بقای ضعیف منافقین به دلیل حمایت‌های آمریکاست

Tabatabainaeiniنایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به صراحت حامی مالی گروهک تروریستی منافقین هستند، افزود: بقای نزدیک به مرگ این گروهک، وابسته به کمک‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) سید‌حمید‌رضا طباطبایی نایینی در گفت‌وگو با خانه ملت، گفت: سابقه سه دهه‌ای موجودیت خیانت‌بار این گروهک تروریستی نشان می‌دهد که دلیل بقای آنان وابستگی شدید به معاندین نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و رژیم‌های فاسد مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

نماینده مردم نایین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به صراحت حامی مالی منافقین هستند، افزود: این کمک‌ها شامل حمایت‌های مالی، نظامی، آموزشی بوده که با گذشت زمان به صورت پناهندگی سیاسی به این نیروها تغییر پیدا کرده است و این اقدامات در حالی صورت می‌گرفت که نام گروهک منافقین در فهرست گروهک های تروریستی قرار داشت.

وی با یادآوری اقدام آمریکا و کانادا در خروج نام گروهک تروریستی منافقین از فهرست گروه‌های تروریست، تصریح کرد: بقای ضعیف این گروهک وابسته به کمک‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

طباطبایی نائینی در تبیین دلایل حمایت کشورهای غربی سلطه‌گر از گروهک منافقین، تاکید کرد: این کشورها می‌خواهند به هر شکل ممکن از حیات نزدیک به مرگ منافقین، ضدایران استفاده کنند.

نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری اهداف و منافع شوم آمریکا ضد ایران، ادامه داد: آمریکا و کشورهای اروپایی انتظار دارند تا بتواند با حمایت از گروهک منافقین به خیال واهی خود ضربه‌ای را به ایران وارد کنند.

وی با بیان اینکه هر تشکیلاتی بدون اساس و پایه مردمی راه به جایی نمی‌برد، یادآور شد: گروهک منافقین، مزدورانی هستند که با حمایت‌های مالی کشورهای غربی ضد منافع ایران گام برمی‌دارند.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نهم، با تاکید بر اینکه گروهک منافقین هیچ پایگاه مردمی ندارد، توضیح داد: این گروهک به طور کامل از بین رفته است و شعار چند نفر در  چند گوشه‌ دنیا به عنوان نماینده این گروهک دلیلی بر بقا نیست.

«نادیا کیورکوا» روزنامه‌نگار روسی در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) گفته است که بقای گروهک منافقین به خاطر نیاز آمریکا و کشورهای اروپایی به این گروهک است.


مطالب پربازدید سایت

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

جدیدترین مطالب

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان