Kërcënimi, torturimi, përsekutimi dhe mundimi i anëtarëve të shkëputur

Categoria: Lajme

Organizata e Muxhahidinëve për të parandaluar humbjen e forcave të veta mori masa të reja që të mundë të ndalojë anëtarët që nuk dëshironjnë të qëndrojnë më në organizatë duke i kërcënuar, torturuar dhe munduar fizikisht dhe psikologjikisht ata. Komandantët dhe udhëheqësit e organizatës duke përdorur një mashtrim të ri, sajonin dokumente për të trembur të burgosurit që dëshironin të largoheshin nga organizata. Disa nga forcat e veta i detyronte të sajonin një dokument që në këtë mënyrë të mund të ndalonin humbjen e të burgosurve sepse numri i të larguarve nga kjo organizatë ato ditë ishte shtuar aq shumë saqë s’mund të bëhej  asgjë më për t’a ndaluar atë. Për këtë arsye ishin të detyruar që të përdornin një mashtrim të ri që të mund të kontrollojnë forcat e veta dhe ajo ishte se në një prej vebsajteve të veta futën disa dokumente të reja të shkruara me shkrim dore nga vetë ata në emër të larguarve ,në të cilat shkruhej se janë mashtruar nga një person tjetër dhe që tani janë penduar nga kjo gjë sadoqë ata të cilët ndodhen në Shqipëri janë vetëdijësuar dhe e dinë se deri më sot atavërtetë janë mashtruar dhe se jetën dhe rininë e tyre e kanë cuar dëm për këtë organizatë dhe se të gjitha premtimet e kësaj organizate dhe marrëveshjet me të, s’kanë qënë gjë tjetër pos se mashtrime dhe gënjeshtra.

 Dokumentet e publikuara janë bërë të qarta dhe janë vertetuar për anëtarët se s’kanë asnjë fije vërtetësie sepse Shqipëria s’është Eshrefi që ata të munden t’i burgosin dhe t’i torurojnë anëtarët e tyre(për rrëmim dhe hetim të informacionit), dhe për këtë të mos e marrë vesh askush. Ndoshta për anëtarët që akoma s’janë ndarë nga ata, mund të ekzistojë mundësia për ndomjë lloj dhunimi apo manipulimi për ti ndaluar të largohen, por jo më në atë masë dhe në atë formë si më përpara, ndërsa për ata të cilët tashmë me dëshirën dhe vullnetin e tyre janë ndarë dhe larguar, nuk ka më asnjë mundësi dhe shans për t’u kthyer dhe të rrëfehen e të japin raportime në organizatë dhe të kërkojnë të falur për veprimin e tyre (largimin) duke thënë se jemi mashtruar, sepse po të donin apo dëshironin që të ktheheshin përsëri në organizatë, do të ishin menduar mirë para se të largoheshin nga ajo, prandaj të mos mashtroheni nga këto fjalë të tyre të rreme dhe të pavërteta.

Dokumentet e hedhura nëpër veb-sajtet e veta nga ana e kësaj organizate, janë vetëm dhe vetëm për të trembur dhe frikësuar anëtarët e mbetur të saj, dhe të tregojnë se ne kemi informacion për cdo gjë prandaj duhet të ecni sipas linjës së organizatës përndryshe do të ekspozoheni nëpër veb-saite si mercenarë tradhëtarë.

Sot të gjithë janë të informuar rreth kësaj organizate dhe e dinë se këta janë tradhëtarët e vërtetë që për Sadam Huseinin, kanë spiunuar dhe kanë shitur vatanin e tyre dhe sot duan që të ju marrin të drejtën tuaj nga zgjedhja e lirë (që të qëndroni në organizatë apo të largoheni prej saj).


Lini komentet tuaja

Posto koment si mysafir

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Komentet tuaja i nënshtrohen moderimit të administratorit.
  • Asnjë koment i gjetur