آمریکا بزرگترین حامی تروریسم/ ایران ۱۷ هزار شهید ترور دارد

13960917000739 Test PhotoJ

امام جمعه آرادان با بیان اینکه آمریکا بزرگترین حامی تروریست است، گفت: آمریکا در حالی مدعی مبارزه با تروریسم است که خودش در کشورهای افغانستان و عراق جنایت‌های فراوانی را کرده است.

به گزارش هابیلیان به نقل از مهر، حجت‌الاسلام جلیل شریفی نیا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته آرادان به میزبانی مسجد صاحب‌الزمان (عج) با اشاره به سالروز مبارزه با تروریسم و شهادت باهنر و رجایی، بیان کرد: حوادث ترور، ماهیت تروریست‌هایی است که امروز پناهگاه شأن را کشورهای غربی کرده و در آنجا جای خوش کرده‌اند، منافقان کوردلی که با شعار حمایت و جهاد برای خلق خودشان را ملقب به مجاهدین کرده بودند، ۱۷ هزار نفر را شهید کردند که معلم، دانشجو، طلبه، بقال و کودک تا دانشمندان و سیاست مداران بزرگی مانند مفتح، قدوسی، رجایی و... جزو این شهدا هستند.

وی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشته‌اند که دولت‌های آمریکا در طول سال‌های گذشته به خصوص رئیس جمهور نابخردی مانند بوش به عنوان مبارزه با تروریسم به اشغال کشورهای اسلامی عراق و افغانستان دست زد اما در این کشورها می‌بینیم که هواپیماهای جنگی آمریکایی مردم را بمباران می‌کنند و این همان کاری است که تروریست‌ها می‌کنند اما تروریست یک نفر و ده نفر را می‌کشد اما آمریکا صدها نفر را یکجا می‌کشد لذا باید پرسید که این چه نوع مبارزه با تروریسم است؟ در عراق طبق اطلاعات به دست آمده سران بعث را پشتیبانی می‌کردند اما شعار مبارزه با تروریسم می‌دهند و این اقدامات سبب شده تا چهره سیاه آمریکا در بین مردم منطقه مشاهده شود.

غرب تنها مدعی مبارزه با تروریسم است

امام جمعه آرادان با بیان اینکه در سال گذشته حاج قاسم سلیمانی و دانشمندان هسته‌ای، شهید فخری زاده و… به شهادت رسیدند اما هنوز هم غربی‌ها ادعا می‌کنند که با تروریسم مخالف هستیم، ابراز داشت: امروز در منطقه ما و در بسیاری نقاط دنیا، با تروریست‌ها هم پیمان می‌شوند و با تروریست‌ها می‌نشینند و قرار می‌گذارند و حتی پول و اسلحه می‌دهند که این افراد کارهای تروریستی صورت دهند نمونه آن گروه منافقین بود که به ترور هزاران نفر اعتراف کرده‌اند اما زیر چتر حمایت غرب و آمریکا قرار می‌گیرد و حتی اوباما منافقین را از لیست سیاه تروریسم خارج می‌سازد.

شریفی نیا با اشاره به شهادت مردم افغانستان در فرودگاه کابل، گفت: این افراد کسانی بودند که با نیروهای آمریکایی همکاری می‌کردند اما همه را یکباره از بین بردند و این جنایت‌های دردناک با حمایت آمریکا صورت می‌گیرد، امروز تروریست‌ها روزانه ۱۷ بار مردم مظلوم یمن را بمباران می‌کنند و آل سعود از آنان حمایت نیز می‌کند.


مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

افشای اسناد ترور دانشمندان هسته ای

جاسوسی برای ترور

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

بررسی حقوقی دادگاه استکهلم با تمرکز بر پرونده حمید نوری

مشکلات اساسی در رسیدگی به اتهامات آقای نوری

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان نظام پزشکی:

در اسرائیل پزشکان هم تروریستند

عوامل بمب‌گذاری در زاهدان مجازات شدند

عاملان بمب‌گذاری در زاهدان به سزای اعمالشان رسیدند

بررسی ارتباط منافقین و اسرائیل

ملاقات‌ و ارتباطات موساد با منافقین

مطالب پربازدید بخش خبر

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان