"Karrigia e nxehtë" në kultin Rajavi!

Saktësisht të gjithë anëtarët dhe ish-anëtarët e kultit Rajavi e kanë provuar disa herë uljen në "karrigen e nxehtë"! Të gjitha mbledhjet organizative të kultit kanë një karrige të veçantë me po atë emër. Kur një person ulet te karrigia e nxehtë, të gjitha karriget e tjera përveç asaj janë të rehatshme , por ai i mjerë që ulet në të është një gabimtar dhe kriminel! Ka kryer një gabim të rëndë dhe të poshtër në nivelet organizative. Karrigia e nxehtë është

Festë për 35 vjetorin e dhunës, tradhëtisë dhe rrëmbimit

Si çdo vit MKO ka mbajtur festën e përvjetorit të saj. Ata kanë mbajtur fjalimet e tyre në gjuhën perse për personat e huaj që ishin prezentë dhe që nuk e kuptonin atë gjuhë. Mrekullia e kryer nga MEK është kjo që kanë pritur 100 mijëra persona në një sallë ku nuk mund të presësh më shumë se disa mijëra. Kjo është shndërruar në një shaka të përvitshme që bëhet në ditët kur MEK feston përvjetorin.  Këtë vit ,me tërë këto mashtrime

Miliardat e të ndarëve nga MEK!

Kryetarët fodullë të bandës Rajavi gjithmonë thonë dhe pretendojnë se do t’i sjellin të gjitha paratë për t’i investuar te kampet e tyre në Shqipëri. Në Shqipëri, personat të cilët janë shkëputur nga organizata  janë të privuar nga marrja e një shume parash që duhet të paguhet me anë të rrugëve të ndryshme nga organizata. Ky artikull është lëshuar zyrtarisht në publik dhe është shkruar me shkrim të thjeshtë. Nga ana tjetër në një shkrim të njërit nga udhëheqësit e kultit, shpallet: Gjatë pesë viteve që ndodheshim në kampin Liberty(në

Tërmeti i Kermanshah dhe përpjekja e Muxhahidinët Khalk për të pastruar imazhin

Të hënën e javës së kaluar një tërmet i fuqishëm 7,3 ballë tronditi rajonin e Kermanshah duke vrarë qindra dhe plagosur mijëra banorë të asaj zone. Në lidhje me këtë ndodhi, Muxhahidinët Khalk , duke përfituar nga situata ,nëpëmjet kanalit të saj televizis “Simaye Azad” dha informacione mbi numrin e llogarisë bankare në Francë për të dërguar ndihma për nevojtarët që u goditën nga tërmeti. Ky veprim i këtij grupi terrorist mund të shpjegohet nga një numër persepktivash. E para është kjo që muxhahidinëtt me anë të mënyrave të reja miqësore

Statistika të sakta mbi përkrahjen e Organizatës Muxhahidinët Khalk në Iran

Do flasim për një temë e cila akomë më bën të qesh , por ditën kur e zbulova natyrën e saj, u mërzita shumë në zemrën time. Masoud Rajavi, në kohën kur na i ngarkonte detyrat për misionet e planifikuara, na thonte se na përkrahte 78% e popullit iranian  dhe se po prisnin që një ditë ne të mbërrinim në Iran. Është me të vërtetë e habitshme. Kush i mori këto statistika nga njerëzit? A kishte ndonjë sistem anketimi në atë kohë apo a është kryer ndonjë zgjedhje? Edhe anketimet nuk

Plani i Muxhahidinët Khalk i ngjason atij të ISIS në Siri

Muajin e kaluar, pavarsisht të gjitha sulmeve dhe kërcënimeve që më janë bërë mua personalisht nga ana e Organizatës Muxhahidinët Khalk në internet, kam shkruar një artikull ku kam shpjeguar planin që MEK ka për të destabilizuar paqen në Iran  dhe për të vendosur fashizmin e saj ashtu

Zonja dhe zotërinj të Këshillit Kombëtar të Rezistencës, a nuk ka ardhur koha për shkarkimin e presidentes së vetëshpallur Maryam Rajavi?

Zonja dhe zotërinj të Këshillit të Rezistencës Kombëtare, a nuk ka ardhur koha për shkarkimin e presidentes së vetëshpallur Maryam Rajavi? Së paku të mbani zgjedhje të lira demokratike për të zgjedhur presidentin tuaj të ri. Zgjedhje demokratike dhe të lira ashtu siç pretendon Maryam Rajavi duke thënë se liria dhe demokracia është baza e Organizatës Muxhahidinët Khalk dhe synimi i tyre kryesor. Zonja dhe zotërinj të Këshillit Kombëtar të Rezistencës, ç’gjë të mirë ka bërë gjatë këtyre 20 viteve presidentja e vetëshpallur, Maryam Rajavi? A ka bërë ajo gjatë

Fëmijët dhe të rinjtë, mjete politike të Merjem Rexhavi

Merjem Rexhavi ka përdorur fëmijët dhe të rinjtë si një mjet politik në shfaqjen e Ville de Pont, por përdorimi i fëmijëve dhe të rinjve në Organizatën Muxhahidinët Halk ka një histori të gjatë. Rekrutimi i fëmijëve dhe të rinjve në MKO dhe stërvitja e tyre si forca ushtarake nën protektaratin e Sadam Huseinit kishin të njëjtin qëllim. Mund të themi me guxim se asnjë fëmijë i Organizatës Muxhahidinët Halk nuk e ka shijuar fëmijërinë. Deri në fund të vitit 1988 lindja e fëmijëve

Maryam Rajavi ri-ekspozoi fytyrën e saj terroriste dhe mercenare

Së pari,  me fjalimin  që Trampi mbajti në mbledhjen e OKB-së, jo me gjuhën diplomatike, përkundrazi duke përdorur gjuhën e “tregut” që nuk i ka aspak hije një presidenti, ia fitoi zemrën Maryam Rajavi-së. Ndërkohë që Trampi nuk e kishte fshirë akoma djersën e ballit, Maryam Rajavi lëshoi një deklaratë ku tregoi entuziazmin e saj  dhe i bëri kërkesë SHBA-së për t’i dëmshpërblyer godinat terroriste dhe  armatimet e ndryshme që u janë konfiskuar në Irak. Me siguri  ata thonë t’u japin mbrapsht ato gjëra që u përkasin. Të gjitha armatimet që

Kampi i punës së detyrueshme të Rexhavisë në Tiranë

Përshëndetje. Ju falenderoj shumë që u kushtoni vëmendje fjalëve të mia. Tani dua të futem në temë dhe tju them se siç e dini dhe ju, Rexhavi dhe dordolecët e saj në Tirana po përpiqen që të ndërtojnë  me anëtarët e mbetur një kamp për punë të detyrueshme në Tiranë ashtu sikurse e kishin ndërtuar në Irak kampin Liberty dhe Ashraf . Kur ndodhesha atje , gjithmonë i thoja vetes se kur do të mund të largohesha nga ai ferr sepse në të vërtetë

Gënjeshtrat që zbulohen shpejt!

      Dy javë më parë(12 gusht) një trupë diplomatike prej katër senatorësh amerikanë ka hyrë në kryeqytetin shqiptar, Tiranë,  ka zhvilluar një sërë takimesh , ka biseduar  me autoritetet vendase dhe  shefat e opozitës.  Kjo trupë , ashtu siç kishte deklaruar për mediat shqiptare, kishte ardhur me qëllim për të diskutuar dhe për të vëzhguar nga afër ecurinë e zhvillimit të grupeve ekstremiste selefiste në Ballkan. Ballkani ka qenë dhe është zona tranzite për kalimin e ekstremisteve nga Evropa drejt Sirisë , Irakut dhe e kundërta. Është bërë e ditur se afërsisht 500 ekstremistë ballkanas u janë bashkangjitur ISIS-it në luftën që po zhvillohet në perëndim të Azisë. Këtij numri i duhen shtuar dhe 140 shqiptarë. Vendet e

Skandali i Ville de Pont

  Organizimi i skandalit të Ville de Pont, ky vit(2012) ishte më i gjatë se viti i kaluar dhe Merjem Rexhavi me rimbajtjen e një shfaqjeje ekstra, i shtoi një gabim tjetër strategjik  historisë së gabimeve të kryera gjatë këtyre 33 viteve të fundit, por  para se shqyrtojmë këtë gabim strategjik, është më mirë të flasim pak për filozofinë e këtyre të ashtuquajturave mbledhje. Sipas asaj që Merjem Rexhavi, gruaja e liderit të Organizatës Muxhahidinët Halk ka deklaruar në fjalimet e saj, i gjithë qëllimi dhe dëshira e saj dhe e MEK në këtë mbledhje është heqja e emrit të MKO-së nga lista amerikane e organizatave terroriste. Përqëndrohuni pak te këto fjalë plot lakmi të Merjem Rexhavi drejtuar udhëtarëve dhe

Ngjashmëritë dhe dallimet e sjelljeve të zyrtarëve iranianë dhe atyre amerikanë në ngjarjet e vitit 1988 dhe incidentin e Waco-s.

Historia bashkëkohore e perëndimit është e mbushur plot me veprime të dhunshme dhe shkelje të të drejtave të njeriut ndaj qytetarëve dhe pakicave etnike e fetare të veta. Në emër të sigurisë kombëtare, janë kryer veprime të tilla si; ndëshkimi i spiunëve dhe mercenarëve dhe të tjera si këto. Incidenti i Waco-s në vitin 1993, është një nga rastet dhe cështjet e njohura në historinë e sotme të Shtetve të Bashkuara. Në këtë incident forcat ushtarake të këtij shteti vetëm pse kishin dyshime

Trashëgimia e terrorizmit sektar nga Organizata Muxhahidinët Halk tek ISIS

Në një kohë kur presidentja e vetëshpallur e NCR-së ose me fjalë të tjera liderja e ishullit privat Muxhahidinët Halk  e dënon derdhjen e gjakut të personave të pafajshëm  sulmet e një jave më parë nga  terroristët e ISIS në Teheran rikujtojnë ngjarjet e shumta të hidhura për brezin që ka jetuar pas fitores së Revolucionit Islamik. Në qoftë se Irani i sotën është një vend që ka siguri më të lartë se vendet fqinje, ndoshta është për shkak se anëtarë të MKO-së dhe

Mosuli i lirua; Muxhahidine Halk po mban zi

Xhamia Nuri, simboli i kalifatit të ISIS u çlirua nga ushtria irakiane (29 qershor 2017) në të njëjtën  kur Al-Baghdadi u zgjodh si kalif i kalifatit nga ISIS në vitin 2014. Sipas parashikimeve të shumë analistëve, Al-Baghdadi u bë kalif i kalifatit që ka zgjatur më pak se çdo kalifat tjetër në histori, vetëm tre vjet. Kjo gjë ishte mjaft e bezdishme dhe shqetësuese për ata të të cilët e quajtën luftën e ISIS “revolucionare”. Atë kohë kur xhelatët e ISIS lëshuan një valë

Ville de Pont; Roli i thyerjes së Organizatës Muxhahidine Halk

Zhvillimi i fushatave, blerja e parlametarëve të panjohur evropianë për të mbajtur fjalime,  festat me prezencën e shumtë të evropianëve të pastrehë dhe joiranianëve të tjerë, fjalimet propagandistike të Rexhavisë, solidariteti dhe premtimet për bashkëpunime me terroristë në Lindjen e Mesme dhe rajone  të tjera të botës dhe disa aktivitete të tjera janë përpjekje të dëshpëruara të MEK për të treguar se akoma ekziston dhe  për të mos lejuar zbulimin dhe përhapjen e historikut të saj kriminalistik dhe terrorist.   E gjithë kjo përpjekje

Përse kulti Rexhavi nuk mund të mbajë një qëndrim të qartë ndaj krimeve të ISIS?

Ditën e kaluar , kafshët e egra dhe kriminale të ISIS morën gjakun e atdheut tonë dhe vranë disa bashkatdhetarë dhe plagosën disa të tjerë. Është e qartë se kriminelët e ISIS janë të furnizuar ekonomikisht dhe shpirtërisht nga po ata sheikë reaksionarë të cilët patën thënë se do të vinin te populli iranian dhe kështu bënë. Ata erdhën te populli ynë ,morën jetën e disa bashkatdhetarëve tanë dhe kryen krime të tjera . Erdhën ata terroristë të cilët nuk njohin asnjë kufi  gjeografik

Reflektim mbi jetën dhe fundin e Mas’ud Rexhavi, liderit të kultit Muxhahidine Halk

Një nga njerëzit me emrin dhe reputacionin më të keq në historinë moderne të Iranit është Mas’ud Rexhavi (si shkrimtar që ka kryer disa hulumtime dhe kërkime  në historinë bashkëkohore nuk njoh ndokënd që të jetë kaq i urryer dhe i  papëlqyer nga populli iranian sa ai). Ai ka dhjetë vjet që është fshehur për shkak të turpit nga krimet që ka kryer dhe për shkak të frikës së gjykimit  dhe burgosjes, por kush është Mas’ud Rexhavi në të vërtetë dhe ku ndodhet? Në

Çfarë ka ndodhur më 20 qershor 1981?

Pas miratimit të planit të shkarkimit të Benisadr  për shkak të paaftësisë së tij në parlamentin e Këshillit Islamik, muxhahidinët gjetën një moment dhe pretekst të përshtatshëm dhe konfirmuan revoltën e tyre kundër Imam Khoeminit dhe Republikës Islamike. U moblizuan shpejt dhe përgatitën një lëvizje të armatosur që u përhap më 20 qershor 1981. 20 qershori ishte dita  kur  në kuvend po diskutohej dhe votohej për shkarkimin e presidentit. Rexhavi dhe aventurierët e MEK këmbëngulnin për marrjen e pushtetit. Ata lëshuan deklaratën e

Me rastin e 17 qershorit dhe vetëflijimit në kultin Rexhavi

Që nga ditët e para të themelimit të Organizatës Muxhahidine Halk, ata kanë patur marrëdhënie të brendshme të mbyllura, por kjo gjë , kur udhëheqësit dhe shumë anëtarë të tjerë u zhvendosën në Paris në mesin e viteve 1980 , u shndërrua në një gjendje më të keqe. Organizata Muxhahidine Halk e përgëzon vetëvrasjen. Mas’ud Rexhavi , publikisht i ka emëruar të gjithë anëtarët e MEK si dëshmorë të gjallë dhe djegia e vetes është mënyra më normale për të vrarë veten në këtë