بازگشت به مطهری بسیار مهم است

Habibiدبیر کل و اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه در بیت شهید مطهری حضور یافتند و تاکید کردند: باید برای تمدن نوین اسلامی، اسلام دارای ولایت و همانی را که شهید مطهری ها می گفتند ادامه داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از خبرگزاری دانشجو، محمدنبی حبیبی دبیر کل، بادامچیان نایب‌رئیس شورای مرکزی و جمعی از اعضای شورای مرکزی و دفتر تهران حزب موتلفه اسلامی در بیت آیت‌الله شهید مطهری حضور یافتند.

حبیبی در این دیدار با تاکید بر به روز بودن شهید مطهری اظهار داشت: با بررسی آثار شهید مطهری می‌توان دریافت که ایشان همواره در موضوعات مختلف در جامعه اسلامی دارای اولویت‌بندی بود و با توجه به نیاز روز سخن می‌گفت.

وی افزود: شهید مطهری دارای ابعاد مختلفی بودند که به بعد انقلابی بودن ایشان کمتر پرداخته شده است. در سال ۱۳۴۲ شهید مطهری می‌گویند که دیگر اعلامیه دادن و سخنرانی در مبارزه کاری از پیش نمی‌برد و باید چند نفر از سران رژیم شاهنشاهی را به خاک افکند تا جو رعب و وحشت شکسته شود و طبق نظر ایشان در جلسه ۱۸ ساعته شورای مرکزی موتلفه در آن سال تصمیم به کار مسلحانه گرفته می‌شود که با حکم آیت‌الله میلانی منجر به اعدام انقلابی حسن‌علی منصور شد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: در سالهای اوج اقتدار منافقین که شعار «به نام خدا و خلق قهرمان ایران» سر می‌دادند شهید مطهری این شعار را شرک اعلام می‌کنند که نشان از درایت و بصیرت ایشان داشت.

همچنین در این دیدار بادامچیان نایب‌رئیس شورای مرکزی حزب موئتلفه اسلامی نیز گفت: ما نیاز به دوره بازگشت به مطهری را داریم. پس از انقلاب جریان‌های مختلفی با افکار گوناگون امتحان شدند و دست جریان‌های التقاطی و انحرافی و منافقین رو شد.

وی افزود: امروز نیز لیبرال دموکراسی در حال فروپاشی است از سوی دیگر غرب‌زده‌ها و شرق‌زده‌ها و تندرو و کارگزارانی و اصلاحات خود را نشان داده‌اند دیگر حرفی برای گفتن ندارند. نظام جمهوری اسلامی به برکت ولایت‌فقیه با رشد بسیار چشمگیری مواجه بوده و نسل جوان می‌خواهد کشور به غرب و شرق وابسته نباشد و پایه‌های نظام بیش از همیشه محکم است.

بادامچیان تصریح کرد: امروز کشور نیاز به طرحی نو دارد و این همان مساله ای است که مقام معظم رهبری در مورد نظم نوین جهانی تاکید کردند.

وی افزود: باید برای تمدن نوین اسلامی اسلام دارای ولایت و همان اسلامی که شهید مطهری‌ها می‌گفتند را ادامه داد.

نایب‌رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: بازگشت به مطهری بسیار مهم است و امیدواریم همه علاقه‌مندان به کشور و انقلاب و اسلام خط شهید مطهری را دنبال کنند.


مطالب پربازدید سایت

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان