برخی از کشورهای منطقه نقش مخربی در حمایت از تروریسم دارند

13980721 0143760

رهبر انقلاب منطقه غرب آسیا را منطقه‌ای بسیار حساس خواندند و از نقش مخرب برخی از کشورها در حمایت از تروریسم در عراق و سوریه ابراز تاسف کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان به نقل از پایگاه دفتر حفظ و نشر رهبر انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر یکشنبه در دیدار آقای عمران خان نخست‌وزیر پاکستان و هیئت همراه، روابط ایران و پاکستان را بسیار عمیق و مردمی دانستند و با تأکید بر لزوم استفاده از این بستر برای افزایش همکاریهای دو دولت خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار ماده‌ای برای توقف جنگ در یمن ارائه کرده است و پایان این جنگ، می‌تواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با برشمردن نمونه‌هایی از ارتباطات عمیقاً نزدیک و مردمی دو ملت ایران و پاکستان، تأکید کردند: نگاه جمهوری اسلامی ایران به پاکستان نگاه به یک برادر در همسایگی است و با وجود این فرصت بی‌بدیل، روابط دو کشور باید بسیار گرمتر و بهتر از وضع موجود باشد و امنیت مرزها ارتقاء یابد و برنامه‌های معطل‌مانده مانند خط لوله گاز تکمیل شود.

رهبر انقلاب اسلامی با تحسین دغدغه دولت پاکستان در خصوص استقرار صلح و امنیت، منطقه غرب آسیا را بسیار حساس و خطیر خواندند و با تأکید بر مراقبت همگان از بروز حادثه، از نقش مخرّب برخی کشورهای منطقه در حمایت از گروههای تروریستی در عراق و سوریه و ایجاد جنگ و خونریزی در یمن ابراز تأسف کردند و افزودند: ما انگیزه‌ای برای دشمنی با این کشورها نداریم اما آنها تحت اراده آمریکا هستند و در جهت خواست آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران عمل می‌کنند.

ایشان گفتند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار ماده‌ای برای پایان جنگ یمن داده است و اگر این جنگ به نحو درستی پایان یابد، می‌تواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر هیچ جنگی نبوده است، خاطرنشان کردند: البته اگر کسی شروع کننده جنگ در مقابل ایران باشد، بدون تردید پشیمان خواهد شد.

در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای عمران خان نخست‌وزیر پاکستان، ایران و پاکستان را دو کشور برادر خواند و گفت: همکاری‌های تهران و اسلام آباد باید گسترش یابد و ما برای روابط روی ایران حساب ویژه باز کرده‌ایم، چرا که ایران را یک شریک مهم بخصوص در حوزه تجاری تلقی می‌کنیم.


مطالب پربازدید سایت

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

پیام تشکر خانواده شهدای ترور کشور از رئیس جمهور

نامه غریب‌آبادی درباره مواضع جاوید رحمان

تروریست‌های جانی و خطرناک چهره حقوق بشری به خود گرفته‌اند

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان

آیا اروپا چشم خود را به روی ماهیت تهدیدآمیز منافقین باز کرده است؟

سیدمحمدجواد هاشمی نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان

سازمان ملل و ضرورت کنترل و نظارت بر گزارشگران ویژه

جدیدترین مطالب

سیدمحمدجواد هاشمی نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان

سازمان ملل و ضرورت کنترل و نظارت بر گزارشگران ویژه

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان

آیا اروپا چشم خود را به روی ماهیت تهدیدآمیز منافقین باز کرده است؟

نامه غریب‌آبادی درباره مواضع جاوید رحمان

تروریست‌های جانی و خطرناک چهره حقوق بشری به خود گرفته‌اند

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

پیام تشکر خانواده شهدای ترور کشور از رئیس جمهور

منافقان جایی در دنیا ندارند

از تیرانا رانده و از کانادا مانده

محاکمه تروریست‌ها مشمول مرور زمان نمی شود

ترور و جنایات گروهک‌های تروریستی تا ابد قابل پیگیری است

نمی‌خواهیم استان درگیر نزاع‌های بین‌المللی شود

مخالفت استان غربی عراق با پذیرش تروریستهای مستقر در مرز با ایران

جلسه دادرسی حقوقی سرکرده گروهک تروریستی تندر

«شارمهد» مسؤولیت حمله تروریستی حسینیه وصال شیراز را برعهده گرفته است

مطالب پربازدید بخش خبر

عکس‌های دیده نشده از وقایع تروریستی دهه۶۰

نمایشگاه عکس «ایران قربانی تروریسم» برای نخستین بار برگزار شد

به همت بنیاد هابیلیان و شهرداری تهران

نخستین نمایشگاه عکس ایران قربانی تروریسم برگزار می شود

اسنادی از شبکه انسانی و نهادهای پوششی منافقین در کانادا

اسامی شرکت‌ها و انجمن‌های پوششی منافقین در کانادا

پارلمان اتحادیه اروپا درباره منافقین؛

آن‌ها متهم به ارعاب، شکنجه و قتل مهاجرین ایرانی هستند!

نمی‌خواهیم استان درگیر نزاع‌های بین‌المللی شود

مخالفت استان غربی عراق با پذیرش تروریستهای مستقر در مرز با ایران

شهریور 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
28
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان