ارتباطات منافقین با همپیمانان داخلی و خارجی آنها را قطع کردیم

Fenjanرئيس هيئت سياسی جریان اصلاح ملی عراق گفت: دولت در قطع ارتباط میان گروهک تروریستی نفاق و هسته های نهان تروریستی در عراق موفق عمل کرده است.

به گزارش سرویس بين الملل پایگاه اطلاع رسانی هابيليان (خانواده شهدای ترور کشور)، خانم دکتر منال فنجان عضو ائتلاف ملی عراق و رئیس هيئت سیاسی جریان اصلاح ملی، در دیدار با سید محمد جواد هاشمی نژاد دبیر کل بنیاد هابيليان، با اشاره به تلاش های دولت و مردم عراق برای اخراج منافقین از کشور گفت: موضوع اخراج این گروه از سال 2003 وارد مرحله ای جدی در سطح مردمی و دولتی شد و تظاهرات اعتراضی فراوانی توسط مردم برای اخراج آنان آغاز گردید.

دکتر منال با اشاره به اینکه مخالفت با ادامه حضور منافقین در عراق خط قرمز مردم است و نمی توان از آن کوتاه آمد گفت: این گروه جنایت های فراوانی را در حق ملت مرتکب شد و خانواده قربانیان نیز شکایت هایی را در آن مناطق به ویژه حوادث مربوط به انتفاضه شعبانیه علیه منافقین به ثبت رسانده اند.

عضو ائتلاف ملی عراق همچنین با متهم کردن گروهک رجوی به آدم ربایی گفت: این گروه نقش باند های تبهکار و آدم ربایی را در منطقه ایفا نمود. آنان مردم را می ربودند و به پادگان اشرف منتقل می کردند، تعدادی از آنها را به قتل می رساندند. همه این اتفاقات از سوی اهالی منطقه مسجل گردیده است.

این تحلیل گر سیاسی عراقی افزود: تصمیم گیری سیاسی و امنیتی در عراق میان سال های 2003 تا 2004 در دست آمریکایی ها بود و آنان از منافقین برای شکست فرایند سیاسی جدید در کشوراستفاده می کردند و حتی حذف نام این گروه از لیست تروریستی نیز مشخص است که با چه هدفی صورت گرفته است. البته از سال 2004 که عراق کنترل امور را در دست گرفت، دولت های عراقی در نتیجه فشارهای مردمی خواهان اخراج این گروه از کشور بوده اند به ویژه آنکه مساحت بزرگی از مناطق استان دیالی در دست آنهاست.

وی ادامه داد: پرونده منافقین می توانست در مدت نه چندان طولانی به پایان برسد اما متأسفانه برخی شخصیت های سیاسی عراقی با وارد کردن فشارهای سیاسی به دولت، مانع از این مسأله شدند و از منافقین به عنوان یک اهرم فشار علیه دولت استفاده کردند.

این عضو جریان اصلاح ملی وابسته به ابراهیم جعفری نخست وزیر سابق عراق، با اشاره به فعالیت های منافقین در این کشور گفت: سازمان منافقین به مثابه یک دولت در استان دیالی بود یعنی هیچ یک از نیروهای امنیتی عراق از جمله پلیس و ارتش یا سازمان اطلاعات بدون اجازه قبلی از فرماندهان پادگان اشرف اجازه ورود به داخل آن را نداشتند و طبیعتا همه این اقدامات با هماهنگی آمریکایی ها بوده است.

عضو ائتلاف ملی عراق با اشاره به علل تصرف پادگان اشرف توسط دولت عراق گفت: پس از آنکه اطلاعات مهمی درباره تلاش های منافقین برای به شکست کشاندن فرایند جدید سیاسی در عراق، همچون حضور بعثی ها در اشرف و برگزاری همایش با حضور شخصیت های سیاسی و پارلمانی عراقی حاصل شد، دولت تصمیم به تصرف پادگان گرفت.

وی با شجاعانه توصیف کردن این اقدام دولت گفت: در آن زمان سفارت آمریکا و چند سفارت دیگر به همراه تعدادی از شخصیتهای سیاسی مخالف دولت، اقدام به وارد نمودن فشار علیه این تصمیم گرفتند.

دکتر منال با مهم شمردن اخراج منافقین از پادگان اشرف گفت: پادگان اشرف مانند موطن و خانه منافقین در سال های اخیر شده بود و منبع و سمبل قدرت آنان به شمار می رفت. آنان در مناطق پیرامونی آن با هسته ها و جاسوسان وابسته به خود مرتبط بودند. از این جهت دولت عراق تصمیم گرفت تمامی ارتباطات خارجی این گروه را قطع کند. مکان جدید آنان نیز برای جلوگیری کامل از ارتباط آنان با هسته های تروریستی یا برخی سیاستمداران انتخاب شده است.

این کارشناس سیاسی با اشاره به ضعف روزافزون منافقین در عراق گفت: متهم بودن شخصیت های سیاسی حامی منافقین به ارتکاب فعالیت های تروریستی و غیر مؤثر بودن تلاش های آمریکا پس از عقب نشینی در حمایت از این گروه، از عوامل اصلی ضعف قدرت منافقین بوده است و البته قدرت هواداران داخلی آنان نیز در داخل دولت به میزان بالایی کاهش یافته است.

رئیس هیئت سیاسی جریان اصلاح ملی عراق در پایان گفت: ما توانستیم ارتباط منافقین با همپیمانان داخلی و خارجی آنان را قطع کنیم و تصمیمات اتخاذ شده نیز در مسیر صحیح خود در جریان است.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

جدیدترین مطالب

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

مطالب پربازدید بخش خبر

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه در نشست خبری

ایران با ۲۳ هزار شهید ترور،‌ قربانی اصلی تروریسم دولتی به سرکردگی اسراییل و آمریکا است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان