهدین خلق) که پیش‌قراول گروهک‌های تروریستی در ایران است و سهم قابل توجهی از جنایات در کشور را دارد با فعال کردن کانون های شورشی در مراسم استقبال نامزدها ریاست جمهوری در شهرهای مختلف شرکت کردند و به ترویج شایعه، دروغ پراکنی و ترور شخصیتی نامزدها پرداختند. همچنین در شبکه های اجتماعی نیز با تشکیل گروه ها و کانال های اصطلاحا مدنی در کوس تحریم انتخابات کوبیدند.

گروه‌های تروریستی دیگر همچون جیش العدل نیز برای اینکه از این قافله عقب نمانند بیانیه‌ای صادر کردند و مردم را با انتشار تصاویری تهدید کردند که اگر در انتخابات شرکت کنند اقدامات تروریستی خود را بیشتر از قبل انجام خواهند داد.

تروریست‌ها که فعالیت های خود را بی اثر دیدند در اولین مرحله انتخابات (هشتم تیرماه) در زمانی که صندوق آرا در حال انتقال به فرمانداری بود در محور راسک به جکیگور به آن حمله کردند و بر اثر این حمله دو نفر از ماموران حافظ صندوق شهید و تعدادی از اعضای صندوق مجروح شدند. این حمله تروریستی را دو گروه، انصار الفرقان و جیش العدل بر عهده گرفتند.

تروریست‌ها اعضاء خود در خارج از کشور را نیز فعال کردند و به محل اخذ رای بردند و کسانی که برای رای دادن به آنجا مراجعه می کردند را مورد فحاشی قرار می دادند.

با همه این فعالیت‌ها و دشمنی کردن‌ها، عموم مردم برای انتخاب رئیس جمهور اصلح مشارکت کردند. با حضور خود در این میعادگاه به منتخب خود قدرت و مشروعیت قابل قبولی اعطا کردند و این حضور باشکوه مردم سیلی بود به دهان تروریست‌ها.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31